Principală » Acces direct
« 1 2 3 4 ... 66 67 »
Vizioneaza Online emisiunea inregistrata complet Acces Direct de miercuri, 12 Iulie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.07.2017 Mirela Vaida ne asteapta cu ultimele noutati mondene, aflam noi evenimente din viata vedetelor, povesti de viata impresionante ce vor fi dezbatute alaturi de invitatii speciali ai editiei de astazi, vom afla noi detalii si dezvaluiri legate de subiectele dezbatute in editiile anterioare, dar si alte noutati totul in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Iulie 2017 | Comentarii (0)

Aici puteti urmari Online emisiunea inregistrata complet Acces Direct de luni, 10 Iulie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 10.07.2017 Mirela Vaida ne asteapta si in aceasta dupa-amiaza cu o noua editie de la inceput de saptamana, unde vom afla ultimele noutati mondene, cele mai recente stiri din showbiz si evenimente de ultima ora, dar vom cunoaste si noi alte povesti de viata ce vor fi dezbatute in platoul emisiunii alaturi de invitatii serii si vom fi la curent cu subiectele controversate in editiile anterioare.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 09 Iulie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online o noua editie interesanta din emisiunea Acces Direct de marti, 4 Iulie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de astazi, 04.07.2017 vom fi la curent cu ultimele noutati ce vor fi prezentate de Mirela Vaida, aflam noi stiri mondene, detalii legate de cele mai controversate stiri, dar si noi subiecte uimitoare, ce vor fi dezbatute alaturi de invitatii speciali ai editiei de azi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 04 Iulie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online emisiunea completa Acces Direct inregistrata integral de luni, 3 Iulie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video fiind disponibil pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 03.07.2017 Mirela Vaida ne asteapta cu un nou inceput de saptamana plin de noutati mondene, stiri din showbiz de ultima ora ce vor fi dezbatute in direct in platoul emisiunii, alaturi de invitatii speciali de astazi, dar aflam si noi povesti impresionante de viata, dar si detalii legate de ultimele subiecte discutate saptamana trecuta.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 03 Iulie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie interesanta din emisiunea Acces Direct inregistrata complet de vineri, 30 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 30.06.2017 vom avea parte de o noua editie interesanta, plina de divertisment si de noutati mondene prezentate de Mirela Vaida, vom fi la curent cu ultimele detalii legate de subiectele discutate in editiile anterioare, aflam noi dezvaluiri in cazul acuzatiilor aduse preotului Pomohaci, cum ca ar fi pedofil, avem parte de noi martori si vom dezbate subiectele alaturi de invitati noi, totul in editia de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 30 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online o noua editie interesanta din emisiunea Acces Direct de joi, 29 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai interesante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de astazi, 29.06.2017 aflam noi evenimente mondene, stiri din showbiz de ultima ora ce vor fi prezentate de Mirela Vaida si dezbatute in direct alaturi de invitatii speciali ai editiei de azi, dar vom fi la curent si cu noutati legate de subiectele dezbatute in editiile anterioare. Aflam noutati si noi dezvaluiri in cazul acuzatiilor aduse preotului Pomohaci, aflam de ce a hotarat baiatul de 17 ani sa dezminta cele spuse despre preot in editiile anterioare, totul in editia din aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 29 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Astazi puteti urmari o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de marti, 27 Iunie 2017, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 27 Iunie 2017 vom avea parte de noi stiri mondene prezentate de Mirela Vaida, aflam ultimele noutati mondene si vom aborda subiecte interesante si controversate, vom afla ce noi invitati de exceptie vor fi prezenti astazi in platoul emisiunii si ce noutati aflam de la ei, totul in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 27 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Astazi puteti urmari o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de luni, 26 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 26.06.2017 vom avea parte de o noua editie plina de noutati senzationale, subiecte interesante si invitati de exceptie, vom avea parte de noutati in premiera, prezentate de Mirela Vaida si dezbatute in direct alaturi de invitatii de astazi, dar vom afla si ultimele evenimente din viata vedetelor, petrecute in acest weekend si detalii legate de ultimele subiecte discutate saptamana trecuta.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 26 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Urmareste Online emisiunea Acces Direct inregistrata complet de vineri, 23 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral fiind disponibil pe site, imediat dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 23.06.2017 vom avea parte de o noua editie plina de divertisment, prezentata de Mirela Vaida, vom fi la curent cu ultimele noutati mondene din aceasta saptamana, aflam ce evenimente mondene au mai avut loc in ultimul timp, dar si ce noi povesti de viata se vor dezbate, totul in editia de astazi. Astazi aflam noi detalii din cazul mostenirii Ilenei Ciuculete, noi dezvaluiri cutremuratoare si acuzatii din partea fiilor artistei catre tatal lor vitreg.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 23 Iunie 2017 | Comentarii (0)

Vizioneaza Online o noua editie interesanta din emisiunea Acces Direct inregistrata complet de joi, 22 Iunie 2017 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video integral dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 22.06.2017 vom avea parte de o noua editie spectaculoasa plina de voie buna si de divertisment, de noi invitati de exceptie si noi subiecte surprinzatoare, aflam povesti de viata incredibile ce vor fi prezentate de Mirela Vaida si dezbatute in direct alaturi de invitatii editiei de astazi. Astazi vom afla noi detalii legate de razboiul din familia Ilenei Ciuculete, ce acuzatii se mai aduc asupra lui Cornel Gales, dar si cu ce dovezi vine acesta, aflam in aceasta seara.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 22 Iunie 2017 | Comentarii (0)