Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 3 4 5 ... 485 486 »
Aici puteti urmari noua editie a emisiunii Bravo ai stil inregistrata complet de marti, 13 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 16:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Bravo ai stil de azi, 13.02.2018 vom urmari o noua editie plina de surprize si de evenimente neasteptate din partea concurentelor ramase in concurs, aflam cu ce tinute s-au prezentat astazi in fata juratilor, cum au fost jurizate si care din ele au primit aprecierile celor patru jurati, ce discutii aprige au avut loc intre ele, dar si alte noutati aflam in editia de astazi, prezentata de Ilinca Vandici.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii Acces Direct inregistrata complet de marti, 13 Februarie 2018 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 13.02.2018 vom avea parte de o noua editie cu noi invitati surpriza, de unde vom afla evenimente uimitoare din lumea mondena, dar vom afla si povesti cutremuratoare de viata, ce vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii din aceasta seara. Nu rata o noua editie din aceasta dupa-amiaza, unde vom afla de la Simona Gherghe si noutati legate de subiectele discutate in editiile anterioare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii La Maruta inregistrata complet de marti, 13 Februarie 2018 difuzata pe Protv de la ora 15:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea La Maruta de azi, 13.02.2018 vom avea parte de o noua editie cu noi invitati surpriza, de unde vom afla evenimente uimitoare din lumea mondena, dar vom afla si povesti cutremuratoare de viata, ce vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii din aceasta seara. Nu rata o noua editie din aceasta dupa-amiaza, unde vom afla de la Catalin Maruta si noutati legate de subiectele discutate in editiile anterioare.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari noua editie a emisiunii Te vreau langa mine inregistrata complet de marti, 13 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 13:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Te vreau langa mine de azi, 13.02.2018 vom avea parte de noi surprize, noi invitati ce ii vor surprinde sau nu pe concurentii acestui sezon, vom urmari noi discutii controversate, noi intamplari neasteptate, dar vom afla si cum au decurs intalnirile din aceasta saptamana, totul in editia de astazi, prezentata de Bianca Dragusanu.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza astazi o noua editie a emisiunii XTRA Night Show inregistrata complet de luni seara, 12 Februarie 2018 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea XTRA Night Show de azi, 12.02.2018 avem parte de o noua seara plina de divertisment si noutati prezentata de Dan Capatos, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene, aflam cele mai controversate subiecte si vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii serii, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 12 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza astazi o noua editie a emisiunii Wowbiz inregistrata complet de luni seara, 12 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 23:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Wowbiz de azi, 12.02.2018 avem parte de o noua seara plina de divertisment si noutati prezentata de Andreea Mantea si Victor Slav, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene, aflam cele mai controversate subiecte si vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii serii, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 12 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza astazi mult asteptata premiera a emisiunii Asia Express editia de luni seara, 12 Februarie 2018 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Asia Express de azi, 12.02.2018 vom urmari prima editie a noii emisiuni ce va fi difuzata pe Antena 1, unde vom avea parte de aventuri si evenimente incredibile petrecute intre cele 14 vedete concurente, ce vor trebui sa se descurce cu doar 1 euro prin tari cunoscute din Asia. Cum se vor descurca in prima lor saptamana, dar si pana unde s-a ajuns cu rabdarea unora, aflam in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 12 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza si astazi o noua editie inregistrata complet din emisiunea Exatlon de luni seara, 12 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 20:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Exatlon de azi, 12.02.2018 avem parte de o noua editie plina de suspans si de emotii, o noua batalie va urma astazi intre Exatlon Romania si Exatlon Mexic, care dintre echipe va castiga de aceasta data, ce conflicte dar si ce evenimente neasteptate au aparut, aflam in aceasta seara.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 12 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza si astazi o noua editie inregistrata complet din emisiunea Bravo ai stil de luni, 12 Februarie 2018 difuzata pe Kanald de la ora 16:30, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Bravo ai stil de azi, 12.02.2018 avem parte de o noua editie interesanta si plina de surprize si evenimente neasteptate din partea celor 9 concurente finaliste din sezoanele anterioare, aflam ce conflicte au mai existat intre ele, cu ce tinute s-au prezentat astazi in fata juratilor si care dintre ele au impresionat cel mai mult, dar si ce discutii au aparut dupa eliminarea Irinei din concurs, aflam in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 12 Februarie 2018 | Comentarii (0)

Vizioneaza si astazi o noua editie inregistrata complet din emisiunea Acces Direct de luni, 12 Februarie 2018 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.02.2018 ne asteapta o noua editie exceptionala prezentata de Simona Gherghe, o editie plina de noutati mondene, invitati surpriza si povesti de viata incredibile, dar vom fi la curent si cu ultimele evenimente din viata vedetelor, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Februarie 2018 | Comentarii (0)