Principală » 2015 » Octombrie » 25 » Burlacita emisiunea de duminica 25 octombrie 2015 online
00:53
Burlacita emisiunea de duminica 25 octombrie 2015 online
Urmareste online o noua editie din emisiunea Burlacita de duminica seara, 25/octombrie/2015 difuzata pe Antena 1 de la ora 22:30, video complet fiind disponibil pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Burlacita de azi, 25.10.2015 vom afla alegerile Danielei Crudu pentru intalnirile private din aceasta saptamana, unde si cum isi va petrece aceasta timpul cu ei, ce neintelegeri au mai aparut intre baieti, dar si cine va fi eliminat de burlacita in aceasta editie, aflam in emisiunea de astazi. Dintre cei sase concurenti ramasi in competitie, Ciprian va avea ocazia sa aiba o discutie inntre patru ochi cu Daniela, de unde va afla ce nemultumiri are are acesta legat de ceilalti concurenti, dar va afla si unele lucruri noi despre ei. Pietro si Alex vor avea ocazia sa picteze un tablou alaturi de burlacita, iar Lucian va avea parte de o plimbare pe scuter si de o degustare de vinuri, alaturi de Daniela, iar Valentin va avea parte de o surpriza neasteptata din partea acesteia, ce va starni controverse in randul concurentilor, despre ce este vorba, aflam in editia de astazi.


Categorie: Burlacita | Adăugat de: admin | Tag-uri: daniela crudu, burlacita 25 octombrie 2015, burlacita 25.10.2015, eliminat, Online, de azi, burlacita, Emisiunea, integral, aseara | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: