Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 252 253 254 255 256 ... 429 430 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral La Maruta de luni seara, 8/februarie/2016 difuzata pe Protv de la ora 17:30, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea La Maruta de azi, 08.02.2016 aflam ultimele noutati mondene, stiri din showbiz de ultima ora prezentate de Catalin Maruta, dar si povesti socante de viata. Aflam povestea socanta a unui copil ce cantareste doar 5 kg la varsta de 4 ani, fiind hranita toata viata doar cu pufuleti, dar si povestea unui baiat ce a avut parte de 35 de operatii si de peste 80 de internari la doar 13 ani, ce a patit acesta si cum poate fi vindecat, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 09 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 8/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 08.02.2016 aflam ultimele noutati mondene, stiri din showbiz de ultima ora prezentate de Simona Gherghe, dar si povesti socante de viata. Aflam detalii legate despre cele doua fetite care au trait numai in bezna, aflam de catre cine au fost botezate, ce detalii socante aflam despre parintii acestora, dar vom urmari si povestea tulburatoare a unei femei ce a facut 16 ani de puscarie, fiind nevinovata.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 09 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 8/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 08.02.2016 de la ora 14:00, aflam ce schimbari s-au produs in relatia dintre Oana si Cosmin, ce sfaturi a primit aceasta, aflam cum i-au primit vechii concurenti pe noii concurenti in casa, ce apropieri au existat inca de la inceput, dar si ce conflicte au avut loc inca de la intrarea lor in casa, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 09 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 8/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 08.02.2016 de la ora 11:15, aflam ce schimbari observam in relatia dintre Oana si Cosmin, ce sfaturi a primit aceasta, aflam cum i-au primit vechii concurenti pe noii concurenti in casa, ce apropieri au existat inca de la inceput, dar si ce conflicte au avut loc inca de la intrarea lor in casa, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 09 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de sambata, 6/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din gala Mpfm de azi, 06.02.2016 de la ora 14:00, vom avea parte de o editie speciala, in care vom cunoaste noii concurenti ce vor intra in casa Mireasa pentru fiul meu, vom afla detalii despre acestia, pentru cine au intrat, cum vor reactiona vechii concurenti la prima vedere a acestora, dar si ce atractii la prima vedere vor avea loc, aflam in gala Mpfm de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de sambata, 6/februarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din gala Mpfm de azi, 06.02.2016 de la ora 12:00, aflam cum a reactionat Valentina cand a aflat unde va calatori, aceasta fiind surprinsa cand va vedea ca le vor face o vizita parintilor lui Aurel, ce a discutat cu acestia, ce sfaturi a primit, dar si cu ce ganduri si regrete s-a intors in casa si care mai este relatia dintre ea si Aurel, aflam in editia de astazi. Deasemenea, problema lavalierei a aparut din nou in casa concurentilor, producand conflicte dure intre acestia, aflam ce nemultumiri au si cui i se aduc critici, in gala Mpfm de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea La Maruta inregistrata integral de vineri seara, 5/februarie/2016, difuzata pe Protv de la ora 17:30, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea La Maruta de azi, 05.02.2016 vom afla ultimele noutati din showbiz, stiri mondene de ultima ora, prezentate de Catalin Maruta, dar vom afla si cele mai impresionante povesti de viata, discutate in direct in platoul emisiunii, alaturi de invitatii speciali din aceasta seara.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 05 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de vineri seara, 5/februarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 05.02.2016 vom afla ultimele noutati din showbiz, stiri mondene de ultima ora, prezentate de Simona Gherghe, dar vom afla si cele mai impresionante povesti de viata, discutate in direct in platoul emisiunii, alaturi de invitatii speciali din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 05 Februarie 2016 | Comentarii (1)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de vineri, 5/februarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 05.02.2016 de la ora 14:00 vom afla ultimele noutati despre concurenti din casa, ce evenimente au mai avut loc in ultimul timp, aflam din ce cauza lipseste Valentina din emisiunea de astazi, dar si ce conflicte au aparut din cauza curateniei, aflam in emisiunea de azi. Deasemenea, aflam cum vor reactiona concurentii cand vor afla ca maine in gala vor intra concurenti noi, dar si cum se pregatesc sa-i intampine pe acestia.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 05 Februarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de vineri, 5/februarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 05.02.2016 vom afla ultimele noutati despre concurenti din casa, ce evenimente au mai avut loc in ultimul timp, aflam din ce cauza lipseste Valentina din emisiunea de astazi, dar si ce conflicte au aparut din cauza curateniei, aflam in emisiunea de azi. Deasemenea, aflam cum vor reactiona concurentii cand vor afla ca maine in gala vor intra concurenti noi, dar si cum se pregatesc sa-i intampine pe acestia.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 05 Februarie 2016 | Comentarii (0)