Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 468 469 470 471 472 ... 515 516 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 24/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 24.02.2015, in prima parte de la ora 12:00, vom urmari o editie speciala de Dragobete, unde concurentii vor fi supusi la anumite probe, de pe urma carora vor avea parte de un premiu. Deasemenea, Viorica si Marguerita de la Clejani au vizitat casa concurentilor aseara, unde i-au invatat despre datinile si obiceiurile romanesti de Dragobete. Afla ce discutii au purtat, ce sfaturi le-au dat acestora, dar si daca au pus in aplicare ceea ce l-i s-au zis, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Dan Capatos in emisiunea Un show pacatos de luni seara, 23/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un show pacatos de azi, 23.02.2015, vom afla cu ce mai socheaza Beyonce, mama copilului lui Nicolae Guta, cum au fost surprinsi Florin Salam si sotia lui, dar si noutati despre Cruduta, aflati despre imaginile senzuale dintre Traistariu si Alina Plugaru. Deasemenea, aflam si ce petrecere mare a avut Oana Roman recent, dar aflam si detalii dintre noul conflict dintre Oana Zavoranu si mama acesteia.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla cele mai noi stiri din showbiz in emisiunea Acces Direct de luni seara, 23/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 23.02.2015, vom afla cu ce mai socheaza Beyonce, mama copilului lui Nicolae Guta, cum au fost surprinsi Florin Salam si sotia lui, dar si noutati despre Cruduta, aflati despre imaginile senzuale dintre Traistariu si Alina Plugaru, detalii despre conflictul dintre Benone Sinulescu si Ion Dolanescu. Deasemenea, aflam si ce petrecere mare a avut Oana Roman recent, dar aflam si detalii dintre noul conflict dintre Oana Zavoranu si mama acesteia.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 23/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 23.02.2015 de la ora 14:00, aflam ce discutii au aparut dupa gala saptamanala de sambata, cum a reactionat Teodor cand a realizat ca desi a ramas in competitie, mama lui va pleca singura din competitie, ce temeri au vechii concurenti in privinta sustinatorilor, dar si pana unde s-a ajuns cu conflictul dintre Andrada si vechii concurenti.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 23/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 23.02.2015 de la ora 12:00, aflam ce discutii au aparut dupa gala saptamanala de sambata, cum a reactionat Teodor cand a realizat ca desi a ramas in competitie, mama lui va pleca singura din competitie, ce temeri au vechii concurenti in privinta sustinatorilor, dar si pana unde s-a ajuns cu conflictul dintre Andrada si vechii concurenti.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea Te cunosc de undeva, a doua editie difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30 de sambata seara, 21/februarie/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te cunosc de undeva de azi, 21.02.2015, in a doua editie a noului sezon, concurentii vor avea provocari de neimaginat. Interpretarile concurentilor, dar si notele juriului primite de acestia, le puteti afla mai jos, la noi pe site.
Daniel Iordăchioae va fi provocat sa o imite pe Celine Dion, Oana Sîrbu o va interpreta pe Marina Voica, Alina Eremia va fi Benone Sinulescu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi vor fi trupa "Alb Negru", Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru se vor transforma in Smiley și Uzzi, Lidia Buble o va imita pe artista ei preferata, Rihanna, Liviu Vârciu va fi David Lee Roth, iar Cezar Ouatu va deveni Mark Knopfler. Invitata speciala din aceasta seara va fi Maria Buza, care va avea parte de un moment special.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 21 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu, emisiunea de vineri, 21/februarie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In Gala Mpfm de azi, 21.02.2015, in a doua parte de la ora 17:00, vom avea parte de multe evenimente si intamplari neasteptate. Aflam in primul rand daca Teodor va pleca din competitie in aceasta seara impreuna cu mama lui sau va ramane alaturi de iubita lui in competitie dupa voturile telespectatorilor, aflam ce dispute au mai avut loc in ultimul timp intre concurentii noi si cei vechi, dar si ce conflicte s-au iscat intre unele cupluri, si din ce cauza a lesinat una dintre concurente si in ce stare se afla, totul in emisiunea de astazi. Nu rata o Gala saptamanala plina de emotii si evenimente neasteptate.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 21 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu, emisiunea de vineri, 21/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In Gala Mpfm de azi, 21.02.2015, in prima parte de la ora 14:00, vom avea parte de multe evenimente si intamplari neasteptate. Aflam in primul rand care dintre noii concurenti vor ramane si care vor pleca din competitie, ce dispute au mai avut loc in ultimul timp intre concurentii noi si cei vechi, dar si ce conflicte s-au iscat intre unele cupluri, si din ce cauza a lesinat una dintre concurente si in ce stare se afla, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, concurentii vor avea parte de un concurs in care vor trebui sa-si inveleasca partenerul in hartie igienica, iar premiul consta intr-o plimbare cu limuzina si o sedinta la SPA pentru cei doi. Nu rata o Gala saptamanala plina de emotii si evenimente neasteptate.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 21 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct, inregistrata integral si disponibila pe site dupa difuzare, de vineri seara, 20/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 20.02.2015, aflam noi stiri despre disparitia Oanei Zavoranu. Se pare ca aceasta a intervenit aseara in emisiunea Un Show Pacatos, si a povestit motivul pentru care vrea sa ramana disparuta sa nu stie nimeni nimic de ea. Se pare ca aceasta se afla intr-o depresie, din cauza mamei acesteia, care o acuza ca si-a inselat propria fiica, si se preface ca este bolnava. Deasemenea, pe aceasta a doborat-o si rezultatul instantei in cazul vrajitoarelor, afla mai multe in emisiunea Acces Direct de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 20 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu, inregistrata integral de vineri, 20/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 20.02.2015 de la ora 14:00, aflam vesti despre Mirela Boureanu Vaida, se pare ca aceasta a nascut in aceasta dimineata o fetita sanatoasa. Aflam noutati despre concurentii noi, ce conflicte mai exista intre acestia, ce cupluri sunt pe cale sa se destrame, care din ei sunt nesiguri de relatia pe care o au, dar si care din ei se iubesc mai mult ca niciodata, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Februarie 2015 | Comentarii (0)