Principală » 2015 » Septembrie » 8 » Acces Direct emisiunea de marti 8 septembrie 2015 online
14:29
Acces Direct emisiunea de marti 8 septembrie 2015 online
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de marti seara, 8/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 08.09.2015, aflam cele mai noi stiri din showbiz, prezentate de Simona Gherghe si comentate alaturi de invitatii speciali din aceasta seara, aflam noutati mondene de ultima ora, dar si detalii despre povesti halucinante, dar si despre cele mai discutate stiri din ultima perioada. Aflam povestea unui tata care nu este lasat sa-si vada copiii de catre fosta lui sotie, facand afirmatii socante in legatura cu comportamentul mamei copiilor cu acestia.


Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: acces direct 8 septembrie 2015, integral, Emisiunea, antena 1, Acces Direct, stiri, de azi, Online, acces direct 08.09.2015, Simona Gherghe | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 2
2  
Doamna Avocat Gheorghe, se pare ca problema spinoasa este cum a obtinut tatal probele, nu faptul ca acei copii sunt abuzati. Eu inteleg ca va luati niste bani pentru cazul asta dar totusi, poate sunteti mama, cum puteti sa sariti in apararea unor persoane care abuzeaza niste copile? Nu ati vazut pozele cu fetele lovite? Nu ati auzit ce spun? banul e ban dar ar trebui sa existe niste limite. oare domnul s-a batut cumva singur? Fata si-a spart buza de capul ei?

1  
In legatura cu subiectul "halucinant" ales pewntru emisiunea de azi, 08.09.2015, va rog sa difuzati cu mare atentie asa zisa poveste a tatalui, care nu este lasat sa-si vasa copiii, intrucat acest om minte cu nerusinare. De altfel, faptul ca ati filmat casa si curtea unde domociliaza copiii impreuna cu mama lor, constituie o incalcare a legii, care ocroteste dreptul la viata privata.
Ar fi intelept sa nu incurajati denigrarea unei persoane, mai inaite sa cunoasteti si versiunea acesteia.
pentru "mama copiilor", av.Valentina Gheorghe

Prenume *:
Email *:
Cod *: