Principală » Acces direct
« 1 2 3 4 ... 31 32 »
Urmareste online o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de vineri seara, 22/ianuarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare, dar veti putea urmari si cele mai importante momente video din aceatsa editie.
In emisiunea Acces Direct de azi, 22.01.2016 vom urmari ultimele evenimente importante din showbiz, noutati mondene de ultima ora, dar si povesti impresionante de viata, ce vor fi discutate si detaliate in cadrul emisiunii de astazi de catre Simona Gherghe, impreuna cu invitatii ei. Afla ce incident a avut loc intre mama Adrianei Bahmuteanu si Silviu Prigoana, acesta fiind acuzat de agresiune in fata copiilor lui si a profesorilor lor. Deasmenea, aflam povestea a doua fetite fara adapost, parasite de mama si inghetate de frig, cer ajutorul si vor sa-si gaseasca mama, detalii vom afla in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 22 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 21/ianuarie/2016 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 21.01.2016 aflam cele mai interesante stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali veniti in aceasta seara, stiri mondene de ultima ora, dar si povesti impresionante de viata, detaliate si dezbatute in direct in platoul emisiunii. In aceasta seara aflam povestea unei batrane ce traieste in conditii groaznice la -20 grade, vom afla ce se va intampla cu cele doua surori aruncate in strada de catre bunica lor, dar vom afla si detalii din conacul groazei, descrise de ultimul supravietuitor. Deasemenea, o veste trista a venit de dimineata, Maria Cociorvan, bunica adusa cu mascatii la DNA a murit azi dimineata, inainte de a-si face dreptate.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 21 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 20/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 20.01.2016 Simona Gherghe vine cu cele mai importante stiri din showbiz, noutati mondene de ultima ora, dar si povesti impresionante de viata si detalii legate de cele mai discutate stiri din ultima perioada, le puteti afla in editia de astazi. Aflam drama a doua surori alungate de bunica in strada in ger, ce vor face acestea, dar si cum se apara femeia, aflam in editia de astazi. Deasemenea, invitatii vor dezbate un caz tulburator petrecut in 1986, un incendiu care a luat viata a 11 copilasi, dezastru ce a fost ascuns si nedezbatut in acea perioada.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 20 Ianuarie 2016 | Comentarii (2)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 19/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 19.01.2016 aflam ultimele noutati din showbiz, detalii surprinzatoare despre cele mai discutate stri din ultimul timp, dar vom afla si o poveste impresionanta de viata. Deasemenea, invitatul special al serii va fi omul "electric", ce ne va impresiona prin talentul pe care-l detine, dar vom afla si la ce placeri au ajuns vedetele datorita lui.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 19 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 18/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 18.01.2016 aflam cele mai interesante stiri din showbiz, noutati mondene de ultima ora prezentate de Simona Gherghe, aflam povesti impresionante de viata, comentate alaturi de invitatii prezenti in aceasta seara. Invitatul special al serii este omul "electric" care va face demonstratii uimitoare in direct in platoul emisiunii, dra vom afla si povestea uimitoare a unui batran fara picioare, ce se chinuie sa-si creasca nepotul.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 18 Ianuarie 2016 | Comentarii (1)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 15/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 15.01.2016 vom urmari cele mai interesante evenimente avute loc in showbiz in ultimul timp, stiri mondene de ultima ora, dar aflam si povesti impresionante de viata, prezentate de Simona Gherghe si detaliate alaturi de invitatii din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 15 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 14/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 14.01.2016 aflam de la Simona Gherghe cele mai impresionante stiri din showbiz, noutati mondene de ultima ora, dar si cele mai spectaculoase evenimente avute loc in ultimul timp. Afla cum arata cea mai "tunata" femeie din Romania, dar si cum arata cea mai scumpa nunta si luna de miere a anului si cine sunt protagonistii, cum au petrecut vedetele la ziua de nastere a Simonei Trasca, dar si multe alte noutati le puteti afla in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 14 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 13/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 13.01.2016 aflam cele mai importante subiecte ale zilei, ultimele noutati din showbiz, stiri mondene de ultima ora prezentate de Simona Gherghe, dar si poveste impresionanta a unei familii caruia l-i s-au luat cei 9 copii de catre stat, din ce motiv dar si cum se va rezolva situatia, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 14 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 12/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.01.2016 vom urmari ultimele noutati din showbiz, stiri mondene prezentate de Simona Gherghe, dar si detalii legate de cele mai controversate stiri din ultima perioada si povesti impresionante de viata, discutate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Afla ce declaratii a facut fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela, care mai este starea acestuia si cine l-a vizitat pana acum, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 11/ianuarie/2016, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 11.01.2016 vom afla ultimele noutati aparute in showbiz, ce evenimente au avut loc in weekend, noutati mondene de ultima ora, dar si povesti senzationale de viata, prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 11 Ianuarie 2016 | Comentarii (0)