Principală » Acces direct
« 1 2 3 4 ... 37 38 »
Urmareste Online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 15 Aprilie 2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 15.04.2016 vom afla cele mai interesante noutati mondene prezentate de Simona Gherghe, ce ne va prezenta in aceasta seara si noi cazuri de viata impresionante, ce vor fi dezbatute in direct, alaturi de invitatii speciali ai serii. Deasemenea, vom afla si noutati legate de baietelul ce a fost parasit de mama la un barbat, aceasta dorind acum sa il ia inapoi dupa ani de zile. La cine va ramane baietelul, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 15 Aprilie 2016 | Comentarii (2)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 14/Aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 14.04.2016 vom afla ultimele noutati din showbiz, dar si noi povesti impresionante de viata discutate in platoul emisiunii de astazi, alaturi de invitatii speciali ai serii. Deasemenea, Simona Gherghe ne prezinta cele mai socante noutati legate de ultimele subiecte discutate in emisiune, detalii despre povestile de viata dezbatute in aceasta saptamana.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 14 Aprilie 2016 | Comentarii (0)

Vezi o noua editie din emisiunea Acces Direct online de miercuri seara, 13/Aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 13.04.2016 vom putea urmari cele mai interesante noutati din showbiz prezentate de Simona Gherghe, dar vom afla si detalii legate de cele mai discutate subiecte din ultima perioada, aflam cum au fost ajutati cei 4 ingerasi ramasi fara mama, printre care una dintre fetite fiind grav bolnava, dar vom urmari si cazul celor doi micuti chinuiti de mama pe strazi, ce se va intampla cu bebelusul de doar 3 luni, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Aprilie 2016 | Comentarii (3)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 12/aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.04.2016 vom afla ultimele noutati mondene, stiri din showbiz de ultima ora prezentate de Simona Gherghe, dar vom urmari si prezentarea a noi povesti impresionante de viata, dar si detalii legate de cele mai discutate subiecte din ultima perioada.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 11 Aprilie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de luni seara, 11/aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 11.04.2016 aflam ultimele noutati mondene din acest weekend, povesti impresionante de viata prezentate de Simona Gherghe, dar vom afla si noutati legate de cele mai controversate povesti de viata din ultimul timp. Afla povestea unei fetite, ce impreuna cu cei 4 frati ai ei au ramas fara mama, cine are grija de ei si ce stare de sanatate si situatie materiala au, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 11 Aprilie 2016 | Comentarii (2)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 8/aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 08.04.2016 vom urmari cele mai interesante noutati din showbiz, stiri mondene de ultima ora prezentate de Simona Gherghe, dar vom afla si noi povesti impresionante de viata, discutate in direct alaturi de invitatii speciali de astazi. Deasemenea, vom afla detalii si noutati socante legate de ultimele subiecte discutate in ultimul timp in platoul emisiunii.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 08 Aprilie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 7/aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 07.04.2016 vom afla ultimele noutati mondene prezentate de Simona Gherghe, noi povesti impresionante de viata, dar si stiri din showbiz de ultima ora. Deasemenea, vom urmari dezbateri legate de cele mai controversate subiecte din ultimul timp, comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 07 Aprilie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 6/aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 06.04.2016 vom urmari cele mai interesante stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe, ce ne va prezenta si noi povesti impresionante de viata, dar va dezbate alaturi de invitatii serii si cele mai controversate subiecte din ultimul timp, aflam detalii legate de mama celor trei fetite, ce le-a abandonat pe acestea si ce declaratii socante a mai facut, in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 06 Aprilie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 5/aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 05.04.2016 vom afla ultimele noutati mondene, stiri din showbiz de ultima ora, noi povesti impresionante de viata prezentate de Simona Gherghe si discutate in direct in platoul emisiunii, alaturi de invitatii din aceasta seara. Deasemenea, vom afla detalii si noutati socante legate de ultimele subiecte discutate in ultima vreme, ce s-a intamplat cu mama celor 3 fetite pe care le-a abandonat, dar si ce declaratii uimitoare a facut, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 05 Aprilie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste o noua editie din emisiunea Acces Direct online, inregistrata integral de luni seara, 4/aprilie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 04.04.2016 afla cele mai interesante noutati din showbiz, prezentate de Simona Gherghe, stiri mondene de ultima ora, detalii legate de cele mai controversate subiecte din ultima perioada, dar vom cunoaste si noi povesti de viata impresionante, discutate in direct alaturi de invitatii din aceasta seara. Afla ce a facut in acest weekend mama celor trei fetite parasite chiar de ea si crescute de tatal acestora, ce detalii tulburatoare aflam, de ce a furat banii copiilor si i-au parasit din nou, dar si ce declaratii socante a facut, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 04 Aprilie 2016 | Comentarii (0)