Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 504 505 506 507 »
In emisiunea Acces Direct de azi, 29/septembrie/2014 vom afla detalii incredibile despre vedetele din showbiz, prezente la o petrecere organizata de Maria Carneci. Pepe se pregateste sa devina iar tatic, Daniela Crudu este mai fericita ca niciodata, Mihai Costea este indragostit pana peste cap de amanta cu care a inselat-o pe Cruduta, Stefan Stan se presupune ca s-ar fi despartit de iubita lui care era dealtfel si insarcinata, Florin Salam ne dezvaluie 2 lucruri importante ce se vor intampla in viata lui, iar Maria Carneci va veni in platoul emisiunii pentru a ne povesti unele dintre cele mai importante momente din viata ei. Afla detalii dspre toate acestea, in descriile facute mai jos, unde puteti urmari si filmari video din emisiune, cu cele mai importante momente din emisiunea lui Simona Gherghe de luni seara, 29.09.2014.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste a doua parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni dupamiaza, 29.09.2014 de la ora 14:00, la noi gasind doar rezumatul emisiunii si unele dintre cele mai importante momente video din emisiune.
Alexandru a intervenit telefonic astazi pentru a clarifica tot cu Andreea, negand cele afirmate de ea, spunandu-i ca-i pare rau ca a cunoscut-o. Aceasta este foarte dezamagita, spunand ca va parasi competitia cat de curand. Vom afla si cu ce anume a suparat Andreea aproape toate concurentele, si ce discutii au iesit.
Deasemenea vom urmari mai jos si materiale despre intalnirea celor 4 concurenti care nu s-au ales reciproc. Afla ce au discutat acestia in emisiunea Mpfm de azi, 29/septembrie/2014 de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni dimineata, 29/septembrie/2014, in prima parte a emisiunii de la ora 12:00, vom afla ce baiat a parasit competitia din motive medicale. Una din concurente avea sperante ca va forma un cuplu cu acesta, astfel fiind foarte dezamagita si suparata la aflarea vestii. Aceasta afirma ca in curand va parasi si ea competitia ca nu-si mai are rostul acolo. Afla despre cine este vorba in emisiunea Mpfm de azi, 29.09.2014 de la ora 12:00. Mai jos puteti gasi mai multe detalii despre ceea ce s-a intamplat in emisiunea de azi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi o noua editie al acestui nou sezon Te cunosc de undeva, emisiunea de sambata seara, 27/septembrie/2014 prin momentele video descrise la noi pe site. Vezi cele mai grele interpretari de pana acum la Te cunosc de undeva, cum s-au descurcat concurentii, prin ce greutati au trecut, dar si de ce momente pline de umor au avut parte.
In aceasta editie Te cunosc de undeva din 27.09.2014, castigatoarea a fost Lora, prin interpretarea melodiei lui Lauryn Hill "Doo Wop", despre care a spus ca este foarte grea si era cat pe ce sa renunte. Nu pierde niste interpretari de exceptie si urmareste la noi pe site cele mai importante momente video din emisiune, descrise de noi mai jos. Rezumatul a ceea ce s-a intamplat in emisiunea de azi il puteti vedea la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In a doua parte din Finala Saptamanii Mpfm de sambata seara, 27/septembrie/2014 de la ora 17:00, vom afla cum s-au ales concurentii intre ei ca sa se cunoasca mai bine, care dintre ei s-au ales reciproc, dar si ce-si vor avea de spus in fata in platoul emisiunii, in direct.
Deasemenea, noi cupluri s-au format in casa Mireasa pentru fiul meu in Gala Saptamanala de azi, 27.09.2014. Afla care sunt acestia, dar si care au fost preferatii votati de public. Mireasa Saptamanii, mama saptamanii si baiatul cel mai votat din competitie vor avea parte de o surpriza si anume, vor putea face o petrecere cu invitati alesi de ei.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 27.09.2014, in prima parte de la ora 14:00, vom afla ce noi cupluri s-au format intre concurenti, cine pe cine a ales, dar care au ramas si dezamagiti. Baietii si fetele s-au avut de ales reciproc pentru a-si oferi unul altuia daruri, afla ce preferinte au avut in randul fetelor, dar si ce surprize si-au facut unul altuia. Deasemenea, pentru prima data in acest sezon, baietii au avut voie in casa fetelor, pentru a se cunoaste mai bine, denumindu-l Maratonul intalnirilor rapide, deoarece nu au avut mult timp la dispozitie.
Aflam si cine va fi cel de-al 3-lea cuplu format in casa Mpfm, astazi 27/septembrie/2014, in emisiunea de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie din noul sezon X Factor cu Delia, Stefan Banica Junior si Horia Brenciu, de azi 26.09.2014 difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30.
Aici puteti gasi cele mai importante momente din emisiunea de vineri seara, 26/septembrie/2014 si puteti afla care sunt concurentii ce vor fi acceptati din preselectii in etapa urmatoare, dar si descrierea fiecaruia in parte si rezumatul emisiunii, mai jos.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 29 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Acces Direct de vineri seara, 26/septembrie/2014, vom afla pe cine a mai cucerit Liviu Varciu, cand v-a face Horia Brenciu cununia civila, ce a declarat Carmen, fiica lui Adrian Minune despre ceea ce s-a vehiculat despre ea, cum ca ar fi insarcinata.
Deasemenea, ca invitati speciali in emisiunea de azi, 26.09.2014, vor fi Connect-R si Misha, care vor povesti amanunte din culisele nuntii lor. Vor veni in platoul emisiunii si italianca abandonata de mama ei la doar 6 luni. Aceasta a venit impreuna cu mama ei biologica pentru a-si cunoaste fratii. Afla cum vor reactiona acestia, in emisiunea Acces Direct de azi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mpfm de azi, 26/septembrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce rivalitati au mai aparut intre fete, ce nemultumiri are Elena la adresa unui baiat, dar si cum l-a caracterizat aceasta pe Lucian. Deasemenea, baietii isi exprima antipatia fata de Elena, spunand ca Lucian va avea de suferit alaturi de ea.
Afla si ce subiect de critica au gasit mamele la adresa Ionelei, dar si cum isi argumenteaza cele spuse.
Momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 26.09.2014 de la ora 14:00.

... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mpfm de azi, 26/septembrie/2014, in prima parte de la ora 12:00, aflam ce sfaturi a dat Elena baietilor, ce l-a sfatuit pe Catalin in legatura cu Elly, dar si cum si-a argumentat aceasta in direct, cele spune.
Aflam deasemenea si ce discutie au purtat Danut si Stefan, ce neintelegeri au acestia in casa, dar si ce gen de fete prefera acestia. Deasemenea, Maria se declara nemultumita de nepotul ei, Nicolae care este nehotarat in privinta fetelor. Mai multe detalii despre acestea puteti citi jos, vizionand si materialul cu pricina. Momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 26.09.2014 de la ora 12:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)