Principală » 2015 » Octombrie » 8 » Acces Direct emisiunea de joi 8 octombrie 2015 online
23:38
Acces Direct emisiunea de joi 8 octombrie 2015 online
In emisiunea Acces Direct de joi seara, 8/octombrie/2015 aflam ultimele noutati din showbiz, cele mai recente stiri mondene, dar si detalii legate de cele mai discutate stiri din ultimul timp, ce sunt prezentate de Simona Gherghe, si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara.
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de azi, 08.10.2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.


Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: integral, Emisiunea, Acces Direct, de azi, full, Online, acces direct 08.10.2015, acces direct 8 octombrie 2015, Simona Gherghe, de joi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
2  
Invitatii sa fie invitati nu atotstiutori plini de superioritate !....ca unii nici macar nu realizeaza cat sunt de penibili in aroganta lor !

1  
Penibila D-NA Tatoiu. Critica ca femeia comenteaza disperata la minciunile barbatului ei... Ea,care se asculta permanent numai pe ea! Nu e nevoie de nici o imaginatie ca sa stim ce gura are dumneaei,si ca clar nu poate proceda altfel si in relatia dumneaei.Aere penibile de superioritate cu care mereu se automaguleste. E acolo sa comenteze, nu sa puna la punct peiorativ, cum face de fapt de obicei ! Obositoare femeie ! Ea judeca si pune la punct.Vai de ea psihologie. Reactia femeii se numeste FRICA ! E o femeie simpla nu una din marile telectuale ale tarii !

Prenume *:
Email *:
Cod *: