Principală » 2014 » Octombrie » 17 » Acces Direct de joi 16 octombrie 2014 online
23:45
Acces Direct de joi 16 octombrie 2014 online
Afla cele mai recente stiri din showbiz in emisiunea Acces Direct, prezentata de Simona Gherghe, de joi seara, 16/octombrie/2014. Aflam care a fost rezultatul testului poligraf facut de fosta iubita a fostului iubit al Oanei Zavoranu, aflam daca Alex a mintit in cele spuse despre fosta lui iubita, Alexandra, sau invers. Aflam si noutati despre Florin Salam si iubita lui, cat de departe s-a ajuns cu iubirea dintre cei doi.
Tot in emisiunea de azi, 16.10.2014, vom afla un caz revoltator petrecut in Romania, despre o femeie care in loc sa ajunga de urgenta la spital, aceasta a fost lasata pe mana unor oameni fara mila. Vezi detalii mai jos.

O femeie a ajuns in culmea disperarii cand a aflat cum a fost tratata mama ei in spitalele din Romania. Ajungand din strainatate, aceasta si-a vazut mama la terapia intensiva intr-un pat mizerabil si defect, picioarele fiindu-i legate de acesta, afland de la mama si faptul ca de cand a ajuns acolo, nu i s-a acordat insulina de care avea nevoie, nu i s-au dat medicamentele de inima, nu i s-a dat sa manance si nici macar o gura de apa, iar asistentele s-au purtat foarte urat cu ea. La cererea unui raspuns din partea medicilor si asistentelor, aceasta a fost gonita din spital, impinsa si amenintata, iar cei din spital au refuzat sa-i raspunda la intrebari, ba chiar mai mult au vorbit foarte urat cu ea.
Disperata, femeia a incercat sa se linisteasca si a asteptat a doua zi, ca sa poata face o plangere. In acea noapte insa, a fost sunata ca mama ei a intrat in stop cardio-respirator, si ca au incercat sa o resusciteze timp de 40 de minute, fara raspuns, spunandu-i-se sa se pregateasca pentru toate procedurile pentru inmormantare.
Reporterita de la Acces Direct a incercat sa vorbeasca cu medicul acelui spital, care practica legatul pacientilor de pat, aceasta refuzand sa vorbeasca.

Aflati si la ce intrebari a raspuns Alexandra, fosta iubita a fostului Oanei Zavoranu. Aceasta a demonstrat prin testul poligraf ca Alex i-a adus acuzatii nefondante, false, si grave pedeasupra, si anume la faptul ca nu ar fi o dama de companie cum a afirmat Alex, ca copilul ei este si a lui Alex si ca nu l-a facut intentionat pentru a profita de banii lui Alex.

In momentele video de mai jos puteti vedea intamplarile descrise mai sus, fiind cateva parti din momentele cele mai importante din emisiunea Acces Direct de azi.

Playlist
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: Simona Gherghe, acces direct 16 octombrie 2014, acces direct 16.10.2014, Online, stiri, Acces Direct, antena 1, Showbiz, Emisiunea | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: