Principală » 2015 » Septembrie » 2 » Acces Direct emisiunea de miercuri 2 septembrie 2015 online
10:39
Acces Direct emisiunea de miercuri 2 septembrie 2015 online
Urmareste online o noua editie din emisiunea Acces Direct inregistrata integral de miercuri seara, 2/septembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 02.09.2015, Simona Gherghe ne asteapta cu noi subiecte interesante ale zilei, noutati din showbiz, cele mai vizionate stiri mondene, dar si detalii despre cele mai discutate stiri din ultima perioada. Afla detalii despre cele intamplate la cumatria lui Pepe, ce a avut de spus artistul, dar si multe alte noutati petrecute la petrecere, aflam astazi.


Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: integral, Emisiunea, antena 1, de azi, acces direct 02.09.2015, Online, Simona Gherghe, acces direct. acces direct 2 septem | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
Buna seara acum ma uit la emisiunea d-voastra.As dori sa stiu numarul domnului avocat aflat in platoul d-voastra.In ceea ce priveste invitatul aflat in platou stiu ce inseamna sa nu iti poti vedea propiul copil.Traiesc o drama de mai bine de 2 ani si nu pot sa imi vad fetita deoarece fetita nu am recunoscuto.Va multumesc anticipat.Ast raspunsul cu nr domnului avocat.

Prenume *:
Email *:
Cod *: