Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 504 505 506 507 508 ... 515 516 »
Afla cele mai neasteptate stiri din lumea showbiz-ului, prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct de joi seara, 30/octombrie/2014, video disponibil la noi pe site, dupa difuzare. Afla noutati din relatia dintre Beyonce si Nicolae Guta, se va intoarce Guta la aceasta sau la fosta lui sotie, Narcisa?! Aflam si noutati despre sotii Lis, daca acestia vor divorta sau se vor impaca. Deasemenea, si amantul Oanei Lis vine cu noi dezvaluiri. Nu pierde o seara plina de stiri mondene in emisiunea Acces Direct de azi, 30.10.2014.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2014 | Comentarii (1)

Urmareste noutati despre concurenti, discutii de ultima ora intre acestia, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi dupamiaza, 30/octombrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00.
Se pare ca desi razboiul comorilor s-a incheiat, concurentii inca nu si-au spus toate nemultumirile. Afla care sunt acestea si ce anume i-a deranjat, in emisiunea Mpfm de azi, 30.10.2014 de la ora 14:00. Deasemenea, unele cupluri se afla pe marginea prapastiei, oare isi vor continua povestea de iubire sau vor avea loc despartiri in casa Mireasa pentru fiul meu!
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste noutati despre concurenti, discutii de ultima ora intre acestia, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi dimineata, 30/octombrie/2014, in prima parte de la ora 12:00.
Se pare ca desi razboiul comorilor s-a incheiat, concurentii inca nu si-au spus toate nemultumirile. Afla care sunt acestea si ce anume i-a deranjat, in emisiunea Mpfm de azi, 30.10.2014 de la ora 12:00. Deasemenea, unele cupluri se afla pe marginea prapastiei, oare isi vor continua povestea de iubire sau vor avea loc despartiri in casa Mireasa pentru fiul meu!
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Afla noi stiri din lumea mondena in emisiunea Un Show Pacatos de miercuri seara, 29.10.2014, online la noi pe site, video disponibil dupa difuzare.
Capatos impreuna cu invitatii sai ne aduce si astazi la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, si aflam ce a hotarat Viorel Lis in relatia cu Oana Lis, dar si ce mesaj a avut de transmis Narcisa Guta lui Madalina, dupa ce a iesit din inchisoare. Se pare ca pe Narcisa a schimbat-o mult cele 4 zile de retinere, aceasta transmitand prin intermediul impresarului ei, ca nu are curaj, dar vrea sa-si ceara scuze fata de Madalina si mama ei, pentru ce le-au facut. Dealtfel aflam si pe cine a ales Madalina lui Guta sa-i fie "parinte spiritual" al micutei, mai multe detalii aflati astazi, 29/octombrie/2014, in emisiunea Un Show Pacatos.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 29 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Afla noi stiri din lumea mondena in emisiunea Acces Direct de miercuri seara, 29.10.2014, online la noi pe site, video disponibil dupa difuzare.
Simona Gherghe ne aduce si astazi la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, si aflam ce a hotarat Viorel Lis in relatia cu Oana Lis, dar si ce mesaj a avut de transmis Narcisa Guta lui Madalina, dupa ce a iesit din inchisoare. Se pare ca pe Narcisa a schimbat-o mult cele 4 zile de retinere, aceasta transmitand prin intermediul impresarului ei, ca nu are curaj, dar vrea sa-si ceara scuze fata de Madalina si mama ei, pentru ce le-au facut. Dealtfel si mama Narcisei si-a cerut scuze Madalinei ieri intr-o emisiune, in locul Narcisei, mai multe detalii aflati astazi, 29/octombrie/2014, in emisiunea Acces Direct.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 29 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie cu noi discutii si dezbateri, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri dupamiaza, 29/octombrie/2014, online de la ora 14:00, video disponibil dupa difuzare.
Astazi aflam si cum s-au descurcat cele trei echipe in obtinerea comorii, in concursul pentru castigarea unei iesiri de Halloween. Afla ce planuri si-au facut acestia, cat de aproape de pierdere a fost una dintre echipe, dar si cat de aproape de castig a fost o alta echipa. Nu pierde si noi discutii ce au avut loc in ultimul timp intre concurenti, in emisiunea Mpfm de azi, 29.10.2014, in a doua parte de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 29 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie cu noi discutii si dezbateri, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri dimineata, 29/octombrie/2014, online de la ora 12:00, video disponibil dupa difuzare.
Astazi aflam si cum s-au descurcat cele trei echipe in obtinerea comorii, in concursul pentru castigarea unei iesiri de Halloween. Afla ce planuri si-au facut acestia, cat de aproape de pierdere a fost una dintre echipe, dar si cat de aproape de castig a fost o alta echipa. Nu pierde si noi discutii ce au avut loc in ultimul timp intre concurenti, in emisiunea Mpfm de azi, 29.10.2014, in prima parte de la ora 12:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 29 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata Un Show Pacatos de marti seara, 28.10.2014, video disponibil dupa difuzare. Afla cele mai noi stiri din showbiz, unele dintre cele mai discutate de azi fiind: Viorel si Oana Lis se gandesc serios la divort, dupa intamplarile din ultima perioada. Afla daca acestia au facut sau vor face sigur acest pas.
Tot in emisiunea lui Capatos de azi, 28/octombrie/2014, vom afla si detalii despre cazul Narcisei. Aceasta se pare ca a fost recent eliberata, sub control judiciar, dupa doar 3 zile de retinere. Afla ce are de declarat atat Nicolae Guta, cat si Madalina, iubita acestuia, dupa cele aflate.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 28 Octombrie 2014 | Comentarii (4)

O noua editie "Danseaza printre stele" o puteti urmari marti seara, 28.10.2014 pe ANtena 1 de la ora 20:30. Afla cum s-au descurcat concurentii in aceasta editie, care sunt cele doua perechi nominalizate, si care va fi perechea ce va parasi competitia.
In emisiunea de azi, 28.10.2014, ii puteti vedea pe Sandra si petrisor cum vor dansa legati la ochi, impresionand la maxim juriul. Vezi care vor fi interpretarile concurentilor, la noi pe site, video disponibil dupa difuzare.
... Detalii... »
Adăugat de: admin | Data: 28 Octombrie 2014 | Comentarii (1)

Urmareste online noi stiri din showbiz, cele mai recente scandaluri din lumea mondena, in emisiunea Acces Direct de marti seara, 28/octombrie/2014.
In emisiunea Acces Direct de azi, 28.10.2014, aflam ce a declarat Antonia si Alex Velea despre copilul lor, si cum s-au dat de gol cu numele acestuia. Afla si cum s-au cunoscut "Beyonce"de Romania cu Nicolae Guta, dar si daca mai este posibila o impacare intre acestia. Deasemenea, aflam si cum a reactionat Tonciu cand a aflat ca fostul ei iubit este cu o fosta concurenta de la "Burlacul". Nu rata cele mai noi stiri din showbiz, in emisiunea Acces Direct de azi, prezentata de Simona Gherghe. Aici puteti urmari detalii din emisiune.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 28 Octombrie 2014 | Comentarii (0)