Principală » Arhivă ştiri
« 1 2 ... 515 516 517 518 519 ... 540 541 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 10/decembrie/2014 de la ora 14:00, video disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 10.12.2014, in a doua parte de la ora 14:00 aflati noutati din casa Mireasa pentru fiul meu, ce conflicte au mai aparut in ultimul timp, ce discutii aspre au avut unele cupluri din casa, dar aflam si cum s-a format cuplul format din Madalina si Catalin, ce pareri si-au exprimat concurentii in privinta formarii acestui cuplu, dar si ce sfaturi vor primi acestia, de afara, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 10 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 10/decembrie/2014 de la ora 12:00, video disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 10.12.2014, in prima parte de la ora 12:00 aflati noutati din casa Mireasa pentru fiul meu, ce conflicte au mai aparut in ultimul timp, ce discutii aspre au avut unele cupluri din casa, dar aflam si cum s-a format cuplul format din Madalina si Catalin, ce pareri si-au exprimat concurentii in privinta formarii acestui cuplu, dar si ce sfaturi vor primi acestia, de afara, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 10 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Mai jos puteti gasi inregistrarea video integrala, dar si cele mai importante momente video din emisiunea Un show pacatos de marti seara, 9/decembrie/2014, video disponibil pe site, dupa difuzarea completa a emisiunii pe Antena 1.
In emisiunea Un Show Pacatos de azi, 09.12.2014, aflam care sunt cele mai discutate stiri din showbiz de ultima ora, prezentate de Dan Capatos. O noua nenorocire s-a intamplat de curand in casa sotilor Lis. Se pare ca Oana Lis a fugit de acasa si a facut avort, fiind nevoita la sfatul medicului. Afla ce reactie a avut Viorel Lis, dar si ce se intampla cu Oana in acest moment, dar si multe alte stiri din showbiz in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 09 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Mai jos puteti gasi inregistrarea video integrala, dar si cele mai importante momente video din emisiunea Acces Direct de marti seara, 9/decembrie/2014, video disponibil pe site, dupa difuzarea completa a emisiunii pe Antena 1.
In emisiunea Acces Direct de azi, 09.12.2014, aflam care sunt cele mai discutate stiri din showbiz de ultima ora, prezentate de Simona Gherghe. O noua nenorocire s-a intamplat de curand in casa sotilor Lis. Se pare ca Oana Lis a fugit de acasa si a facut avort, fiind nevoita la sfatul medicului. Afla ce reactie a avut Viorel Lis, dar si ce se intampla cu Oana in acest moment. Deasemenea, aflam noutati si despre fetita adoptata de Luminita Anghel, daca va ramane la aceasta sau se va intoarce in conditiile mizerabile oferite de mama ei naturala.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 09 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 9/decembrie/2014 de la ora 14:00, video fiind disponibil mai jos, la noi pe site, dupa difuzarea completa a acesteia pe Antena 1.
In emisiunea de azi, 09.12.2014, in a doua parte de la ora 14:00, puteti urmari cum s-a format cea mai recenta poveste de dragoste dintre Catalin si Madalina, de cat timp se gandeau unul la celalalt, ce certuri au mai aparut in casa, dar si cum au intrat concurentii in spiritul sarbatorilor de iarna, aflati astazi la Mireasa pentru fiul meu.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 09 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de marti, 9/decembrie/2014 de la ora 12:00, video fiind disponibil mai jos, la noi pe site, dupa difuzarea completa a acesteia pe Antena 1.
In emisiunea de azi, 09.12.2014, in prima parte de la ora 12:00, puteti urmari cum s-a format cea mai recenta poveste de dragoste dintre Catalin si Madalina, de cat timp se gandeau unul la celalalt, ce certuri au mai aparut in casa, dar si cum au intrat concurentii in spiritul sarbatorilor de iarna, aflati astazi la Mireasa pentru fiul meu.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 09 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online mai jos la noi pe site, emisiunea Un Show Pacatos de luni seara, 8/decembrie/2014, video integral, dar si cele mai importante momente video din emisiune fiind disponibile pe site, dupa difuzarea completa a acesteia.
Nu rata un show de senzatie in aceasta seara, plin de surprize si stiri mondene de ultima ora, noutati din showbiz, prezentate de Dan Capatos in emisiunea de azi, 08.12.2014.
In emisiunea din aceasta seara, Viorel Lis si presupusul amant al Oanei Lis vor fi invitati in platoul lui Capatos, pentru a discuta evenimentul petrecut cu putin timp in urma, si anume, Oana Lis a fugit de acasa si a facut avort, la sfatul medicului. ... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online mai jos emisiunea inregistrata integral, dar si cele mai importante momente inregistrate din emisiunea Acces Direct de luni seara, 8/decembrie/2014, video fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 08.12.2014, Simona Gherghe ne va prezenta cele mai noi stiri din showbiz din ultima perioada. Aflam cum decurge noua relatie a fiicei lui Adrian Minune, Carmen, dupa despartirea de Franco, aflam care este noua cucerire a lui Nicolae Guta si cum au reactionat iubitele lui, Beyonce si Narcisa, aflam ce probleme mai au de rezolvat Andreea Mantea si Cristi Mitrea in relatia lor, aflam ce mesaj a facut public Lora, care a dat de gandit fanilor in privinta unui nou pretendent al acesteia. Deasemenea, aflam in premiera si care va fi noul burlac al sezonului V al emisiunii "Burlacul", ce va incepe in ianuarie 2015, la Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 8/decembrie/2014 de la ora 14:00, video disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 08.12.2014, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce cearta a existat recent intre fete si din ce cauza, dar si in ce relatie se mai afla cuplurile din casa. Deasemenea, aflam si ce nou cuplu s-a format in casa Mireasa pentru fiul meu, ce i-au luat in surprindere pana si pe concurentii din casa. Afla care sunt acestia, dar si cum au format cuplul si cat de serios e, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Mireasa pentru fiul meu de luni, 8/decembrie/2014 de la ora 12:00, video disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 08.12.2014, in prima parte de la ora 12:00, aflam ce cearta a existat recent intre fete si din ce cauza, dar si in ce relatie se mai afla cuplurile din casa. Deasemenea, aflam si ce nou cuplu s-a format in casa Mireasa pentru fiul meu, ce i-au luat in surprindere pana si pe concurentii din casa. Afla care sunt acestia, dar si cum au format cuplul si cat de serios e, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 08 Decembrie 2014 | Comentarii (0)