Principală » Arhivă ştiri
« 1 2 ... 538 539 540
In emisiunea Acces Direct de vineri seara, 26/septembrie/2014, vom afla pe cine a mai cucerit Liviu Varciu, cand v-a face Horia Brenciu cununia civila, ce a declarat Carmen, fiica lui Adrian Minune despre ceea ce s-a vehiculat despre ea, cum ca ar fi insarcinata.
Deasemenea, ca invitati speciali in emisiunea de azi, 26.09.2014, vor fi Connect-R si Misha, care vor povesti amanunte din culisele nuntii lor. Vor veni in platoul emisiunii si italianca abandonata de mama ei la doar 6 luni. Aceasta a venit impreuna cu mama ei biologica pentru a-si cunoaste fratii. Afla cum vor reactiona acestia, in emisiunea Acces Direct de azi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mpfm de azi, 26/septembrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce rivalitati au mai aparut intre fete, ce nemultumiri are Elena la adresa unui baiat, dar si cum l-a caracterizat aceasta pe Lucian. Deasemenea, baietii isi exprima antipatia fata de Elena, spunand ca Lucian va avea de suferit alaturi de ea.
Afla si ce subiect de critica au gasit mamele la adresa Ionelei, dar si cum isi argumenteaza cele spuse.
Momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 26.09.2014 de la ora 14:00.

... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mpfm de azi, 26/septembrie/2014, in prima parte de la ora 12:00, aflam ce sfaturi a dat Elena baietilor, ce l-a sfatuit pe Catalin in legatura cu Elly, dar si cum si-a argumentat aceasta in direct, cele spune.
Aflam deasemenea si ce discutie au purtat Danut si Stefan, ce neintelegeri au acestia in casa, dar si ce gen de fete prefera acestia. Deasemenea, Maria se declara nemultumita de nepotul ei, Nicolae care este nehotarat in privinta fetelor. Mai multe detalii despre acestea puteti citi jos, vizionand si materialul cu pricina. Momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 26.09.2014 de la ora 12:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Vezi interpretarile concurentilor de la Next Star, noul sezon de joi seara, 25/septembrie/2014 difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Cele mai importante momente video va sunt prezentate mai jos.
Primul concurent al acestei editii din data de 25.09.2014 este David Stefan, interpretand melodia lui Justin Bieber - "Baby", care a impresionat juriul prin gingasia si inteligenta de care a dat dovada. A doua concurenta ce intra pe scena Next Star este Claudia Ciccateri in varsta de 12 ani, vine din Italia si se declara o persoana foarte pasionata de muzica. Aceasta a interpretat o melodie in limba italiana - "Gente" al Ivanei Spagna. O alta concurenta speciala este Lorelai, o fetita cu probleme speciale, fara brate si femururi. Aceasta a interpretat melodia Lorei - "Capu' sus", dar a aratat si unele dintre talentele de care le detine. Iustin Alexandrescu este un copil talentat, pasionat de actorie. Acesta va prezenta o scena de teatru, alaturi de Carmen Tanase. Trupa de fetite Switch Crew aduc in fata publicului un dans ce impresioneaza juriul. Deasemenea, juriul a mai fost impresionat si de micuta Cezara, care are doar 4 ani, si a venit sa interpreteze o melodie de muzica populara. Rares este un clujean ce a venit sa-si arate talentul muzical la Next Star, interpretand melodia lui Beyonce - "Listen". Afla in descrierea de mai jos cine este castigatorul celei de-a doua editie Next Star!
... Detalii... »
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

Dan Capatos va asteapta si astazi cu noi stiri bomba din showbiz, asistentele Ana si Loredana au avut parte de un incident la un shooting, Loredana Chivu este asaltata cu trandafiri de un admirator, iar Oana si Viorel Lis vin sa-si discute nemultumirile care le au unul la adresa celuilalt, vezi detalii in rezumatul emisiunii de azi, 25/septembrie/2014, disponibil mai jos.
Deasemenea puteti urmari si unele dintre cele mai importante momente video din emisiunea de joi seara, 25.09.2014, comentate de noi mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Un show pacatos | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Acces Direct, prezentata de Simona Gherghe de azi, 25.09.2014, aflam cum si-a petrecut Adrian Minune cei 40 de ani impliniti, ce dezvaluiri s-au facut in cazul Oanel si Viorel Lis, dar si in ce depresie a cazut aceasta.
Deasemenea, Monica, italianca care a fost la X Factor pentru a-si gasi familia, vine in platoul de la Acces Direct de joi seara, 25/septembrie/2014, pentru a-si spune toata povestea. Cei de la Acces Direct i-au facut o surpriza si i-au gasit mama biologica, Aurelia Anghel, si au adus-o in platoul emisiunii pentru a-si intalni fiica pe care a abandonat-o acum 20 ani. Pentru mai multe detalii petrecute in emisiunea de azi, urmariti rezumatul emisiunii mai jos, dar si unele dintre cele mai importante momente video de azi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In emisiunea Mpfm de azi, 25.09.2014, in a doua parte de la ora 14:00 aflam ce conflicte s-au creat intre Andreea si restul concurentilor, ce nemultumiri au ceilalti la adresa ei, dar si cum protesteaza aceasta la cele spuse de concurenti.
Deasemenea aflati ce parere au celelalte fete in legatura cu desemnarea Elenei ca fiind Mireasa Saptamanii, dar si cum a reactionat aceasta cand a aflat. Vezi cele mai importante momente video din emisiunea de joi dupamiaza, 25/septembrie/2014 de la ora 14:00.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 27 Septembrie 2014 | Comentarii (0)

In Marea Finala Mireasa pentru fiul meu de azi, vom afla intre ce familii s-a iscat un mare scandal, care cupluri s-au casatorit, care vor fi cei doi concurenti care vor fi eliminati, dar si cine va fi Mireasa acestui sezon.
Urmareste Marea Finala Mireasa pentru fiul meu, o finala plina de suspans si multe surprize astazi, 30.08.2014 de la ora 20:30, momente video online.
Afla cine vor fi castigatorii acestei editii Mpfm sezonul 3, in finala Mireasa pentru fiul meu de sambata seara, 30/august/2014.
Andrei si Cristina, dar si Grigore cu Mariana si-au unit destinele in aceasta seara, in direct. Deasemenea, Grigore si Laur au fost cei doi concurenti eliminati in Marea Finala din aceasta seara. In final, Constantina a fost cea mai votata de public si a iesit Mireasa Sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu. Vezi mai jos momente de neuitat, comentate de noi.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 August 2014 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata partial, Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, 30/august/2014 de la ora 17:00, a doua parte.
Aici puteti urmari ultima Gala Saptamanala Mpfm, cele mai importante momente video de azi, 30.08.2014 de la ora 17:00.
Vezi cum decurg pregatirile pentru Marea Finala, ce cearta s-a iscat intre baieti, ce reactii au avut intre ei cand s-au vazut imbracati in miri si mirese, dar si cum s-au cunoscut cuplurile ramase in competitie, ce declaratii au facut la preselectii, dar si multe altte subiecte pline de emotii si suspans.
... Detalii... »
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Data: 30 August 2014 | Comentarii (0)

1-10 11-20 ... 5371-5380 5381-5390 5391-5399