Principală » 2014 » Noiembrie » 3 » Emisiunea Acces Direct de luni 3 noiembrie 2014 video online
13:55
Emisiunea Acces Direct de luni 3 noiembrie 2014 video online
Urmareste noi stiri din lumea mondena in emisiunea prezentata de Simona Gherghe, Acces Direct de luni seara, 03.11.2014, video disponibil la noi pe site, dupa difuzare.
In emisiunea de azi, 3/noiembrie/2014, putem urmari imagini de la inmormantarea reginei florareselor, Bambina, pe cine au votat vedetele, ce a hotarat Oana Lis in relatia cu Viorel Lis, cum a imitat-o Daniela Crudu pe Beyonce de Romania in timpul emisiunii "Super Bingo Metropolis", difuzat duminica, dar aflati si multe alte stiri interesante din showbiz.

Antonia a facut marturisiri socante despre sotul ei Vincenzo, iar marturisirile au ajuns si la urechile socrului ei, Ciro Castellano, care si-a iesit din fire la cele auzite.


Se pare ca razboinica lui Guta, Narcisa, s-a linistit dupa ce a stat 4 zile in inchisoare, iar acum isi cauta linistea la biserica, in timp ce Beyonce de Romania a lui Guta se teme pentru viata ei si a fiicei ei, primind zilnic mesaje de amenintare ca daca nu pleaca din tara si nu-si va retrage plangerea impotriva Narcisei, va muri si ea si fiica ei.


Cruduta si-a schimbat look-ul! Vedeta a venit imbracata intr-o fusta scurta, neagra, cu o multime de lanturi la gat. Dupa bandajul la gat, ne-am dat seama pe cine imita, pe Beyonce de Romania.


PLAYLIST


EMISIUNEA COMPLETA:
VIDEO I si VIDEO II
Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: acces direct 3 noiembrie 2014, acces direct 03.11.2014, gherghe, Online, full, de azi, Acces Direct, Emisiunea, video, integral | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: