Principală » 2014 » Decembrie » 12 » Emisiunea Acces Direct de vineri 12 decembrie 2014 online
12:35
Emisiunea Acces Direct de vineri 12 decembrie 2014 online
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 12/decembrie/2014, difuzata pe Antena 1 de la ora 17:00, video disponibil pe site, dupa difuzare.
Nu rata editia din aceasta seara si afla care sunt cele mai discutate subiecte din lumea mondena din aceasta saptamana, noutati despre cele mai comentate stiri din showbiz, prezentate de Simona Gherghe in emisiunea Acces Direct de azi, 12.12.2014. Afla ce conflict a mai aparut intre sotii Prigoana, cum se mai inteleg in ultimul timp si daca va fi vorba de un divort, dar si noutati despre starea Oanei Lis, dupa avortul pe care la avut recent.Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, antena, full, de azi, Acces Direct, Emisiunea, integral, video, acces direct 12 decembrie 2014, acces direct 12.12.2014 | Rating: 1.0/2
Total comentarii : 5
5  
EU ii dau drptate Simonei sa nu uitam ce-a facut Angelica si cu cantaretul Marian mexicanu ca e fratele meu ,ca nu e fratele meu ... acuma ainceput cu alta persoana si culmea tot persoana publica Luminita... Da e copilul ei dar nici nu te poti juca cu sufletul unui copil ia copilu da copilul.... il dau ca nu am bani acuma il i-au ca am bani, bine ca copilul si l-a dat dar barbat are lasa barbatu si tine copilul langa tine... daca toate mamele ar face ce face ea unde am ajunge? Luminita nu i-a dat bani care ea i-a cerut si acuma vine s-o faca pe mama sfanta ca-si iubeste copilu.LUMINITA a zis destul de clar ti-l dau inapoi dar il iei de unde l-ai lasat pe cale legala !!!!!!

4  
georgiana

3  
SIMONA ieri ai dovedit ca esti cu adevarat o mincinoasa,ai deformat tot ce ai spus,ai acuzat cu cuvinte f dure ac femeie[angelica],toti impotriva ei doar ptr faptul ca e LUMINITA ANGHEL vedeta,Esti MODERATOARE nu JUDECATOARE .aNGELICA ARE DREPTATE ESTE COPILUL EI SI VA RAMANE AL EI.Esti agitata,stresata,jignesti,nu dai nici.un cuvant ac mame,i..ai scos din emisiune ,cine te crezi?Nu mai face spectacol pe durerea altora si incompetenta ta Tu nu ai dreptul sa faci doar ce vrei tu in ac emisiune

2  
SIMONA IERIai depasit orice inchipuire ,esti agitata ,nervoasa ,f partinitoare,jignesti,esti o simpla moderatoare nu judecatoare,nu ai dreptul sa faci ce vrei tu intr.o emisiune Este copilul Angelicai si va ramane al ei,cati altii in tara asta sunt si mai saraci ca ea si au copiii alaturi.

1  
Buna seara Antena 1.
De ce sunteti atat de ingaduitori si tolerati aceasta ingamfata prezentatoare-moderatoare-narcisista a emisiunii Acces Direct, care nu are nici o experienta de viata si care se umfla atat in pene, dand o multime de sfaturi tuturor invitatilor si telespectatorilor, desi este stearsa total si pe care o intereseaza de fapt doar aparitia ei si cat de extaordinar este perceputa de noi, telespectatorii? In loc sa concilieze intalnirile dintre ea si invitati, intr-un mod amiabil, demonstrand ca are ceva pregatire si nu procedand marlaneste si gonind invitatii din emisiune, indiferent de statutul lor social, situatie penibila in direct, care ne arata de fapt, prin atitudinea expusa, ca nu este bazata pe o minima educatie. Intr-un moment initial, cand a invitat aceste persoane in emisiune, nu a stiut sa evalueze capabilitatea acestora de raspuns, de interactiune, de exprimare? Cum doriti sa mai urmarim emisiunea, cand ati taiat sonorul inculpatilor, asa reiese din gasca pro, adunata in platou, ca deja i-ati catalogat, iar in continuare vorbesc doar acesti destepti, dandu-si dreptate unul altuia? Si daca nu sunt de acord cu mimoza, inculpatii doar mimeaza ce ar dori sa spuna iar restul lumii bune din platou, se bat pe umeri, laudandu-se cata dreptate au. Pai cum doriti sa mai urmarim si noi barfa, cand dumneavoastra nu ne lasati pe noi, telespectatorii sa analizam singuri, din cat intelegem noi, dar sa intelegem de la fiecare in parte, indiferent cata doxa are fiecare? Lamuriti aceasta autodidacta ca aceasta este placerea publicului, placere care ridica rating-ul si nu transformati emisiunea, de dragul nepregatitei care da verdictul, intr-un fals tribunal.
Cu stima, (pentru Antena 1).

Prenume *:
Email *:
Cod *: