Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 3 4 ... 485 486 »
Vizioneaza Online noua editie a emisiunii Ferma Vedetelor inregistrata complet de miercuri seara, 14 Februarie 2018 difuzata pe Protv de la ora 20:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Ferma Vedetelor de azi, 14.02.2018 vom avea parte de cea de-a doua editie a noului sezon, un sezon plin de noutati si de reguli noi, de aceasta data, vedetele vor trebui sa concureze alaturi de cei dragi lor, formand cate o echipa din doua persoane, la care vor fi supuse unor provocari inedite. Cele 6 perechi de vedete ce vor concura in acest sezon sunt : Catalin Neamtu si Cosmin Natanticu, Daniel Iordachioaie si Rona Hartner, Patrizia si Francesco Paglieri, Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu, Majda Aboulumosha si Diana Dumitrescu, Andrei si Gratiela Duban.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 14 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online noua editie a emisiunii Bravo ai stil inregistrata complet de miercuri, 14 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 16:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Bravo ai stil de azi, 14.02.2018 vom urmari o noua editie plina de surprize si de evenimente neasteptate din partea concurentelor ramase in concurs, aflam cu ce tinute s-au prezentat astazi in fata juratilor, cum au fost jurizate si care din ele au primit aprecierile celor patru jurati, ce discutii aprige au avut loc intre ele, dar si alte noutati aflam in editia de astazi, prezentata de Ilinca Vandici.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 14 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online noua editie a emisiunii Acces Direct inregistrata complet de miercuri, 14 Februarie 2018 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 14.02.2018 vom avea parte de o noua editie cu noi invitati surpriza, de unde vom afla evenimente uimitoare din lumea mondena, dar vom afla si povesti cutremuratoare de viata, ce vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii din aceasta seara. Nu rata o noua editie din aceasta dupa-amiaza, unde vom afla de la Simona Gherghe si noutati legate de subiectele discutate in editiile anterioare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 14 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online noua editie a emisiunii La Maruta inregistrata complet de miercuri, 14 Februarie 2018 difuzata pe Protv de la ora 15:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea La Maruta de azi, 14.02.2018 vom avea parte de o noua editie cu noi invitati surpriza, de unde vom afla evenimente uimitoare din lumea mondena, dar vom afla si povesti cutremuratoare de viata, ce vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii din aceasta seara. Nu rata o noua editie din aceasta dupa-amiaza, unde vom afla de la Catalin Maruta si noutati legate de subiectele discutate in editiile anterioare.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 14 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online noua editie a emisiunii Te vreau langa mine inregistrata complet de miercuri, 14 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 13:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Te vreau langa mine de azi, 14.02.2018 vom avea parte de noi surprize, noi invitati ce ii vor surprinde sau nu pe concurentii acestui sezon, avem parte de o editie speciala cu ocazia zilei indragostitilor, unde vom urmari noi discutii controversate, noi intamplari neasteptate, dar vom afla si cum au decurs intalnirile din aceasta saptamana, totul in editia de astazi, prezentata de Bianca Dragusanu.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 14 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii XTRA Night Show inregistrata complet de marti seara, 13 Februarie 2018 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 13.02.2018 avem parte de o noua seara plina de divertisment si noutati prezentata de Dan Capatos, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene, aflam cele mai controversate subiecte si vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii serii, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii Wowbiz inregistrata complet de marti seara, 13 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 23:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Wowbiz de azi, 13.02.2018 avem parte de o noua seara plina de divertisment si noutati prezentata de Andreea Mantea si Victor Slav, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene, aflam cele mai controversate subiecte si vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii serii, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii Ferma Vedetelor Marea Premiera a sezonul 3 inregistrata complet de marti seara, 13 Februarie 2018 difuzata pe Protv de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Ferma Vedetelor de azi, 13.02.2018 vom avea parte de prima editie a noului sezon, un sezon plin de noutati si de reguli noi, de aceasta data, vedetele vor trebui sa concureze alaturi de cei dragi lor, formand cate o echipa din doua persoane, la care vor fi supuse unor provocari inedite. Cele 6 perechi de vedete ce vor concura in acest sezon sunt : Catalin Neamtu si Cosmin Natanticu, Daniel Iordachioaie si Rona Hartner, Patrizia si Francesco Paglieri, Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu, Majda Aboulumosha si Diana Dumitrescu, Andrei si Gratiela Duban.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii Asia Express inregistrata complet de marti seara, 13 Februarie 2018 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Asia Express de azi, 13.02.2018 avem parte de o noua runda de aventuri, plina de surprize si evenimente neasteptate petrecute in timpul probelor la care au fost provocate vedetele in aceasta seara, cum au facut fata provocarilor, care din echipe au fost propuse spre eliminare, dar si cine va fi eliminat dupa ce Cruduta si Vica au fost salvate editia trecuta de catre cufarul gasit, aflam in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii Exatlon inregistrata complet de marti seara, 13 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 19:45, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Exatlon de azi, 13.02.2018 avem parte de o noua runda de aventuri, plina de surprize si evenimente neasteptate petrecute in timpul probelor la care au fost provocate vedetele in aceasta seara, care dintre cele doua echipe vor reusi astazi sa castige si ce reguli l-i se vor impune, aflam in aceasta seara.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)