Principală » 2014 » Noiembrie » 7 » Emisiunea Acces Direct de vineri 7 noiembrie 2014 online
13:02
Emisiunea Acces Direct de vineri 7 noiembrie 2014 online
Urmareste online emisiunea inregistrata integral Acces Direct de vineri seara, 7/noiembrie/2014, inregistrarea fiind disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
Simona Gherghe ne prezinta si astazi cele mai noi stiri mondene, aflam ce iubit are Daniela Crudu si ce a declarat aceasta, in ce situatie se mai afla sotii Lis si din ce cauza se mai razboiesc cu presupusul amant al Oanei Lis si iubita acestuia, cum a decurs intalnirea dintre Viorel Lis si Vali, dar si ce nebunii a mai facut fostul primar, aflam in emisiunea Acces Direct de azi, 07.11.2014.


Categorie: Acces direct | Adăugat de: admin | Tag-uri: acces direct 07.11.2014, acces direct 7 noiembrie 2014, Online, de azi, stiri, Acces Direct, antena 1, Emisiunea, video, integral | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 3
3  
Așa invitați așa prezentatoare vorbesc unii peste alții de nu ii mai înțelege nimeni.Nu stiu ce mai căuta si Mara para ,vorbește de ii acoperă pe toti e așa de supărata gata sa fuga de pe scaun,gata cu circul ca ne,am lămurit!

2  
foarte buna emisiunea

1  
buna seara! imi cer scuze nu vreau sa jicnesc dar am dreptul sa-mi expun parerea pentru ca sunt un telespectator. daca dumneavoastra credeti ca asa se fac banii difuzand anumite cazuri care pe foarte multa lume irita la maxim va inselati. asa va veti pierde audienta cu astfel de cazuri. foarte urat dim partea dumneavoastra fata de noi telespectatori. dar vina este a celor care se uita la dumneavoastra. ar trebuie atunci cand incepe acces direct si cu la maruta toata lumea sa schimbe canalele. mai bine ne uitam la desene decat la astfel de emisiuni.

Prenume *:
Email *:
Cod *: