Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 252 253 254 255 256 ... 387 388 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 2/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 02.11.2015 aflam ultimele noutati si detalii legate de cele mai controversate stiri din ultima perioada, vom urmari o editie speciala Acces Direct in memoria celor ce si-au pierdut viata in dezastrul produs la clubul "Colectiv", vom afla filmul intamplarilor prin ochii supravietuitorilor, aflam dezvaluiri halucinante si ce au ramas in urma celor pieriti in dezastrul din Bucuresti, aflam in emisiunea speciala difuzata in aceasta seara, prezentata de Simona Gherghe.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 02 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 2/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din emisiunea Mpfm de azi, 02.11.2015 de la ora 14:00, aflam ultimele noutati petrecute in casa, urmarim imagini petrecute in acest weekend, imagini cu concurenti care au dus un omagiu celor ce au suferit un carnagiu vineri seara in clubul Coleciv, aflam ce dezvaluiri halucinante a facut Emilia legate de casnicia pe care a avut-o, dar si multe alte noutati aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 2/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 11:15, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 02.11.2015 aflam ultimele noutati petrecute in casa, urmarim imagini petrecute in acest weekend, imagini cu concurenti care au dus un omagiu celor ce au suferit un carnagiu vineri seara in clubul Coleciv, aflam ce dezvaluiri halucinante a facut Emilia legate de casnicia pe care a avut-o, dar si multe alte noutati aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 02 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Astazi, 1/noiembrie/2015 de la ora 16:30 pe Antena 1 vom urmari o editie speciala Acces Direct in memoria celor ce si-au pierdut viata in dezastrul produs la "Colectiv", vom afla filmul intamplarilor prin ochii supravietuitorilor, aflam dezvaluiri halucinante si ce au ramas in urma celor pieriti in dezastrul din Bucuresti, aflam in emisiunea speciala difuzata in aceasta seara, prezentata de Simona Gherghe.
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct, editia speciala de duminica, 01.11.2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 02 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu de sambata, 31/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte din finala saptamanii Mpfm de azi, 31.10.2015 de la ora 17:00, vom avea parte de noutati senzationale legate de concurenti, evenimente petrecute in aceasta saptamana, dar si multe alte noutati le aflam in editia de azi. Vom avea parte de o editie speciala de Halloween, cu ce surprize va asteapta concurentii, in ce se vor costuma dar si ce piese de teatru au pregatit, aflam in gala mult asteptata de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 31 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu de sambata, 31/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte din finala saptamanii Mpfm de azi, 31.10.2015 de la ora 14:00, vom avea parte de noutati senzationale legate de concurenti, evenimente petrecute in aceasta saptamana, dar si multe alte noutati le aflam in editia de azi. Vom avea parte de o editie speciala de Halloween, cu ce surprize va asteapta concurentii, in ce se vor costuma dar si ce piese de teatru au pregatit, aflam in gala mult asteptata de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 31 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea concurs X Factor inregistrata integral de vineri seara, 30/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 30.10.2015 vom urmari un nou spectacol plin de talente si emotii, vom descoperi noi talente ce vor merge mai departe in Galele Live, cine va impresiona mai mult publicul si juriul, dar si cine va crea amuzament, aflam intr-o noua editie spectaculoasa marca X Factor.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2015 | Comentarii (1)

Urmareste online o noua editie din emisiunea concurs Vocea Romaniei inregistrata integral de vineri seara, 30/octombrie/2015 difuzata pe Protv de la ora 20:30, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Vocea Romaniei de azi, 30.10.2015 vom urmari un nou spectacol plin de talente si emotii, vom descoperi noi talente ce vor face parte din echipele juratilor, vom afla cine vor merge mai departe si vor fi ajutati de indrumatori, dar si care dintre participanti nu vor fi alesi, vom afla in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea La Maruta inregistrata integral de vineri seara, 30/octombrie/2015 difuzata pe Protv de la ora 17:30, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea La Maruta de azi, 30.10.2015 aflam cele mai controversate noutati din ultimul timp, stiri mondene de ultima ora, prezentate de Simona Gherghe, aflam cine vor fi invitatii speciali din aceasta seara, dar si cu ce noutati mai vine barbatul insurat cu cele doua surori, ce concepte despre viata si-a format acesta, cum decurge o zi normala in familia lui, dar si multe alte detalii despre relatia dintre el si sotiile lui aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de vineri seara, 30/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 30.10.2015 aflam cele mai controversate noutati din ultimul timp, stiri mondene de ultima ora, prezentate de Simona Gherghe, aflam cine vor fi invitatii speciali din aceasta seara, dar si cum a decurs marele spectacol in cinstea lui Gabriel Cotabita, ce vedete au fost aproape de el si cum l-au cinstit, aflam detalii in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2015 | Comentarii (0)