Principală » 2014 » Octombrie » 23 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 23 octombrie 2014 ora 14:00 online
12:30
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 23 octombrie 2014 ora 14:00 online
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi dupamiaza, 23/octombrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, aflati ce discutii aprinse au existat intre unii concurenti, ce si-au avut mamele de reprosat, dar si ce conflicte au aparut intre unele cupluri.
Tot in emisiunea Mpfm de azi, 23.10.2014, de la ora 14:00, aflam si ce le-a reprosat Elena prietenelor ei, si ce relatie au decis acestea sa pastreze intre ele.

Urmareste o discutie purtata intre Marian si Cristiana, in carea acesta ii spune ca a spus in direct ca o place, pentru ca a vrut s-o testeze, sa vaza ce reactie are, si mai afirma ca i-a placut mult de sora ei. Acesta considera ca varsta Cristianei ii impiedica sa faca un cuplu. Cristiana ii spune Valentinei intr-o discutie: "Mama cat imi pare rau... de aveam si eu cu cinci ani mai mult.."


Marian ii spune Cristianei ca si-ar dori sa stie ce simte inauntru ei, aceasta raspunzandu-i: "poi daca inimii nu-i poti porunci..e vina mea?!". La sfaturile fetelor de a lasa timpul sa treaca, Cristiana spune ca simte ceva puternic si s-a atasat foarte mult de Marian, fara sa-si dea seama, si o framanta faptul ca Marian nu o lasa sa vada daca si el simte la fel.
Lucian s-a aratat foarte deranjat de comportamentul Elenei din ultimul timp, mai ales de discutiile pe care le poarta cu Marian, aratandu-se gelos. Elena s-a suparat foarte tare pe el, afirmand ca are voie sa vorbeasca cu oricine nu cu cine vrea el..


Se pare ca Elly si Cristian au luat o mica pauza. Afla ce la suparat pe acesta la Elly, si din ce cauza au luat aceasta hotarare, in filmarea de mai jos.


Pana sa treaca la practica, Carmen si Danut fac teoria dragostei. Afla ce au discutat astia despre relatia dintre ei, in materialul de mai jos.


PARTEA 1, PARTEA 2, PARTEA 3, PARTEA 4, PARTEA 5
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 23.10.2014, de azi, mireasa pentru fiul meu 23 octombri, Emisiunea, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: