Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 500 501 502 503 504 505 »
Vezi o noua editie cu noi subiecte interesante intre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu in emisiunea de marti, 7/octombrie/2014, de la ora 14:00. Vom afla care dintre baieti este total refuzat de toate fetele din casa, si care nu si-l doresc nici macar in vizita. Aflam si din ce cauza s-au contrazis mamele si fetele si ce au fost puse sa aleaga.
Tot in emisiunea de azi, 07.10.2014, de la ora 14:00, vom afla care este noul cuplu format in casa Mpfm, ce nemultumiri are Flavius la adresa lui Nicolae si al lui Danut, dar si multe alte subiecte interesante petrecute in ultimul timp in casa Mireasa pentru fiul meu.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 7/octombrie/2014, de la ora 12:00, aflam cum a hotarat Elly sa faca un cuplu cu Cristian, de ce a fost nehotarata in privinta lui la inceput, ce a avut de afirmat despre acesta, dar si ce sfaturi a primit de la mama ei, peste gard, si alaturi de cine a sfatuit-o sa stea, dar si alaturi de cine sa nu stea.
Tot in emisiunea Mpfm de azi dimineata, 07.10.2014, de la ora 12:00, vom urmari un material dintre mame si fete, vom afla cum isi ocup acestea timpul, dar si ce activitati amuzante si-au gasit sa faca.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi care au fost subiectele principale ale emisiunii Un show Pacatos prezentat de Dan Capatos, din aceasta seara, 06.10.2014. Acesta l-a avut ca invitat special in platou pe Viorel Lis, care ne va vorbi despre hotararile pe care le-a luat in legatura cu Oana Lis, dar si cu copilul pe care aceasta se presupune ca-l are. Vezi ce teste a facut acesta pentru a fi convins in totalitate de ceea ce afirma sotia lui, in detaliile date mai jos.
Tot in emisiunea Un Show Pacatos de azi, 6/octombrie/2014, Codin Maticiuc va veni in platou pentru a povesti de noua lui carte, si din ce cauza este deranjata prietena lui ca a scris aceasta carte. Vezi detalii mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie din emisiunea Acces Direct de luni dupamiaza, 06.10.2014 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, o editie plina de stiri de ultima ora din lumea mondena.
In emisiunea de azi, Simona Gherghe ni-l prezinta pe Rafaelo Varga, baiatul ramas singur pe lume, care si-a aratat talentul pe care-l are la X Factor. Deasemenea, Oana a hotarat sa renunte la tot ce are pentru copil, chiar si la Viorel Lis, sotul ei, parasindu-si casa, dar si pe acesta. Urmarim si imagini impresionante cu batrana terorizata de politisti, care isi striga fiica si nepoata in platoul Acces Direct, sperand ca le va gasi si o va auzi.
Vedeti si un interviu in exclusivitate la Acces Direct, dat de Lora, care vorbeste despre relatia dificila pe care o are cu sotul ei in ultima perioada, dar ne va spune si cateva detalii despre noul clip, in emisiunea Acces Direct de azi, 6/octombrie/2014.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste cele mai importante subiecte si momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni, 06.10.2014, de la ora 14:00, aflam ce nemultumiri are Elly in privinta lui Cristian si ce anume a vorbit cu Madalina despre el, ce discutie aprinsa a avut loc intre Elly si Simona si ce prietenie mai exista intre fete.
Vom afla si ce a decis Simona in privinta lui Nicolae, intr-o discutie purtata intre ei, si vom afla ce nelamuriri si suparari are acesta in legatura cu ea. Tot in emisiunea de azi, 6/octombrie/2014, de la ora 14:00, urmarim cum se mai distreaza fetele noapte si ce activitati au.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni, 6/octombrie/2014, de la ora 12:00, aflam ce a avut Stefan de declarat dupa parasirea competitiei la gala saptamanala de sambata seara, ce au avut baietii de aflat in legatura cu parerea acestuia despre ei, ce au discutat baietii despre nominalizari, dar si ce au de gand Flavius si Raluca.
Deasemenea, tot in emisiunea Mpfm de azi, 06.10.2014, de la ora 12:00, aflam si ce nu-i place lui Danut la Carmen, si ce ar fi avut de gand in legatura cu ea.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea lui Capatos din aceasta seara, Un Show Pacatos din 02.10.2014, vom afla ce a avut de declarat Oana in legatura cu bataia primita de amanta sotului, ce amenintari a primit din partea acesteia, dar si ce nemultumiri are Viorel Lis, sotul ei.
Tot astazi, Mr. Saik va fi invitat special in platoul de la Un Show Pacatos,vine tocmai din Panama, pentru a doua oara in Romania, pentru a canta si a vorbi despre hitul "Saca la Rakataka". Puteti afla detalii despre subiectele de astazi, 2/octombrie/2014, in rezumatul emisiunii facut mai jos, dar aveti la dispozitie si un playlist unde puteti urmari cele mai importante momente video din emisiune.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 04 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste emisiunea Next Star de azi, 2/octombrie/2014 si fa cunostinta cu cei 6 noi concurenti de astazi care se intrec in talente pentru a merge in Marea Finala. Urmareste mai jos care sunt acesti minunati copilasi si cu ce au venit sa impresioneze atat juriul cat si publicul. Mai jos puteti vedea descrierile lor, avand la dispozitie si un Playlist unde puteti urmari cele mai importante momente video din emisiune.
Tot aici puteti afla si care este castigatorul acestei editii Next Star de joi seara, 02.10.2014, care v-a merge in etapa urmatoare.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 04 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Aici puteti afla subiectele principale ale emisiunii Acces Direct de joi seara, 2/octombrie/2014. In emisiunea de azi, Oana si Viorel Lis sunt invitati in platoul emisiunii, afla cum se mai inteleg acestia, si ce-si mau au de reprosat. Dealtfel, amanta lui Viorel Lis o acuza pe Oana ca ar fi pus pe cineva sa o bata.
Costin Marculescu a fost dat afara din vila doamnei Stefanescu, vezi detalii mai jos cum a reactionat acesta, si vezi filmul intreg al parasirii locuintei. Afla si noutati despre Mihai Costea si amanta acestuia, cum se mai intelege Florin Salam cu viitoare sotie, dar si cat de mult a afectat-o pe Cristina Spatar incidentul cu sotul ei, totul in emisiunea Acces Direct, prezentata de Simona Gherghe de azi, 02.10.2014
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 04 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mpfm de joi dupamiaza, 2/octombrie/2014 in a doua parte de la ora 14:00, vom afla ce nemultumiri au fetele la adresa Elenei, ce discutii au purtat Carmen si Danut, si cum isi doreste acesta sa fie iubita lui.
Tot in emisiunea de azi vom urmari un material in care baietii discuta cu Danut si incearca sa-l inteleaga pe acesta, criticandu-i comportamentul si nehotararea care o are in privinta lui Carmen. Aflam si ce nemultumiri are Elena in privinta baietilor, afirmand ca a fost catalogata si inteleasa gresit de acestia, aflam toate acestea in filmarile si descrierile de mai jos din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, 02.10.2014.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 04 Octombrie 2014 | Comentarii (0)