Principală » Arhiva intrărilor
« 1 2 ... 510 511 512 513 514 ... 516 517 »
Aflam si astazi noutati despre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu, in cea de-a doua parte a emisiunii de azi, 16/octombrie/2014 de la ora 14:00. Vom afla daca Cristiana si Catalin isi mai doresc sa se impace, sau isi indreapta privirile catre ceilalti concurenti ramasi fara cuplu, aflam pe cine a pus ochii Danut, acesta fiind foarte indecis in alegerea a doua fete din competitie, Carmen si Simona, profitand de faptul ca aceasta din urma tocmai s-a despartit sau nu mai este interesata de Nicolae.
Dealtfel, aflam si cine a intrat in casa concurentilor, si la ce activitate au fost acestia supusi, afla toate acestea mai jos in cele mai importante subiecte ale emisiunii Mpfm de joi dupamiaza, 16.10.2014, de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 16 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste noi subiecte interesante petrecute in ultimele zile in casa Mireasa pentru fiul meu, in emisiunea de joi dimineata, 16/octombrie/2014 de la ora 12:00. Afla ce comentarii rautacioase s-au facut in gala Mpfm de sambata seara din partea fetelor, la adresa baietilor, ce baieti isi doresc acestea sa paraseasca competitia, dar si cum au reactionat la aflarea celor nominalizati sa paraseasca competitia.
Tot in emisiunea de azi, 16.10.2014, de la ora 12:00, aflam si ce au vorbit unele fete despre cuplurile formate in graba in competitie, care spun ele ca n-o sa reziste mult.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 16 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea lui Capatos, Un Show Pacatos de miercuri seara, 15/octombrie/2014, Victor Slav va fi invitat special in platoul acestuia, pentru a vorbi despre acomodarea lui la Antena 1, despre participarea acestuia la "Dansez printre stele", dar si despre posibilele participari ale acestuia la alte emisiuni, ce vor incepe la Antena 1.
Tot astazi, Oana Zavoranu, fostul ei iubit, Alex si fosta iubita a acestuia vor fi prezenti in platoul de la Un Show Pacatos de azi, 15.10.2014, pentru a afla care a facut afirmatii adevarate si care a mintit in cazul fostei relatii dintre Alex si Alexandra. Aceasta a facut un test poligraf pentru a arata, spune ea, ca Alex a mintit in tot ceea ce a spus despre ea. Alex a refuzat insa sa faca acel test poligraf, pe motiv ca ia niste medicamente care nu-i permite acest lucru. Vezi detalii, mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 16 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Noi subiecte de ultima ora din lumea showbiz-ului puteti afla astazi in emisiunea Acces Direct din 15/octombrie/2014. Subiectele principale ale zilei le puteti afla chiar la noi pe site, urmarind si cateva momente video din cele intamplate in emisiunea de azi.
Anda Adam a dat o veste bomba, s-a logodit. Afla mai jos care este norocosul si ce detalii a dat aceasta despre eveniment, intr-un interviu dat. Insa nu totul este roz in lumea showbiz-ului, altii se logodesc, unii se despart.. Lora a divortat de cel care i-a fost sot, Andreea Marin si Tuncay au fost surprinsi purtand discutii aprinse, iar Oana Zavoranu a fost invitata in platoul de la Acces Direct, impreuna cu Alex, fostul ei iubit, si fosta iubita a lui Alex, Alexandra, pentru a lamuri situatia dintre ei. Afla la ce concluzie au ajuns, si daca il va ierta Oana pe Alex si daca se vor impaca, in emisiunea de miercuri seara, 15.10.2014, urmarind detalii, mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 16 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Subiectele principale ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu de miercuri dupamiaza, 15/octombrie/2014, de la ora 14:00, le puteti afla detaliate, chiar la noi pe site.
Vom afla de ce este Danut dezamagit de Carmen, ce sfaturi ii ofera Marian acestuia, dar si cum a ajutat Marian la impacarea lor. Deasemenea, vom afla cum l-au facut baietii pe Lucian sa uite de certurile cu Elena, dar si ce parere au acestia despre cuplul format de el cu Elena.
