Principală » Arhivă ştiri
« 1 2 ... 525 526 527 528 529 ... 539 540 »
Urmareste online emisiunea inregistrata Mireasa pentru fiul meu de luni, 10/noiembrie/2014, prima parte de la ora 12:00, video disponibil dupa difuzare, la noi pe site.
Afla noutati despre concurenti, ce discutii au mai aparut intre ei, ce certuri au existat in ultimul timp intre cupluri, ce discutii au avut loc dupa gala de sambata, dar si cum a reactionat Raluca dupa ce a aflat ca nu este propusa spre eliminare nici saptamana asta, si a fost protejata de public, aflam in emisiunea Mpfm de azi, 10.11.2014, de la ora 12:00
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 09 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Nu rata un show de exceptie in aceasta seara la Antena 1, Te cunosc de undeva de sambata seara, 8/noiembrie/2014, difuzata de la ora 20:30, inregistrarea video fiind disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
In editia Te cunosc de undeva de azi, 08.11.2014, vom avea parte de o seara speciala, fiind seara travestiurilor. Concurentii vor interpreta cate un personaj de sex opus. Astfel, CRBL se va transforma in Nicki Minaj, Jorge in Anda Adam si va interpreta melodia acesteia, "Poate fata", Pepe o va interpreta pe Dolores O’Riordan, fiind acoperit in aceasta seara intr-o pulbere aurie, Anda Adam il va imita pe Elvis Presley, Florin Ristei pe Floarea Calotă, Lora pe Axl Rose, Rona Hartner pe Enrique Iglesias, iar Maria Buză va cânta și dansa în ploaie, precum Gene Kelly. Invitata specială a serii va fi Alina Eremia, care se va transforma si ea in Bonnie Tyler.
... Detalii... »
Categorie: Te cunosc de undeva | Adăugat de: admin | Data: 08 Noiembrie 2014 | Comentarii (1)

Urmareste online Gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu de sambata, 8/noiembrie/2014, a doua parte de la ora 17:00, fiind disponibila pe site, dupa difuzare.
In Finala Saptamanii Mpfm de azi, 08.11.2014, in a doua parte a galei de la ora 17:00, aflam ce se intampla cu cuplul format din Elly si Cristian. Se pare ca acesta a avut un moment in care a fost decis sa se desparta de Elly. Deasemenea, se pare ca noi sentimente dintre Cristiana si Marian ies la iveala, afla ce si-au spus acestia, ce sentimente au unul pentru celalalt, dar si daca e posibila formarea unui nou cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu. Aflam insa si ce conflict dur a existat intre Catalin si Ionela, si pana unde s-a ajuns. Aflam si cine va fi mireasa, mama si baiatul saptamanii, dar si cine va fi in cursa spre eliminare. Nu rata o finala plina de surprize si suspans, putand urmari detalii la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 08 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online Gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu de sambata, 8/noiembrie/2014, prima parte de la ora 14:00, fiind disponibila pe site, dupa difuzare.
In Finala Saptamanii Mpfm de azi, 08.11.2014, in prima parte a galei de la ora 14:00, aflam ce se intampla cu cuplul format din Elly si Cristian. Se pare ca acesta a avut un moment in care a fost decis sa se desparta de Elly. Deasemenea, se pare ca noi sentimente dintre Cristiana si Marian ies la iveala, afla ce si-au spus acestia, ce sentimente au unul pentru celalalt, dar si daca e posibila formarea unui nou cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu. Aflam insa si ce conflict dur a existat intre Catalin si Ionela, si pana unde s-a ajuns. Nu rata o finala plina de surprize si suspans, putand urmari detalii la noi pe site.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 08 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral X Factor de vineri seara, 07.11.2014, difuzata pe Antena 1 de la ora 20:30, video disponibil pe site, dupa difuzare.
Nu rata un show de exceptie, cu noi talente din Romania, veniti la X Factor pentru a-si incerca norocul si a-si indeplini visele. Astazi vom urmari un copil cu o voce superba, abandonat de mama si orfan de tata, papusa "Barbie" din Chisinau ce s-a dovedit a avea o voce puternica ce te va uimi, pustiul de 16 ani ce a avut curajul de a urca pe scena X Factor, cu toate ca a avut mari probleme de vorbire in trecut, dar si cazuri amuzante de participanti ce au venit mai mult pentru amuzamentul publicului. Afla si ce pareri au avut juratii despre concurentii din aceasta editie, ce i-au emotionat, ce i-au amuzat, dar si ce i-au uimit la acestia, aflam in emisiunea X Factor de azi, 7/noiembrie/2014.
... Detalii... »
Categorie: X Factor | Adăugat de: admin | Data: 07 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 7/noiembrie/2014, inregistrarea fiind disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
Simona Gherghe ne prezinta si astazi cele mai noi stiri mondene, aflam ce iubit are Daniela Crudu si ce a declarat aceasta, in ce situatie se mai afla sotii Lis si din ce cauza se mai razboiesc cu presupusul amant al Oanei Lis si iubita acestuia, cum a decurs intalnirea dintre Viorel Lis si Vali, dar si ce nebunii a mai facut fostul primar, aflam in emisiunea Acces Direct de azi, 07.11.2014.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 07 Noiembrie 2014 | Comentarii (3)

Urmareste o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 7/noiembrie/2014, de la ora 14:00, inregistrarea video fiind disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
Afla ce discutii au mai existat in ultimul timp in casa intre concurenti, ce discutii au mai avut Elena si Lucian si cum mai decurg relatia lor, dar si ce parere au avut cei invitati la masa, de ceea ce au gatit fetele de ieri, dar si ce punctaj au primit, aflam in emisiunea Mpfm de azi, 07.11.2014, in a doua parte de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 7/noiembrie/2014, de la ora 12:00, inregistrarea video fiind disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
Afla ce discutii au mai existat in ultimul timp in casa intre concurenti, ce discutii au mai avut Elena si Lucian si cum mai decurg relatia lor, dar si ce parere au avut cei invitati la masa, de ceea ce au gatit fetele de ieri, dar si ce punctaj au primit, aflam in emisiunea Mpfm de azi, 07.11.2014, in prima parte de la ora 12:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 06 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Un Show Pacatos de joi seara, 6/noiembrie/2014, video disponibil la noi pe site, dupa difuzare.
Afla noutati despre sotii Lis in emisiunea lui Capatos de azi, 06.11.2014, dar si alte noutati din showbiz de ultima ora. Nu rata o seara si un show de exceptie impreuna cu Dan Capatos si invitatii sai.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 06 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie din emisiunea Next Star de joi seara, 6/noiembrie/2014, inregistrarea video fiind disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
In editia de astazi, 06.11.2014, Dan Negru a fost impresionat de povestea unei concurente venite tocmai din Ucraina, care a trecut peste toate obstacolele pentru a ajunge la Next Star. Aceasta traieste intr-o zona de conflict al Ucrainei, si a fost nevoie de interventia Ministerului de Externe pentru a ajunge la noi. Afla toata povestea micutei, in emisiunea Next Star de azi. La noi pe site puteti urmari video integral, dar si interpretarile concurentilor, inregistrate. Afla cine va castiga aceasta editie Next Star de azi, 6 noiembrie 2014!
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 06 Noiembrie 2014 | Comentarii (0)