Principală » Acces direct
« 1 2 3 4 ... 27 28 »
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 13/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 13.11.2015 vom fi la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Afla povestea impresionanta a unei fetite care a murit din cauza religiei parintilor, deoarece acestia au refuzat transfuzia de sange, aflam parerile apropiatilor acestora legat de aceasta situatie, dar si cum a ajuns fetita la spital, aflam toata povestea in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 13 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 12/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.11.2015 vom fi la curent cu cele mai noi stiri din showbiz, noutati de ultima ora prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Afla cum a decurs vizita celor 2 fii in casa mamei lor, dupa ce s-au cautat reciproc timp de 20 de ani, dar vom afla si noutati legate de incidentul avut loc la clubul Colectiv.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 11/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video le puteti urmari la noi pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 11.11.2015 vom afla cele mai controversate noutati din ultima perioada, prezentate de Simona Gherghe si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, aflam noutati legate de dezastrul care a avut loc in clubul Colectiv, cati copii si-au mai pierdut viata recent, dar aflam si povestea sfasietoare a unei mame ce si-a pierdut copiii acum 20 de ani si pe care ii cauta cu disperare de atunci, afla povestea halucinanta a acesteia in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 11 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 10/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 10.11.2015 aflam ultimele noutati din showbiz, noutati mondene de ultima ora, detalii legate de evenimentul tragic avut loc la clubul Colectiv, prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali ai serii. Aflam care este bilantul mortilor in tragicul eveniment, care sunt povestile de viata ale acestora, cine a fost tras la raspundere pentru acest lucru, dar si cu ce detalii halucinante vin invitatii din aceasta seara, aflam in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 10 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 9/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 09.11.2015 aflam noutati si detalii legate de tragedia avuta loc in clubul Colectiv, prezentate de Simona Gherghe, si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara. Unul dintre salvatorii celor de la Colectiv a fost cumnata lui Florin Salam, vom afla in editia de astazi chiar de la ea cum a decurs totul, dar si detalii uluitoare petrecute in acest caz.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 09 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 6/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 06.11.2015 vom urmari noi dezvaluiri halucinante din cazul tragediei produse vineri seara in clubul Colectiv, prezentate de Simona Gherghe si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, veniti in platoul emisiunii. Aflam detalii despre revolta care a avut loc in strada aseara, despre deciziile presedintelui, dar vom afla detalii si despre dezastrul avut loc la Brasov, unde a explodat o fabrica de paine.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 06 Noiembrie 2015 | Comentarii (2)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 5/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 05.11.2015 aflam noi evenimente intamplate recent legate de evenimentul tragic avut loc vineri la clubul Colectiv, vom afla parerile invitatilor speciali veniti astazi in platoul emisiunii, noi dezvaluiri si indicii in acest caz, dar si dezbateri legate de revolta oamenilor din toata tara din ultimele doua zile, dar si multe alte noutati le aflam in aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 05 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri seara, 4/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 04.11.2015 aflam noi evenimente intamplate recent, detalii legate de cele mai controversate stiri din ultima perioada, aflam detalii legate de evenimentul tragic avut loc vineri seara in clubul Colectiv, dar si dezbateri legate de revolta care a avut loc aseara in centrul Bucurestiului.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 04 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 3/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 03.11.2015 aflam ultimele noutati si detalii legate de cele mai controversate stiri din ultima perioada, vom urmari o editie speciala Acces Direct in memoria celor ce si-au pierdut viata in dezastrul produs la clubul "Colectiv", vom afla filmul intamplarilor prin ochii supravietuitorilor, aflam dezvaluiri halucinante si ce au ramas in urma celor pieriti in dezastrul din Bucuresti, aflam in emisiunea speciala difuzata in aceasta seara, prezentata de Simona Gherghe.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 03 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni seara, 2/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 02.11.2015 aflam ultimele noutati si detalii legate de cele mai controversate stiri din ultima perioada, vom urmari o editie speciala Acces Direct in memoria celor ce si-au pierdut viata in dezastrul produs la clubul "Colectiv", vom afla filmul intamplarilor prin ochii supravietuitorilor, aflam dezvaluiri halucinante si ce au ramas in urma celor pieriti in dezastrul din Bucuresti, aflam in emisiunea speciala difuzata in aceasta seara, prezentata de Simona Gherghe.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 02 Noiembrie 2015 | Comentarii (0)