Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 3 4 5 ... 473 474 »
Urmareste Online emisiunea inregistrata integral IUmor Marea Finala de duminica seara, 10 Decembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea IUmor de azi, 10.12.2017 vom urmari marea finala a acestui sezon, o editie de exceptie, plina de surprize si situatii neasteptate, vom urmari un spectacol senzational in care finalistii vor da tot ce e mai bun din talentul lor, avem parte de mult umor si evenimente neasteptate si vom afla marele castigator al acestui sezon, ales de catre cei trei jurati.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 11 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata integral Bravo ai stil Semifinala de sambata seara, 9 Decembrie 2017 difuzata pe Kanald de la ora 22:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Bravo ai stil de azi, 09.12.2017 vom urmari marea semifinala a acestui sezon, o editie de exceptie, plina de surprize si situatii neasteptate, vom urmari un spectacol senzational dinaintea marei finale, aflam care dintre concurente vor fi finalistele acestui sezon, care din ele vor fi eliminate, dar si cu ce tinute senzationale s-au prezentat astazi in fata juratilor, tema acestei editii fiind "aripi de inger". Nu rata Semifinala acestui sezon, Bravo ai stil!
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 10 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata integral Te cunosc de undeva de sambata seara, 9 Decembrie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 09.12.2017 avem parte de un nou show senzational, un spectacol plin de transformari uimitoare ale vedetelor, o editie plina de divertisment, umor si emotii, vom afla cum au raspuns concurentii provocarilor de saptamana trecuta si cum au imitat rolul cuvenit, dar si care dintre ei a impresionat cel mai mult juriul si va fi ales castigatorul acestei saptamani, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 10 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie X Factor inregistrata integral de vineri seara, 8 Decembrie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 08.12.2017 avem parte de o noua editie speciala saptamanala, incepand cu aceasta saptamana, emisiunea va fi difuzata joi si vineri, asadar vom avea parte de o portie dubla de divertisment, emotii si umor. Nu rata un nou spectacol in aceasta seara, oferit de concurentii ramasi in concurs pana acum, aflam cine va fi eliminat in aceasta seara, dar si cine a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi, totul in editia de azi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie Vocea Romaniei inregistrata integral de vineri seara, 8 Decembrie 2017, difuzata pe Protv de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Vocea Romaniei de azi, 08.12.2017 aflam care sunt participantii acestei editii, cine a fost ales sa mearga mai departe in gale, care vedeta din juriu va fi cel preferat de concurenti in aceasta seara, dar si cum au fost impresionati acestia, aflam in emisiunea de astazi. Nu ratati un spectacol plin de emotii, suspans si voci incredibile, in aceasta seara la Vocea Romaniei.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie Bravo ai stil inregistrata integral de vineri, 8 Decembrie 2017, difuzata pe Kanald de la ora 16:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Bravo ai stil de azi, 08.12.2017 vom urmari o noua editie plina de divertisment prezentata de Ilinca Vandici, avem parte de noi tinute spectaculoase din partea concurentelor ramase in concurs, vom afla care din ele vor reusi sa impresioneze juratii, care vor fi criticate, dar si care din ele vor primi cele cinci stele din partea celor patru jurati, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie Acces Direct inregistrata integral de vineri, 8 Decembrie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 08.12.2017 vom urmari o noua editie plina de divertisment prezentata de Mirela Vaida, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene si cele mai discutate evenimente petrecute recent in viata vedetelor, aflam detalii legate de subiectele discutate in editia de ieri, dar vom afla si noi povesti de viata impresionante ce vor fi dezbatute in editia de astazi, alaturi de invitatii emisiunii.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie La Maruta inregistrata integral de vineri, 8 Decembrie 2017, difuzata pe Protv de la ora 15:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea La Maruta de azi, 08.12.2017 vom urmari o noua editie plina de divertisment prezentata de Catalin Maruta, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene si cele mai discutate evenimente petrecute recent in viata vedetelor, aflam detalii legate de subiectele discutate in editia de ieri, dar vom afla si noi povesti de viata impresionante ce vor fi dezbatute in editia de astazi, alaturi de invitatii emisiunii.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie Te vreau langa mine inregistrata integral de vineri, 8 Decembrie 2017, difuzata pe Kanald de la ora 13:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Te vreau langa mine de azi, 08.12.2017 vom urmari o noua editie plina de divertisment prezentata de Bianca Dragusanu, avem parte de noi situatii imprevizibile si evenimente neasteptate petrecute in casa concurentilor, vom fi la curent cu ultimele noutati legate de cuplurile nou formate, dar aflam si de ce vizite au avut parte concurentii la paravane si ce discutii au avut loc, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie X Factor inregistrata integral de joi seara, 7 Decembrie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea X Factor de azi, 07.12.2017 avem parte de o noua editie speciala saptamanala, incepand cu aceasta saptamana, emisiunea va fi difuzata joi si vineri, asadar vom avea parte de o portie dubla de divertisment, emotii si umor. Nu rata un nou spectacol in aceasta seara, oferit de concurentii ramasi in concurs pana acum, aflam cine va fi eliminat in aceasta seara, dar si cine a reusit sa impresioneze juratii pana la lacrimi, totul in editia de azi.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 07 Decembrie 2017 | Comentarii (0)