Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 252 253 254 255 256 ... 325 326 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 12/mai/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, cele mai importante momente video dar si video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.05.2015 aflam noutati de ultima ora despre vedete, stiri mondene, dar si detalii despre cele mai discutate stiri din ultimul timp, fiind prezentate de Simona Gherghe, alaturi de invitatii speciali din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 12/mai/2015 a doua parte de la ora 14:00, cele mai importante momente video dar si video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 12.05.2015 de la ora 14:00, aflam noutati despre concurenti, ultimele evenimente petrecute in casa intre ei, ce divergente au mai existat intre concurenti, dar si multe alte noutati aflati in emisiunea de astazi. Aflam ce problema are Cristi cu doamna Maria, cu ce s-a simtit deranjat din partea ei, dar si conflicte dure au mai aparut intre fete, rivalitatile dintre ele fiind tot mai aprige o data cu apropierea marei finale.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 12 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 12/mai/2015 prima parte de la ora 12:00, cele mai importante momente video dar si video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 12.05.2015 de la ora 12:00, aflam noutati despre concurenti, ultimele evenimente petrecute in casa intre ei, ce divergente au mai existat intre concurenti, dar si multe alte noutati aflati in emisiunea de astazi. Aflam ce problema are Cristi cu doamna Maria, cu ce s-a simtit deranjat din partea ei, dar si conflicte dure au mai aparut intre fete, rivalitatile dintre ele fiind tot mai aprige o data cu apropierea marei finale.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 12 Mai 2015 | Comentarii (0)

Incepe un nou sezon cu nea Marin la Antena 1, astazi 11/mai/2015 de la ora 20:30, Poftiti pe la noi, editia 1 - Poftiti si daruiti inregistrata integral la noi pe site, video complet fiind disponibil mai jos, dupa difuzare.
In emisiunea Poftiti pe la noi de azi, 11.05.2015 vom vedea cum se vor descurca primii invitati ai acestui sezon : Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe si Liviu Vârciu, aflam la ce incercari ii vor supune nea' Marin, pe cine vor ajuta si cum se vor descurca aflati in aceasta seara in reluare la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Poftiti pe la noi | Adăugat de: admin | Data: 11 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00 de luni seara, 11/mai/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 11.05.2015 aflam cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora despre vedete, prezentate de Simona Gherghe alaturi de invitatii speciali veniti in platoul emisiunii de astazi. Deasemenea, aflam si detalii despre cele mai discutate stiri din ultima perioada.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 11 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, de luni 11/mai/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 11/mai/2015 in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce discutii aprinse au aparut intre Ionela si Teodor cu privire la ceea ce a facut Tedodor la petrecerea burlacilor, urmarim materiale in care vom vedea cu ce a exagerat acesta, pana unde s-a ajuns cu cearta dintre ei. Deasemenea, aflam ce s-a intamplat intre Danut si Carmen de curand, de ce au hotarat sa se desparta, dar si din ce cauza aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 11 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu difuzata pe Antena 1 de la ora 12:00, de luni 11/mai/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 11/mai/2015 in prima parte de la ora 12:00, aflam ce discutii aprinse au aparut intre Ionela si Teodor cu privire la ceea ce a facut Tedodor la petrecerea burlacilor, urmarim materiale in care vom vedea cu ce a exagerat acesta, pana unde s-a ajuns cu cearta dintre ei. Deasemenea, aflam ce s-a intamplat intre Danut si Carmen de curand, de ce au hotarat sa se desparta, dar si din ce cauza aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 11 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Insula Iubirii difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, de duminica seara, 10/mai/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Insula iubirii de azi, 10/mai/2015 aflam prin ce aventuri au mai trecut concurentii, ce discutii au aparut intre ei, cine cu cine nu se intelege, pana unde s-a ajuns deocamdata in relatiile dintre ei, dar si multe alte noutati din emisiunea de astazi aflati la noi pe site, urmarind in reluare editia a doua de astazi.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 11 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 9/mai/2015 de la ora 20:30 pe Antena 1, sau in reluare la noi pe site, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 09.05.2015, urmariti un nou show spectaculos facut de vedetele concurente in emisiune, aflam ce transformari au pregatit pentru noi, care dintre ei s-au descurcat mai bine, dar si cine va fi ales castigatorul acestei editii, aflati in emisiunea mult asteptata din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 09 Mai 2015 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu, Gala saptamanala inregistrata integral de sambata, 9/mai/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video din emisiune fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a finalei saptamanale Mpfm de azi, 09.05.2015 de la ora 17:00 aflam cele mai interesante noutati din aceasta saptamana, aflam care dintre baieti au exagerat in noaptea cand s-au distrat alaturi de ispitele aduse intentionat, ce au facut acestia, pana unde s-a ajuns, dar si cum au reactionat partenerele lor, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflam ce decizie s-a luat in privinta lui Petru, daca va ramane in competitie sau va fi descalificat, aflam noutati despre evenimentele petrecute in ultimul timp legate de Petru, familia lui si Ana, dar aflam si ce nominalizari s-au facut, cine va fi propus spre eliminare, dar si la ce probe vor mai fi supusi concurentii pentru castigarea masinii. Nu ratati o gala plina de emotii si suspans.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 08 Mai 2015 | Comentarii (0)