Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 252 253 254 255 256 ... 358 359 »
Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de miercuri, 26/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 26.08.2015 de la ora 14:00, aflam cat de mult au afectat-o pe Cristiana criticile aduse de Andrada la adresa ei si a lui Marian, aflam ce au distrus din casa cei doi caini aflati in casa concurentilor, aflam ce temeri au cuplurile acum cu putin timp inainte de marea finala, dar si multe alte noutati le aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de miercuri, 26/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 26.08.2015 de la ora 12:00, aflam ce critici si-au adresat concurentii dupa cele petrecute la finala saptamanii de sambata, cine si cui are ceva de reprosat, de ce prefera Danut sa stea separat fata de ceilalti concurenti si ce razboi poarta acesta impotriva lor, dar si ce fel de atractie a existat intre Danut si Simona, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, vom afla si ce sfaturi a primit Elly de la Cristian, cu privire la parerile celor din afara competitiei despre relatia lor.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 26 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de marti, 25/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 25.08.2015 de la ora 14:00, aflam cum s-au acomodat baietii in casa fetelor, de ce activitati au mai avut parte impreuna, aflam ce reactii vor fi in casa cand se vor difuza imagini in direct cu ei de la inceputul competitiei, cat de mult s-au schimbat acestia, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, mama lui Elly va interveni telefonic in direct pentru a-si spune parerea cu privire la casatoria dintre fiica ei si Cristian, aceasta anuntand ca nu va participa la acest eveniment ce va avea loc in marea finala.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de marti, 25/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 25.08.2015 de la ora 12:00, aflam cum s-au acomodat baietii in casa fetelor, de ce activitati au mai avut parte impreuna, aflam ce pregatiri au mai facut concurentii pentru marele eveniment din marea finala, cum s-au descurcat acestia la pregatirile pentru dansul mirilor, ce discutii au mai aparut intre cupluri. Deasemenea, aflam ce razboi mai exista intre mama Catalinei si mama lui Nicolae, fostii concurenti, cum se mai inteleg acestia cu doamna Angela, dar si ce declaratii face mama Catalinei despre acestia, aflam in emisiunea de astazi, cei doi fiind invitati speciali in platoul emisiunii de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 25 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de luni, 24/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.08.2015 de la ora 14:00, aflam ce discutii au mai aparut in casa dupa cele intamplate in gala de sambata, ce reactii au fost dupa nominalizarile facute intre ei, ce confruntare are loc intre Danut si Simona, ce are de zis acesta despre ea, dar si din ce cauza a ajuns toata casa impotriva lui Danut, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflam si ce conflict dur a existat intre Ionela, Teodor si Danut, dar si multe alte noutati le aflam astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de luni, 24/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din emisiunea Mpfm de azi, 24.08.2015 de la ora 12:00, aflam ce reactie au avut concurentii cand au aflat ca se vor muta in casa fetelor pana la finalul competitiei, respectand aceleasi reguli, fiind nevoiti sa stea in camera mamelor, aflam ce discutii au aparut in casa concurentilor, dupa vizita facuta de Andrada si Cristi. Deasemenea, aflam ce tachinari si rautati au existat in ultimul timp intre Danut si Simona, totul in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 August 2015 | Comentarii (0)

Urmariti o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de sambata, 22/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din Finala saptamanii Mpfm de azi, 22.08.2015 de la ora 17:00, aflam ce ultime pregatiri pentru marele eveniment au mai facut concurentii, aflam cine va fi propus spre eliminare si va parasi in aceasta seara competitia. Deasemenea, noi dezvaluiri se vor face astazi despre un anumit concurent, afla cine va face dezvaluirile, despre cine este vorba si cum va reactiona concurentul, in emisiunea de la ora 17:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 22 August 2015 | Comentarii (0)

Urmariti o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu gala inregistrata integral de sambata, 22/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din Finala saptamanii Mpfm de azi, 22.08.2015 de la ora 14:00, concurentii vor fi provocati la un nou concurs fiindu-le testata cultura generala, iar ca premiu initial fiind 10000lei, ca mai apoi castigatorii sa primeasca doar o iesire la fast food, spre dezamagirea lor. Dealtfel, Marian si Elly au participat la presupusa ultima proba pentru castigarea unei chirii a unui apartament, timp de un an, insa defapt a fost o penultima proba, castigatorul penultimei probe fiind provocat la inca o proba, pentru a decide castigarea sau pierderea apartamentului, regula nefiind precizata inca de la inceputul concursului. Afla daca a pierdut sau a castigat Marian sau Elly apartamentul, in video-urile puse la dispozitie, mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 22 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Splash Vedete la apa inregistrata integral de vineri seara, 21/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Vedete la apa de azi, 21.08.2015 aflam cum se vor descurca noii concurenti ai acestei editii din aceasta saptamana, la ce provocari vor fi supusi, cine va face cele mai spectaculoase sarituri, dar si cui ii va fi teama sa sara, invitatii speciali din aceasta saptamana fiind: Vladimir Draghia, CRBL, Natalia Mateut, Ionut “Pitbull” Atodiresei, Emilia Ghinescu, Sanziana Buruiana, Iulian Barbu, zis „Piticul”, si Bianca Rus.
... Detalii... »
Categorie: Vedete la apa | Adăugat de: admin | Data: 21 August 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu inregistrata integral de vineri, 21/august/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 21.08.2015 de la ora 14:00, aflam prin ce evenimente au mai trecut concurentii in ultimul timp, ce ultime pregatiri au mai facut pentru marele eveniment din marea finala, ce alegeri au facut acestia, dar si ce discutii au mai fost intre ei, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflam detalii despre relatia secreta care exista intre Cristian si sustinatoarea acesteia, ce va avea iubita lui, Elly de spus, dar si ce detalii se vor afla, vom urmari in emisiuneaa de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 21 August 2015 | Comentarii (0)