Principală » Acces direct
« 1 2 3 4 ... 10 11 »
Urmareste mai jos emisiunea inregistrata integral Acces Direct de miercuri, 18/februarie/2015 de la ora 17:00 pe Antena 1, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 18.02.2015, aflam cele mai noi stiri din showbiz, prezentate de Simona Gherghe. Aflati detalii despre presupusa relatie dintre Bianca Dragusanu si Adi Mutu, ce a avut aceasta de spus despre cele vehiculate, daca a avut sau nu vreo relatie cu el, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, aflati despre disparitia Oanei Zavoranu dupa aflarea verdictului instantei in cazul vrajitoarelor ce au inselat-o, acestea iesind ca fiind nevinovate. Aflam si o noua poveste reala de viata, o noua poveste trista a unor oameni ce vin sa ceara ajutorul telespectatorilor.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 18 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti, 17/februarie/2015 de la ora 17:00, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 17.02.2015, aflam cele mai noi stiri din lumea showbiz-ului prezentate de Simona Gherghe, noutati de ultima ora despre vedete. Aflam astfel ce neintelegeri exista intre Andreea Mantea si parintii tatalui copilului, ce doresc acestia dar si ce a raspuns ea, aflam in emisiunea de astazi. Deasemenea, detalii din cazul divortului dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana vor fi date tot in emisiunea de astazi. Silviu Prigoana se pare ca aduce acuze grave la adresa acesteia, acuzand-o ca si-a omorat copilul care abia il nascuse prematur, motiv pentru care acesteia i-au dat lacrimile chiar in platoul de la Un Show Pacatos.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 17 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de luni, 16/februarie/2015 de la ora 17:00 pe Antena 1, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 16.02.2015, aflati noutati din lumea mondena, stiri prezentate de Simona Gherghe despre vedetele din showbiz de ultima ora, aflati horoscopul de la Acces Direct dar si o noua poveste reala si tragica de viata, protagonistii fiind prezenti in platoul emisiunii.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 16 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 13/februarie/2015 de la ora 17:00 pe Andtena 1, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 13.02.2015 aflati cele mai noi stiri din showbiz, evenimente petrecute in ultima ora, aflati detalii din cazul divortului dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, ce conflicte mai exista intre ei, ce neintelegeri au si la ce acord comun au ajuns. Deasemenea, aflati o noua poveste reala de viata tragica, ce ne va surprinde prin necazurile prin care au trecut, doar in emisiunea Acces Direct de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 13 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de joi seara, 12/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 12.02.2015 aflati noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe, noutati de ultima ora din lumea mondena despre vedetele autohtone, dar aflati si o noua poveste reala de viata ce va va surprinde cu povestea lor tragica.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 12 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Afla cele mai noi stiri din showbiz in emisiunea Acces Direct de miercuri seara, 11/februarie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00. Inregistrarea video integrala dar si cele mai importante momente video vor fi disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 11.02.2015, aflam noutati din showbiz prezentate de Simona Gherghe. Afla cele mai noi stiri mondene de ultima ora despre vedetele autohtone, dar afla si povesti reale de viata ce te vor surprinde, in emisiunea Acces Direct de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 11 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti, 10/februarie/2015 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 10.02.2015, aflati cele mai noi stiri din showbiz prezentate de Simona Gherghe. Aflati noutati despre Andreea Mantea, detalii din viata personale, dar si alte subiecte discutate in ultimul timp, aflati in emisiunea de astazi. Deasemenea, si astazi, Simona Gherghe ne va prezenta un nou caz socant real de viata.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 10 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online cele mai noi stiri din showbiz de pe Antena 1 in emisiunea Acces Direct prezentata de Simona Gherghe de luni seara, 9/februarie/2015, inregistrarea video integrala dar si cele mai importante momente video le gasiti la noi pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 09.02.2015, aflati detalii despre fiica lui Adrian Minune, despre nemultumirile fostului socru al Antoniei, detalii din viata Andreei Marin si Mirela Boureanu Vaida, ce a mai facut iubita lui Nicolae Guta pentru a atrage atentia, dar si noutati despre fiica lui Connect-R si a Mishei. Deasemenea, aflam noutati despre Bianca Dragusanu, aceasta se pare ca s-a impacat cu Victor Slav. Aflati cum au facut acest pas, in emisiunea de astazi.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 09 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 6/februarie/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 06.02.2015 Simona Gherghe ne prezinta cele mai interesante stiri din lumea showbiz-ului, dar si cele mai emotionante povesti de viata. Principalele subiecte ale editiei de astazi le aflati din momentele video ce vor fi disponibile pe site, aflam ce a decis instanta in cazul Anei Maria Ferentz si a lui Marcel Toader, ce scandal s-a iscat in cazul Biancai Dragusanu si Denisa Botcari pentru Victor Slav, aflam detalii socante in cazul "Prostitutie in showbiz", care sunt vedetele care si-au castigat celebritatea in patul barosanilor si pentru cati bani, dar si alte stiri interesante aflam in emisiunea de astazi. ... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 06 Februarie 2015 | Comentarii (0)

Simona Gherghe va asteapta cu cele mai noi stiri din showbiz in emisiunea Acces Direct de joi seara, 5/februarie/2015, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
Afla detalii despre cele mai discutate stiri din ultima perioada, noutati despre vedetele autohtone, stiri mondene de ultima ora, dar si povesti uimitoare de viata, in emisiunea Acces Direct de azi, 05.02.2015, emisiune difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00.
... Detalii... »
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Data: 05 Februarie 2015 | Comentarii (0)