Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 469 470 471 472 473 ... 504 505 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu, Gala saptamanala de sambata, 17/ianuarie/2015 de la ora 14:00, la noi pe site fiind disponibile cele mai importante momente video dar si video complet al acesteia, imediat dupa difuzare.
In finala saptamanala Mpfm de azi, 17.01.2015, in prima parte de la ora 14:00 aflam noutati despre familia pierduta a lui Cristian, vom afla rezultatul testului ADN facut de acesta si presupusul lui frate, Florin, pentru a elucida misterul, vom afla motivul despartirii dintre Marian si Cristiana, dar si imagini surprinzatoare cu Danut in afara competitiei, in ipostaze uimitoare alaturi de o femeie, filmuletul fiind raspandit in ultimul timp pe internet de telespectatori. Deasemenea, emisiunea de astazi va fi prezentata atat de Mirela Boureanu Vaida, cat si de Andreea Mantea, pentru a se familiariza cu concurentii si atmosfera, deoarece incepand de luni, emisiunea de la ora 12:00 va fi prezentata de Andreea Mantea. Nu rata o gala plina de emotii, suspans si multe surprize si noutati despre concurenti.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 17 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online inregistrarea integrala a emisiunii Acces Direct de vineri seara, 16/ianuarie/2015, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 16.01.2015, aflati ce veste a primit Andreea Mantea despre copilul pe care il asteapta, ce sperietura a tras Nicoleta Luciu, dar aflati si o poveste reala despre un copil de numai 12 ani ce a suferit 35 de operatii. Deasemenea, Florin Salam va fi invitat special in platoul Simonei Gherghe pentru a vorbi despre viitoarea lui sotie, despre copilul pe care il asteapta, dar si despre cum se inteleg in familie.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 16 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 16/ianuarie/2015 de la ora 14:00, si afla noutati despre concurentii tai preferati, video complet si cele mai importante momente video din emisiune fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 16.01.2015 de la ora 14:00 aflam ce critici i-au fost aduse Madalinei din partea concurentilor, dar si din partea lui Catalin, legat de aspectul ei fizic, aflam ce nemultumiri au mamele la adresa fetelor, dar si ce discutii aprinse au avut loc intre doamna Anisoara si Ionela, si daca e mai bine pentru ea ca Anisoara sa plece sau nu din competitie, aflam chiar astazi de la Ionela.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 16 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de vineri, 16/ianuarie/2015 de la ora 12:00, si afla noutati despre concurentii tai preferati, video complet si cele mai importante momente video din emisiune fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 16.01.2015 de la ora 12:00 aflam ce critici i-au fost aduse Madalinei din partea concurentilor, dar si din partea lui Catalin, legat de aspectul ei fizic, aflam ce nemultumiri au mamele la adresa fetelor, dar si ce discutii aprinse au avut loc intre doamna Anisoara si Ionela, si daca e mai bine pentru ea ca Anisoara sa plece sau nu din competitie, aflam chiar astazi de la Ionela.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 16 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Incepe un nou sezon al emisiunii Burlacul, pe Antena 1, astazi 15/ianuarie/2015 prima editie din sezonul 5, cu noul burlac Andrei Andrei. Faceti cunostinta cu acesta, dar si cu pretendentele lui, in aceasta seara la Antena 1. Andreea Mantea va fi cea care va prezenta show-ul mult asteptat de telespectatori.
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Burlacul de joi seara, 15.01.2015 mai jos, la noi pe site, imediat dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Burlacul | Adăugat de: admin | Data: 15 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Nu ratati noi dezvaluiri din showbiz in emisiunea Un Show Pacatos de joi seara, 15/ianuarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 23:00, mai jos fiind disponibile cele mai importante momente video dar si inregistrarea integrala a emisiunii de astazi, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Un show pacatos de azi, 15.01.2015, Dan Capatos va prezenta cele mai noi stiri mondene, dar si noutati despre vedetele autohtone.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 15 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Nu ratati noi dezvaluiri din showbiz in emisiunea Acces Direct de joi seara, 15/ianuarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, mai jos fiind disponibile cele mai importante momente video dar si inregistrarea integrala a emisiunii de astazi, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 15.01.2015, Simona Gherghe va prezenta cele mai noi stiri mondene, povesti de viata uimitoare, dar si noutati despre vedetele autohtone.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 15 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 15/ianuarie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 14:00, video complet dar si cele mai importante momente video din emisiune, fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In a doua parte a emisiunii Mpfm de azi, 15.01.2015 de la ora 14:00, aflam ce conflicte au aparut intre doamna Anisoara si fiul ei, Teodor, ce afirmatii dure a facut la adresa acestuia, dar aflam si motivul pentru care aceasta este nevoita sa paraseasca competitia, iar faptul ca Teodor nu o insoteste, o afecteaza pe aceasta. Deasemenea, noi discutii aprige au avut loc iar intre Catalin si Simona cu Roxana. Ce au avut de impartit, aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 15 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de joi, 15/ianuarie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 12:00, video complet dar si cele mai importante momente video din emisiune, fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 15.01.2015 de la ora 12:00, aflam ce conflicte au aparut intre doamna Anisoara si fiul ei, Teodor, ce afirmatii dure a facut la adresa acestuia, dar aflam si motivul pentru care aceasta este nevoita sa paraseasca competitia, iar faptul ca Teodor nu o insoteste, o afecteaza pe aceasta. Deasemenea, au avut loc certuri si intre Anisoara si Ionela. Ce au avut de impartit, aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 15 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste un nou sezon din emisiunea Te pui cu blondele prezentata de Dan Negru in a doua editie de azi, 14/ianuarie/2015, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Te pui cu blondele de miercuri seara, 14.01.2015, invitatii speciali: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi maestrul Sebastian Papaiani sunt cei care se vor lupta contra blondelor in afirmatii si raspunsuri, pentru a castiga premiul. Afla ce intrebari au fost, ce raspunsuri s-au dat, ce curiozitati au facut blondele despre invitati, care dintre ei au castigat, aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Te pui cu blondele | Adăugat de: admin | Data: 14 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)