Principală » Arhivă ştiri
« 1 2 ... 531 532 533 534 535 536 537 »
Emisiunea Acces Direct de azi, 9/octombrie/2014, va asteapta cu noi stiri din showbiz de ultima ora. Simona Gherghe va avea azi ca invitati speciali in platou pe Tanti Maria, batrana care a fost acuzata de autoritati ca a dat ca mita un borcan de miere de albine si care voiau sa o trimita in inchisoare, si pe Alexandra Oncescu, fosta iubita a prietenului Oanei Zavoranu, care va veni sa spuna adevarul despre cum s-a comportat Alex in relatia cu ea, si pentru a-i deschide ochii Oanei Zavoranu. Deasemenea, va interveni si mama Oanei Zavoranu, pentru a-i lua apararea fiicei si a iubitului ei.
Puteti urmari si alte noutati din showbiz, urmarind Playlist-ul de mai jos cu cele mai importante momente video din emisiunea Acces Direct de joi seara, 09.10.2014.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 10 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Aici puteti vedea care au fost concurentii editie Next Star de saptamana aceasta, emisiune difuzata pe 09.10.2014 pe Antena 1. Concurentii acestei editii sunt: Ioana in varsta de 10 ani, Adysa si Andrei, doi dansatori profesionisti, Andreea Bologa in varsta de 11 ani, Iuliana Covaci, o artista de 10 ani, Stefan de 11 ani, fan infocat al cantaretului de rap, Eminem, Nina Manolache, o micuta de 5 ani, Vanessa Ion are 11 ani si iubeste foarte mult muzica, si Aditi Iyer o tanara in varsta de 10 ani, din India.
Nu pierde o editie plina de emotii, inocenta si suspans, Next Star emisiunea de joi seara, 9/octombrie/2014.
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 10 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Un Show Pacatos de miercuri seara, 08.10.2014, Dan Capatos le vor avea ca invitate special in platoul emisiunii pe Mara Banica si pe fosta iubita a actualului iubit al Oanei Zavoranu.
Aceasta vine sa nege toate cele spuse de fostul ei iubit, ba mai mult, acuzandu-l pe acesta ca este un escroc si ca umbla dupa femei cu bani. Intervine si mama Oanei Zavoranu, doamna Marioara, care afirma ca aceasta impreuna cu Alex trebuiau sa-si rezolve problemele de familie acasa, si nu la televizor, facandu-se remarcati pe baza Oanei Zavoranu.
Mai multe detalii puteti urmari si in Playlist-ul de mai jos, unde puteti urmari cele mai importante momente din emisiunea lui Capatos de azi, 8/octombrie/2014.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 10 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 8/octombrie/2014, de la ora 14:00, aflam ce afirmatii din partea baietilor au deranjat-o pe Elena, ce discutie au purtat Valentina cu Daniel si ce are sa-i reproseze Daniel acesteia, dar vom urmari si ce spectacol fac fetele aproape in fiecare seara.
Tot astazi, in emisiunea Mpfm de azi, 08.10.2014, de la ora 14:00, vom afla si cum au reactionat fetele dupa ce au aflat cine pe cine au nominalizat, care dintre ele s-au simtit deranjate, care au ramas dezamagite de unele fete, dar si cum isi explica acestea nominalizarile facute.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 08 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 8/octombrie/2014 de la ora 12:00, vom afla ce schimb dur de replici au avut loc intre Flavius si Nicolae, acesta fiind foarte suparat ca Nicolae s-a bagat in relatia lui.
Deasemenea, Danut afirma ca daca o voia pe Raluca, incerca ceva cu ea de la inceput, dar nu a vrut. Vezi mai multe detalii jos in descrieri sau in filmarile puse la dispozitie din emisiunea de azi, 08.10.2014, de la ora 12:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 08 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Dan Capatos va asteapta si astazi, 7/octombrie/2014 cu noi dezvaluiri facute din partea sotilor Lis, la Un Show Pacatos. O doamna care nu a vrut sa-i fie descoperita identitatea, afirma la Un Show Pacatos ca are un copil de 4 ani cu Viorel Lis, acesta dezmintind totul. Deasemenea, vom afla rezultatul fertilitatii facut de Viorel Lis, si ce are de spus dupa acel rezultat, daca isi va asuma responsabilitatile de parinte.
Tot in emisiunea de marti seara, 07.10.2014, vom afla de ce au ajuns Denisa Bita si Simona Trasca in culmea disperarii.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 08 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Acces Direct, prezentata de Simona Gherghe, de azi 7/octombrie/2014, veti putea afla cele mai noi stiri din lumea mondena, unde le puteti citi si la noi pe site, dar puteti viziona si cele mai importante momente video din emisiune.
Astfel, principalele subiecte ale emisiunii de marti seara, 07.10.2014, vor fi: Andreea Balan afirma in platoul de la Acces Direct ca se va casatori la anul, Andreea Mantea s-a despartit de Cristi Mitrea, amanta fostului iubit al Crudutei, imbracata in rochie de mireasa, oare sa fi avut Mihai Costea ganduri mari cu aceasta?! Deasemenea, Oana si Viorel Lis vor fi prezenti in platoul emisiunii si ne vor spune ce au hotarat sa faca mai departe cu relatia lor, Viorel fiind foarte indecis si nesigur daca copilul pe care il poarta Oana este al lui. Vom afla si ce declaratii de dragoste si-au facut Oana Zavoranu si iubitul ei, dar vom vedea si nedreptatea facuta batranei Niculina, de politia Romana.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi o noua editie cu noi subiecte interesante intre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu in emisiunea de marti, 7/octombrie/2014, de la ora 14:00. Vom afla care dintre baieti este total refuzat de toate fetele din casa, si care nu si-l doresc nici macar in vizita. Aflam si din ce cauza s-au contrazis mamele si fetele si ce au fost puse sa aleaga.
Tot in emisiunea de azi, 07.10.2014, de la ora 14:00, vom afla care este noul cuplu format in casa Mpfm, ce nemultumiri are Flavius la adresa lui Nicolae si al lui Danut, dar si multe alte subiecte interesante petrecute in ultimul timp in casa Mireasa pentru fiul meu.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 7/octombrie/2014, de la ora 12:00, aflam cum a hotarat Elly sa faca un cuplu cu Cristian, de ce a fost nehotarata in privinta lui la inceput, ce a avut de afirmat despre acesta, dar si ce sfaturi a primit de la mama ei, peste gard, si alaturi de cine a sfatuit-o sa stea, dar si alaturi de cine sa nu stea.
Tot in emisiunea Mpfm de azi dimineata, 07.10.2014, de la ora 12:00, vom urmari un material dintre mame si fete, vom afla cum isi ocup acestea timpul, dar si ce activitati amuzante si-au gasit sa faca.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi care au fost subiectele principale ale emisiunii Un show Pacatos prezentat de Dan Capatos, din aceasta seara, 06.10.2014. Acesta l-a avut ca invitat special in platou pe Viorel Lis, care ne va vorbi despre hotararile pe care le-a luat in legatura cu Oana Lis, dar si cu copilul pe care aceasta se presupune ca-l are. Vezi ce teste a facut acesta pentru a fi convins in totalitate de ceea ce afirma sotia lui, in detaliile date mai jos.
Tot in emisiunea Un Show Pacatos de azi, 6/octombrie/2014, Codin Maticiuc va veni in platou pentru a povesti de noua lui carte, si din ce cauza este deranjata prietena lui ca a scris aceasta carte. Vezi detalii mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 07 Octombrie 2014 | Comentarii (0)