Principală » Acces direct
1 2 3 ... 64 65 »
Astazi puteti urmari o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de luni, 26 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 26.06.2017 vom avea parte de o noua editie plina de noutati senzationale, subiecte interesante si invitati de exceptie, vom avea parte de noutati in premiera, prezentate de Mirela Vaida si dezbatute in direct alaturi de invitatii de astazi, dar vom afla si ultimele evenimente din viata vedetelor, petrecute in acest weekend si detalii legate de ultimele subiecte discutate saptamana trecuta.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: Astăzi | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea Acces Direct inregistrata complet de vineri, 23 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral fiind disponibil pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 23.06.2017 vom avea parte de o noua editie plina de divertisment, prezentata de Mirela Vaida, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene din aceasta saptamana, aflam ce evenimente mondene au mai avut loc in ultimul timp, dar si ce noi povesti de viata se vor dezbate, totul in editia de astazi. Astazi aflam noi detalii din cazul mostenirii Ilenei Ciuculete, noi dezvaluiri cutremuratoare si acuzatii din partea fiilor artistei catre tatal lor vitreg.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 23 Iunie 2017 | Comentarii (1)

Vizioneaza Online o noua editie interesanta din emisiunea Acces Direct inregistrata complet de joi, 22 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 22.06.2017 vom avea parte de o noua editie spectaculoasa plina de voie buna si de divertisment, de noi invitati de exceptie si noi subiecte surprinzatoare, aflam povesti de viata incredibile ce vor fi prezentate de Mirela Vaida si dezbatute in direct alaturi de invitatii editiei de astazi. Astazi vom afla noi detalii legate de razboiul din familia Ilenei Ciuculete, ce acuzatii se mai aduc asupra lui Cornel Gales, dar si cu ce dovezi vine acesta, aflam in aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 22 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie interesanta din emisiunea Acces Direct inregistrata complet de miercuri, 21 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 21.06.2017 Mirela Vaida ne asteapta si astazi cu ultimele noutati mondene, cu cele mai controversate subiecte din showbiz, evenimente importante din viata vedetelor, dar si cu noi povesti uimitoare de viata ce vor fi dezbatute in direct alaturi de invitatii speciali ai editiei de astazi. Astazi vom dezbate cazul mostenirii Ilenei Ciuculete, se pare ca s-a creat recent un razboi intre fii artistei, fratele si mama acesteia, care s-au aliat impotriva lui Cornel Gales, aducand acuzatii grave asupra acestuia, detalii aflam in aceasta dupa-amiaza.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 22 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata complet de marti, 20 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 20.06.2017 Mirela Vaida ne asteapta cu o noua editie plina de divertisment, cu noi invitati de exceptie ce vin in platoul emisiunii de astazi cu noutati in premiera, vom avea parte de noi subiecte interesante, vom afla povesti de viata impresionante, dar si noi detalii legate de cazurile dezbatute in editiile trecute, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 20 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de vineri, 16 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 16.06.2017 vom viziona o noua editie interesanta prezentata de Mirela Vaida, de unde vom afla cele mai interesante noutati mondene, evenimente recente din viata vedetelor, vom fi la curent cu ultimele noutati controversate din showbiz, dar vom afla si noi povesti de viata uimitoare, ce vor fi dezbatute astazi alaturi de invitatii editiei.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 16 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online emisiunea inregistrata complet Acces Direct de joi, 15 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 15.06.2017 Mirela Vaida ne asteapta si astazi cu o noua editie interesanta, aflam ultimele noutati mondene, stiri din showbiz de ultima ora si evenimente speciale din viata vedetelor, dar vom urmari si noi povesti de viata ce vor fi dezbatute astazi alaturi de invitatii speciali ai editiei.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 15 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online emisiunea inregistrata complet Acces Direct de miercuri, 14 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 14.06.2017 Mirela Vaida ne va aduce in platoul emisiunii de astazi noi invitati de exceptie, ce vor veni cu noi subiecte surprinzatoare, aflam noi povesti de viata uimitoare ce vor fi dezbatute in platoul emisiunii alaturi de invitatii serii, dar vom fi la curent si cu noi detalii din cazurile dezbatute in editiile anterioare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 14 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea inregistrata complet Acces Direct de marti, 13 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 13.06.2017 vom urmari o noua editie interesanta, plina de noutati mondene, aflam noi povesti de viata impresionante ce vor fi prezentate de Mirela Vaida si dezbatute in direct alaturi de invitatii serii. Deasemenea, aflam si noi detalii legate de ultimele subiecte discutate in editiile anterioare, totul in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 13 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea Acces Direct inregistrata complet de luni, 12 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.06.2017 Mirela Vaida ne asteapa la inceput de saptamana cu noi povesti impresionante de viata, cu ultimele noutati mondene, vom fi la curent cu cele mai controversate stiri din showbiz, dar si cu ultimele evenimente din viata vedetelor, totul urmarim in emisiunea de astazi. Astazi o vom cunoaste si pe femeia cu cei mai mari sani din lume, povestea ei o vom afla in aceasta seara pe Antena 1.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Iunie 2017 | Comentarii (0)