Acces direct - Emisiuni Antena 1 Online
Principală » Acces direct
1 2 3 ... 10 11 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 27/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video din emisiunea de astazi fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 27.02.2015 aflam care a fost reactia lui Vadim Tudor despre relatia dintre Leo de la Strehaia, Renata si mama acesteia, ce sfaturi i-a dat lui Leo, dar si pe cine judeca in tot acest scandal, aflam ce afirmatii a mai facut Nicolae Guta despre Beyonce, ce declaratii indirecte i-a facut Cristi Mitrea Andreei Mantea pe un cont de socializare, dar si multe alte stiri mondene le puteti afla in emisiunea din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 26 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 26/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 26.02.2015, aflam cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe. Aflam rezultatul testului poligraf facut de Leo de la Strehaia la "Un Show Pacatos", rezultat incredibil ce va uimi pe toata lumea, aflam ce a declarat Catalin Botezatu despre relatia dintre Bianca Dragusanu si Adrian Mutu, deasemenea aflam si ce declaratii a mai avut de facut Oana Zavoranu despre mama ei, dar si multe alte stiri, ce le puteti afla la noi pe site, dupa difuzare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 26 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct de miercuri seara, 25/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile la noi pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 25.02.2015, aflam noi stiri mondene, aflam ce dezvaluiri de neimaginat a facut Leo de la Strehaia despre Renata si mama acesteia, aflam noutati despre conflictul dintre Oana Zavoranu si mama ei, Mariana Zavoranu, dar si multe alte stiri despre vedete, in emisiunea de astazi. Deasemenea, va fi prezentat si in aceasta seara o noua poveste de viata trista. Nu ratati o noua editie din emisiunea Acces Direct.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti, 24/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 24.02.2015 aflati cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe in emisiunea de astazi. Aflati noutati despre Nicolae Guta si Beyonce, se pare ca acestia si-au refacut viata separat si au alaturi pe altcineva, Nicoleta Luciu a avut parte de alta nenorocire, de data asta pe partia de schi, afla ce a patit, mai jos. Deasemenea, aflam detalii despre cele doua povesti de viata incredibile, una legata de cei 3 copii crescuti de tatal lor si parasiti de mici de mama, afla cum au fost acestia ajutati de primar, dar si detalii despre cazul pensionarilor jefuiti si batuti crunt de oameni fara mila pentru a le fura pensiile si care inca sunt liberi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 24 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla cele mai noi stiri din showbiz in emisiunea Acces Direct de luni seara, 23/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 23.02.2015, vom afla cu ce mai socheaza Beyonce, mama copilului lui Nicolae Guta, cum au fost surprinsi Florin Salam si sotia lui, dar si noutati despre Cruduta, aflati despre imaginile senzuale dintre Traistariu si Alina Plugaru, detalii despre conflictul dintre Benone Sinulescu si Ion Dolanescu. Deasemenea, aflam si ce petrecere mare a avut Oana Roman recent, dar aflam si detalii dintre noul conflict dintre Oana Zavoranu si mama acesteia.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 23 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct, inregistrata integral si disponibila pe site dupa difuzare, de vineri seara, 20/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 20.02.2015, aflam noi stiri despre disparitia Oanei Zavoranu. Se pare ca aceasta a intervenit aseara in emisiunea Un Show Pacatos, si a povestit motivul pentru care vrea sa ramana disparuta sa nu stie nimeni nimic de ea. Se pare ca aceasta se afla intr-o depresie, din cauza mamei acesteia, care o acuza ca si-a inselat propria fiica, si se preface ca este bolnava. Deasemenea, pe aceasta a doborat-o si rezultatul instantei in cazul vrajitoarelor, afla mai multe in emisiunea Acces Direct de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 20 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla care sunt cele mai discutate stiri din ultima perioada din showbiz, si afla detalii despre acestea, dar si noutati de ultima ora despre vedete, in emisiunea Acces Direct de azi, 19/februarie/2015, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00. Emisiunea inregistrata integral dar si cele mai importante momente video vor fi disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de joi seara, 19.02.2015, aflam detalii din cazul disparitiei Oanei Zavoranu, daca s-a aflat ceva despre ea, ce a afirmat fostul ei iubit, Alex despre disparitia Oanei, dar si prietenele acesteia. Deasemenea, aflam si noutati in cazul divortului dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 19 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri, 18/februarie/2015 de la ora 17:00 pe Antena 1, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 18.02.2015, aflam cele mai noi stiri din showbiz, prezentate de Simona Gherghe. Aflati detalii despre presupusa relatie dintre Bianca Dragusanu si Adi Mutu, ce a avut aceasta de spus despre cele vehiculate, daca a avut sau nu vreo relatie cu el, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflati despre disparitia Oanei Zavoranu dupa aflarea verdictului instantei in cazul vrajitoarelor ce au inselat-o, acestea iesind ca fiind nevinovate. Aflam si o noua poveste reala de viata, o noua poveste trista a unor oameni ce vin sa ceara ajutorul telespectatorilor.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti, 17/februarie/2015 de la ora 17:00, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 17.02.2015, aflam cele mai noi stiri din lumea showbiz-ului prezentate de Simona Gherghe, noutati de ultima ora despre vedete. Aflam astfel ce neintelegeri exista intre Andreea Mantea si parintii tatalui copilului, ce doresc acestia dar si ce a raspuns ea, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, detalii din cazul divortului dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana vor fi date tot in emisiunea de astazi. Silviu Prigoana se pare ca aduce acuze grave la adresa acesteia, acuzand-o ca si-a omorat copilul care abia il nascuse prematur, motiv pentru care acesteia i-au dat lacrimile chiar in platoul de la Un Show Pacatos.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 17 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni, 16/februarie/2015 de la ora 17:00 pe Antena 1, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 16.02.2015, aflati noutati din lumea mondena, stiri prezentate de Simona Gherghe despre vedetele din showbiz de ultima ora, aflati horoscopul de la Acces Direct dar si o noua poveste reala si tragica de viata, protagonistii fiind prezenti in platoul emisiunii.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 16 Februarie 2015 | Comentarii (0)