Principală » Acces direct
1 2 3 ... 12 13 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 31/martie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 31.03.2015 aflam noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe, aflam detalii din cele mai discutate evenimente din ultima perioada. Mai jos puteti afla si cine au fost invitatii speciali ai serii, dupa difuzarea acesteia.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: Ieri | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 30/martie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 30.03.2015 aflam noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe, noutati de ultima ora despre vedetele autohtone. Aflam detalii despre concertul care a avut loc recent al cuplului anului, Antonia si Alex Velea, aflam ce au facut cei 5 jurati de la Next Star pentru a scapa de emotii, ce declaratii a dat Lora de curand despre fosta casnicie, aflam ce ganduri a avut de curand fostul iubit al Oanei Zavoranu, Alex, si ce parere a avut mama acesteia despre ce a vrut acesta sa faca.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 30 Martie 2015 | Comentarii (0)

Vezi aici o noua editie din emisiunea Acces Direct prezentata de Simona Gherghe pe Antena 1 de la ora 17:00 in aceasta seara, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 27.03.2015, aflam cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora despre vedetele autohtone. Aflam cum a reactionat Oana Lis fata in fata cu presupusul ei amant, Mircea Mondialul si sotia acestuia, ce au avut acestia de declarat, daca au recunoscut idila care a existat intre ei, sau daca a mintit fratele acesteia. Aflati celelalte stiri din showbiz, mai jos, dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 27 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 26/martie/2015 de la ora 17:00 si afla noutati despre vedetele din showbiz, video complet si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 26.03.2015, Simona Gherghe ne aduce la curent cu ultimele noutati din lumea mondena. Afla cine va avea ca invitat special in emisiunea de astazi, afla noutati despre cele mai discutate subiecte din ultima vreme, afla cum a fost hartuita Daniela Crudu de un admirator secret, ce declaratii a mai dat Nicolae Guta despre fosta lui iubita, Madalina, dar si multe alte stiri le puteti afla mai jos, dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 26 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 25/martie/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
Afla noutatile zilei de astazi, 25.03.2015 prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct, si afla care sunt invitatii speciali veniti in emisiunea de astazi. Afla noutati despre vedetele cele mai discutate din showbiz, cum arata Beyonce de Romania la varsta de 13 ani si ce planuri avea inca de pe-atunci, ce a facut Cruduta in platoul lui Capatos in direct, dar aflam si adevarul despre vanataia pe care a avut-o la ochi Simona Trasca, si despre care a mintit ca ar fi cazut.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 25 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct, emisiunea inregistrata integral de azi, 24/martie/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 24.03.2015, aflam ce declaratii a facut Leo de la Strehaia despre mama fiicei lui Nicola Guta, Madalina, asa zisa Beyonce de Romania, aflam cu cat s-a intors mai bogat Florin Salam din strainatate, ce planuri are acesta, aflam la ce provocare vor fi supusi concurentii de la "Iadul bucatarilor" in aceasta seara, dar aflam si situatia unui copil chinuit de propriul tata.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 24 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 23/martie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 23.03.2015, Simona Gherghe va prezinta cele mai noi stiri mondene, noutati de ultima ora despre vedetele autohtone. Aflam noutati despre Andreea Balan si iubitul ei, despre Alex Velea si Antonia, despre Mirela Boureanu Vaida si fetita ei nou nascuta, dar si despre multe alte vedete mult discutate in ultima perioada. Afla cine a fost invitatul special in platoul Simonei de astazi, dar si noutatile din emisiune, la noi pe site, imediat dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 23 Martie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 20/martie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente din emisiunea de astazi fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 20.03.2015, Simona Gherghe ne aduce la curent cu detalii din cele mai discutate stiri mondene din aceasta saptamana, dar si noutati de ultima ora despre vedete. Invitatul special in platoul emisiunii din aceasta seara va fi Mirela Boureanu Vaida, de unde putem afla detalii despre noul membru al familiei, fetita ei, Carla. Aflati noutati despre aceasta, dar si cand va reveni ca prezentatoare, in aceasta seara la Acces Direct. Deasemenea, tot astazi va fi invitata in platou si mama celor 17 copii, impreuna cu acestia, afla prin ce greutati au trecut si ce sacrificii a facut aceasta pentru ei, in momentele video prezentate mai jos.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 21 Martie 2015 | Comentarii (0)

Afla noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct de joi seara, 19/martie/2015, si fii la curent cu noutatile din lumea mondena de ultima ora, dar si detalii din cele mai discutate evenimente din showbiz. Emisiunea inregistrata integral, dar si cele mai importante momente video vor fi disponibile pe site, dupa difuzarea completa a acesteia.
In emisiunea Acces Direct de azi, 19.03.2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, aflam ce declaratie soc a facut Nicolae Guta in emisiunea lui Capatos de aseara, ce acuzatii ii aduce mama fiicei lui, dar si alte subiecte le puteti afla mai jos, dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 19 Martie 2015 | Comentarii (1)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 18/martie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
Afla cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct de azi, 18.03.2015. Afla cum arata noua cucerire a lui Nicolae Guta, ce au avut de zis Narcisa si Beyonce, noutati despre Florin Salam si logodnica lui, dar si vesti despre Connect-R si fetita lui, Maya. Deasemenea, aflam si din ce cauza s-a ales Simona Trasca cu o vanataie la ochi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 18 Martie 2015 | Comentarii (0)