Tot in emisiunea Mpfm de azi, 15.10.2014, aflam si ce relatie conflictuala a inceput sa apara intre doamna Nagie si Elena, de ce a inceput Lucian si mama lui sa planga intr-o pauza de publicitate, si ce au avut Elena si Lucian de discutat despre mama acestuia.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 15 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Noi subiecte dezbatute in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri dimineata, 15/octombrie/2014 de la ora 12:00, le puteti afla la noi pe site, detaliate.
In emisiunea Mpfm de azi, 15.10.2014, de la ora 12:00, vom afla din ce cauza s-au certat Valentina si Daniel la petrecerea organizata de ziua Ionelei, dar si ce parere are familia Valentinei despre cuplul format de fiica lor, mesaj transmis prin matusa Valentinei, la gard. Deasemenea, vom afla in sfarsit de ce fata din casa este Danut interesat sa cunoasca, cu ce l-a atras pe acesta, dar si cum a incercat s-o cucereasca.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 15 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi tot ce s-a intamplat in emisiunea Te cunosc de undeva de sambata seara, 11/octombrie/2014 la noi pe site, urmarind detaliile prezentate mai jos, impreuna cu momentele video, reprezentand interpretarile fiecarui concurent.
Anda Adam a interpretat melodia "I will never let you down" a lui Rita, Florin Ristei a avut o transformare incredibila imitandu-l pe Florian Pittis, Rona Hartner a interpretat melodia Thaliei "Amar sin ser amada", Maria Buza a fost provocata s-o imite pe Judy Garland cu melodia "Get happy", Pepe il interpreteaza pe Jordie cu melodia "Dur, dur d'etre bebe", Lora a interpretat melodia lui Whitney Houston, Jorge a fost provocat so imite pe Beyonce cu melodia "If i were a boy", iar CRBL a interpretat melodia lui Hanno Hofer "Dragostea'i ca si o raie".
Afla mai jos si care concurent ca castigat cea de-a 5-a editie al celui de-al 6-lea sezon Te cunosc de undeva de azi, 11.10.2014.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 11 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri seara, 10.10.2014, in prima parte de la ora 12:00 aflam de la ce baiat a asteptat Madalina un semn, aceasta fiind atrasa de el, ce au mai rezolvat cuplul Cristiana si Catalin in relatia de conflict pe care o au deocamdata, dar si ce parere au baietii despre conflictele si divergentele care exista tot mai mult intre fete, si pe cine considera ei vinovate.
Cele mai importante momente video din emisiunea Mpfm de azi, 10/octombrie/2014, de la ora 12:00 le puteti urmari mai jos, iar subiectele principale le aflati mai in detaliu, tot la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 11 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi dupamiaza, 9/octombrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, vom afla ce a decis Cristiana in legatura cu relatia pe care tocmai a incheiat-o cu Catalin, ce parere are acesta despre decizia lui, ce planuri de viitor isi fac Lucian si Elena, dar si cum mai evolueaza relatia dintre ei.
Deasemenea, vom afla si parerea lui Cristian si a Madalinei despre cele spuse de mama lui Elly, cum i-a afectat pe acestia, dar si cum explica Elly cele spuse de mama ei, afla detalii in filmarile detaliate mai jos, din emisiunea Mpfm de azi, 09.10.2014, de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 10 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Afla vesti despre concurentii Mireasa pentru fiul meu in emisiunea de joi dimineata, 9/octombrie/2014 de la ora 12:00. Aici puteti urmari cele mai discutate subiecte din emisiunea de azi, si cele mai importante momente video.
In emisiunea de azi, 09.10.2014, in prima parte a emisiunii de la ora 12:00, aflam ca un cuplu din casa Mpfm s-a despartit, afla despre cine este vorba, dar si cauza despartirii lor, mai jos. Deasemenea, Carmen a afirmat foarte sigura pe ea, ca nu-si mai doreste sa-l cunoasca pe Danut, vezi reactiile acestuia dupa cele afirmate de Carmen. Aflam si de ce s-a suparat Catalin si a injurat in gala de sambata, pe Elly, la aflarea fetei pe care aceasta a dorit sa o protejeze. Aflam si ce a avut de spus Cristiana si mama lui Catalin dupa reactiile acestuia.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 10 Octombrie 2014 | Comentarii (0)