Principală » Arhivă ştiri
« 1 2 ... 504 505 506 507 508 ... 540 541 »
Mai jos puteti afla cele mai noi stiri din showbiz, prezentate de Dan Capatos si invitatii sai permanenti, in emisiunea Un Show Pacatos de marti seara, 20/ianuarie/2015, dupa difuzare fiind disponibile cele mai importante momente video, dar si inregistrarea integrala a acesteia.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 20.01.2015, afla noutati despre scandalul dintre Oana Lis si fratele sau, dar si noutati din viata personala a vedetelor.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 20 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Mai jos puteti afla cele mai noi stiri din showbiz, prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct de marti seara, 20/ianuarie/2015, dupa difuzare fiind disponibile cele mai importante momente video, dar si inregistrarea integrala a acesteia.
In emisiunea Acces Direct de azi, 20.01.2015, afla noutati despre scandalul dintre Oana Lis si fratele sau, noutati din viata personala a vedetelor, dar si povesti reale de viata cu oameni obisnuiti, ce-ti vor capta atentia cu povestile lor crunte de viata.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 20 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 20/ianuarie/2015 de la ora 14:00, si afla noutati despre concurentii preferati, avand la dispozitie cele mai importante momente video, dar si video complet, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 20.01.2015, in a doua parte de la ora 14:00 prezentata de Andreea Mantea, aflam cum se mai inteleg cuplurile din casa, ce discutii contradictorii au mai purtat, ce se mai intampla intre Danut si Carmen, dar si intre Marian si Cristiana. Deasemenea, aflam ce discutii s-au mai starnit in casa dupa cele petrecute in gala de sambata.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 20/ianuarie/2015 de la ora 12:00, si afla noutati despre concurentii preferati, avand la dispozitie cele mai importante momente video, dar si video complet, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 20.01.2015, in prima parte de la ora 12:00 prezentata de Andreea Mantea, aflam cum se mai inteleg cuplurile din casa, ce discutii contradictorii au mai purtat, ce se mai intampla intre Danut si Carmen, dar si intre Marian si Cristiana. Deasemenea, aflam ce discutii s-au mai starnit in casa dupa cele petrecute in gala de sambata.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 20 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de luni seara, 19/ianuarie/2015, avand la dispozitie cele mai importante momente video dar si inregistrarea completa a acesteia, disponibile imediat dupa difuzare.
Dan Capatos si invitatii lui va asteapta si astazi, 19.01.2015 cu cele mai importante stiri din lumea showbiz-ului petrecute recent. Afla noutati despre vedete, dar si detalii despre evenimentele petrecute in ultima perioada in lumea mondena, doar in aceasta seara la Un Show Pacatos.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 19 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 19/ianuarie/2015, avand la dispozitie cele mai importante momente video dar si inregistrarea completa a acesteia, disponibile imediat dupa difuzare.
Simona Gherghe va asteapta si astazi, 19.01.2015 cu cele mai importante stiri din lumea showbiz-ului petrecute recent. Afla noutati despre vedete, dar si povesti de viata de neimaginat, doar in aceasta seara la Acces Direct.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 19 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Nu pierde o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni, 19/ianuarie/2015 de la ora 14:00, putand fi vazuta in reluare, integral la noi pe site, imediat dupa difuzare, dar aveti la dispozitie si cele mai importante momente video din emisiunea de astazi.
In emisiunea Mpfm de azi, 19.01.2015, in a doua parte de la ora 14:00, vom afla noutati despre concurenti, ce discutii au mai aparut intre ei, ce nemultumiri au avut dupa gala de sambata, dar si daca va avea loc o impacare intre Cristiana si Marian, sau sunt hotarati pe decizia luata, aflam in emisiunea de azi. Deasemenea, Elena va fi invitata in platoul emisiunii si vom afla pareri dupa parasirea competitiei in gala de sambata, daca ii pare rau sau nu, care este relatia dintre ea si fostul concurent, Lucian, dar si ce sfaturi pentru concurenti si ce pareri de rau a avut in privinta competitiei.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 19 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Nu pierde o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni, 19/ianuarie/2015 de la ora 12:00, putand fi vazuta in reluare, integral la noi pe site, imediat dupa difuzare, dar aveti la dispozitie si cele mai importante momente video din emisiunea de astazi.
In emisiunea Mpfm de azi, 19.01.2015, in prima parte de la ora 12:00, vom urmari prima editie prezentata de Andreea Mantea, cea care o va inlocui pe Mirela Boureanu Vaida cateva luni. Afla noutati despre concurenti, ce discutii au mai aparut intre ei, ce nemultumiri au avut dupa gala de sambata, dar si daca va avea loc o impacare intre Cristiana si Marian, sau sunt hotarati pe decizia luata, aflam in emisiunea de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 19 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu, Gala saptamanala de sambata, 17/ianuarie/2015 de la ora 17:00, la noi pe site fiind disponibile cele mai importante momente video dar si video complet al acesteia, imediat dupa difuzare.
In finala saptamanala Mpfm de azi, 17.01.2015, in a doua parte de la ora 17:00 aflam noutati despre familia pierduta a lui Cristian, vom afla rezultatul testului ADN facut de acesta si presupusul lui frate, Florin, pentru a elucida misterul, vom afla motivul despartirii dintre Marian si Cristiana, dar si imagini surprinzatoare cu Danut in afara competitiei, in ipostaze uimitoare alaturi de o femeie, filmuletul fiind raspandit in ultimul timp pe internet de telespectatori. Deasemenea, emisiunea de astazi va fi prezentata atat de Mirela Boureanu Vaida, cat si de Andreea Mantea, pentru a se familiariza cu concurentii si atmosfera, deoarece incepand de luni, emisiunea de la ora 12:00 va fi prezentata de Andreea Mantea. Nu rata o gala plina de emotii, suspans si multe surprize si noutati despre concurenti.
Aflam si rezultatul voturilor telespectatorilor in legatura cu parasirea sau continuarea competitiei in privinta lui Nicolae si a Elenei.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 17 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu, Gala saptamanala de sambata, 17/ianuarie/2015 de la ora 14:00, la noi pe site fiind disponibile cele mai importante momente video dar si video complet al acesteia, imediat dupa difuzare.
In finala saptamanala Mpfm de azi, 17.01.2015, in prima parte de la ora 14:00 aflam noutati despre familia pierduta a lui Cristian, vom afla rezultatul testului ADN facut de acesta si presupusul lui frate, Florin, pentru a elucida misterul, vom afla motivul despartirii dintre Marian si Cristiana, dar si imagini surprinzatoare cu Danut in afara competitiei, in ipostaze uimitoare alaturi de o femeie, filmuletul fiind raspandit in ultimul timp pe internet de telespectatori. Deasemenea, emisiunea de astazi va fi prezentata atat de Mirela Boureanu Vaida, cat si de Andreea Mantea, pentru a se familiariza cu concurentii si atmosfera, deoarece incepand de luni, emisiunea de la ora 12:00 va fi prezentata de Andreea Mantea. Nu rata o gala plina de emotii, suspans si multe surprize si noutati despre concurenti.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 17 Ianuarie 2015 | Comentarii (0)