Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 469 470 471 472 473 ... 515 516 »
Urmareste online o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu, inregistrata integral de vineri, 20/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 20.02.2015 de la ora 12:00, aflam vesti despre Mirela Boureanu Vaida, se pare ca aceasta a nascut in aceasta dimineata o fetita sanatoasa. Aflam noutati despre concurentii noi, ce conflicte mai exista intre acestia, ce cupluri sunt pe cale sa se destrame, care din ei sunt nesiguri de relatia pe care o au, dar si care din ei se iubesc mai mult ca niciodata, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Burlacul de azi, 19/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Burlacul de joi seara, 19.02.2015, cele sase concurente ramase in competitie, Alice, Andreea, Ayda, Daiana, Sabina și Roxana, vor fi provocate de bulacul Andrei Andrei sa demonstreze ca sunt curajoase, fiind provocate la sporturi extreme, acesta fiind foarte pasionat de sporturi si ii place adrenalina. Afla ce conflicte mai exista intre concurente, ce defecte mai gaseste burlacul la unele dintre ele, cunoscandu-le din ce in ce mai bine, si care va fi concurenta ce va parasi competitia in aceasta seara, dar si cea care va primi prima trandafirul, aflati in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Burlacul | Adăugat de: admin | Data: 19 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla care sunt cele mai discutate stiri din ultima perioada din showbiz, si afla detalii despre acestea, dar si noutati de ultima ora despre vedete, in emisiunea Un Show Pacatos de azi, 19/februarie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00. Emisiunea inregistrata integral dar si cele mai importante momente video vor fi disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de joi seara, 19.02.2015, aflam detalii din cazul disparitiei Oanei Zavoranu, daca s-a aflat ceva despre ea, ce a afirmat fostul ei iubit, Alex despre disparitia Oanei, dar si prietenele acesteia. Deasemenea, aflam si noutati in cazul divortului dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 19 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla care sunt cele mai discutate stiri din ultima perioada din showbiz, si afla detalii despre acestea, dar si noutati de ultima ora despre vedete, in emisiunea Acces Direct de azi, 19/februarie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00. Emisiunea inregistrata integral dar si cele mai importante momente video vor fi disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de joi seara, 19.02.2015, aflam detalii din cazul disparitiei Oanei Zavoranu, daca s-a aflat ceva despre ea, ce a afirmat fostul ei iubit, Alex despre disparitia Oanei, dar si prietenele acesteia. Deasemenea, aflam si noutati in cazul divortului dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 19 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 19/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 19.02.2015, de la ora 14:00 aflam ce probleme intampina cuplul format din Marian si Cristiana, ce l-a deranjat aceasta la Marian, dar si daca au ajuns la un punct comun, aflam cum se mai inteleg noile cupluri, ce nelamuriri are Petru cu privire la relatia cu Ana, ce disputa a avut loc intre Andrei si Petru, dar si ce neintelegeri a provocat acest lucru in cuplul lui Petru.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 19 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 19/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 19.02.2015, de la ora 12:00 aflam ce probleme intampina cuplul format din Marian si Cristiana, ce l-a deranjat aceasta la Marian, dar si daca au ajuns la un punct comun, aflam cum se mai inteleg noile cupluri, ce nelamuriri are Petru cu privire la relatia cu Ana, ce disputa a avut loc intre Andrei si Petru, dar si ce neintelegeri a provocat acest lucru in cuplul lui Petru.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 19 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de miercuri seara, 18/februarie/2015 de la ora 23:00 pe Antena 1, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 18.02.2015, aflam cele mai noi stiri din showbiz, prezentate de Dan Capatos. Aflati detalii despre presupusa relatie dintre Bianca Dragusanu si Adi Mutu, ce a avut aceasta de spus despre cele vehiculate, daca a avut sau nu vreo relatie cu el, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflati despre disparitia Oanei Zavoranu dupa aflarea verdictului instantei in cazul vrajitoarelor ce au inselat-o, acestea iesind ca fiind nevinovate.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri, 18/februarie/2015 de la ora 17:00 pe Antena 1, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 18.02.2015, aflam cele mai noi stiri din showbiz, prezentate de Simona Gherghe. Aflati detalii despre presupusa relatie dintre Bianca Dragusanu si Adi Mutu, ce a avut aceasta de spus despre cele vehiculate, daca a avut sau nu vreo relatie cu el, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflati despre disparitia Oanei Zavoranu dupa aflarea verdictului instantei in cazul vrajitoarelor ce au inselat-o, acestea iesind ca fiind nevinovate. Aflam si o noua poveste reala de viata, o noua poveste trista a unor oameni ce vin sa ceara ajutorul telespectatorilor.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 18/februarie/2015 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 18.02.2015, in a doua parte de la ora 14:00 aflam noutati despre noii concurenti, cum se mai inteleg acestia, ce discutii au mai aparut intre ei,cum se mai inteleg cuplurile, dar si ce discutii au iesit dupa evenimentele din gala de sambata, aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 18/februarie/2015 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 18.02.2015, in prima parte de la ora 12:00 aflam noutati despre noii concurenti, cum se mai inteleg acestia, ce discutii au mai aparut intre ei,cum se mai inteleg cuplurile, dar si ce discutii au iesit dupa evenimentele din gala de sambata, aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2015 | Comentarii (0)