Principală » Acces direct
1 2 3 ... 26 27 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 24/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 24.11.2015 vom fi la curent cu ultimele noutati mondene, aflam detalii legate de stiri mondene de ultima ora, dar vom fi martorii si unor povesti impresionante de viata, comentate alaturi de protagonistii acestora. Nu rata o noua editie plina de curiozitati mondene, in aceasta seara la Acces Direct.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 23/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 23.11.2015 Simona Gherghe ne va tine la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora prezentate in premiera in editia de astazi si comentate alaturi de invitatii speciali veniti in aceasta seara. In editia de astazi, vom avea parte de un interviu in exclusivitate cu Gabriel Cotabita, aflam detalii halucinante si marturisiri tulburatoare despre perioada in care a fost in coma si a fost la un pas sa moara, fiind primul interviu dat dupa cele intamplate acum 5 luni.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 23 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de vineri seara, 20/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 20.11.2015 vom urmari ultimele evenimente petrecute in showbiz, aflam noutati mondene de ultima ora prezentate de Simona Gherghe, dar si detalii legate de povesti impresionante de viata, comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 20 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 19/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 19.11.2015 aflam ultimele noutati mondene prezentate de Simona Gherghe, stiri din showbiz de ultima ora, dar si detalii legate de povesti impresionante, povestite chiar de cei care au trait evenimentele. Afla povestea unei mame ce a fost maltratata si chinuita de tatal copilului ei, fiul ei fiind in continuare in casa celui ce dorea sa o omoare, detalii despre poveste aflati in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 19 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 18/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 18.11.2015 vom urmari o noua editie plina de evenimente mondene, stiri din showbiz de ultima ora, dar si detalii halucinante legate de povesti de viata impresionante, prezentate de Simona Gherghe si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, veniti in platoul emisiunii. Afla detalii legate de viata Simonei, fata abandonata de mica de mama, ce a trecut prin orfelinate si diverse familii, iar acum a vrut sa-si intalneasca mama naturala, cea care a abandonat-o, ce va avea de spus, si ce a aflat despre viata ei de cand si-a cunoscut mama, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 18 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 17/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 17.11.2015 vom urmari o noua editie plina de evenimente mondene, stiri din showbiz de ultima ora, dar si detalii halucinante legate de povesti de viata sfasietoare, prezentate de Simona Gherghe si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, veniti in platoul emisiunii. Aflam noutati din viata vedetelor, dar aflam si povestea Simonei, o fata plimbata de mica de la un orfelinat la altul si de la o familie la alta, aflam dorinta ei de a-si intalni mama naturala care o cauta de ani de zile, daca isi va indeplini dorinta sau nu aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 17 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni, 16/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 16.11.2015 Simona Gherghe vine cu cele mai importante stiri din showbiz, noutati mondene de ultima ora, dar si detalii legate de cele mai discutate stiri. Aflam cum a decurs majoratul anului, cum au sarbatorit Clejanii juniorul casei, cine a participat la acest eveniment, dar si ce au avut de declarat invitatii, aflam in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 16 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 13/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 13.11.2015 vom fi la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Afla povestea impresionanta a unei fetite care a murit din cauza religiei parintilor, deoarece acestia au refuzat transfuzia de sange, aflam parerile apropiatilor acestora legat de aceasta situatie, dar si cum a ajuns fetita la spital, aflam toata povestea in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 13 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 12/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.11.2015 vom fi la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Afla cum a decurs vizita celor 2 fii in casa mamei lor, dupa ce s-au cautat reciproc timp de 20 de ani, dar vom afla si noutati legate de incidentul avut loc la clubul Colectiv.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 11/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video le puteti urmari la noi pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 11.11.2015 vom afla cele mai controversate noutati din ultima perioada, prezentate de Simona Gherghe si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, aflam noutati legate de dezastrul care a avut loc in clubul Colectiv, cati copii si-au mai pierdut viata recent, dar aflam si povestea sfasietoare a unei mame ce si-a pierdut copiii acum 20 de ani si pe care ii cauta cu disperare de atunci, afla povestea halucinanta a acesteia in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 11 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)