Principală » 2015 » Noiembrie » 6 » Acces Direct emisiunea de vineri 6 noiembrie 2015 online
13:06
Acces Direct emisiunea de vineri 6 noiembrie 2015 online
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 6/noiembrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video complet dar si cele mai importante momente video fiind disponibile pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Acces Direct de azi, 06.11.2015 vom urmari noi dezvaluiri halucinante din cazul tragediei produse vineri seara in clubul Colectiv, prezentate de Simona Gherghe si comentate de invitatii speciali din aceasta seara, veniti in platoul emisiunii. Aflam detalii despre revolta care a avut loc in strada aseara, despre deciziile presedintelui, dar vom afla detalii si despre dezastrul avut loc la Brasov, unde a explodat o fabrica de paine.


Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: colectiv, integral, Emisiunea, antena 1, acces direct 06.11.2015, Acces Direct, stiri, de azi, Online, acces direct 6 noiembrie 2015 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
2  
De ce spuneti si acuzati medici acuzativa pe voi de ce ati facut teledon pentru cine a dont bani o tara intreaga ca sa auzim ca pacienti au plecat pe bani proprii rusine sa va fie oare ce crede oameni care au donat bani pentru accesti copi care stau si sufera.

1  
Idiotilor nu mai acuzati medicii si nici dotările din spitale.sunt alti vinovati

Prenume *:
Email *:
Cod *: