Principală » 2014 » Septembrie » 27 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 25 septembrie 2014 ora 14:00
13:40
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 25 septembrie 2014 ora 14:00
In emisiunea Mpfm de azi, 25.09.2014, in a doua parte de la ora 14:00 aflam ce conflicte s-au creat intre Andreea si restul concurentilor, ce nemultumiri au ceilalti la adresa ei, dar si cum protesteaza aceasta la cele spuse de concurenti.
Deasemenea aflati ce parere au celelalte fete in legatura cu desemnarea Elenei ca fiind Mireasa Saptamanii, dar si cum a reactionat aceasta cand a aflat. Vezi cele mai importante momente video din emisiunea de joi dupamiaza, 25/septembrie/2014 de la ora 14:00.

Rezumatul emisiunii

In a doua parte a emisiunii, s-a dat un material in care Andreea este criticata de Ionela ca nu vrea sa ajute la curatenie, fiind randul acesteia. Aceasta raspunde prin faptul ca si-a facut treaba care i s-a spus s-o faca, si ca a vrut sa-si ia o pauza de 5 minute: "Din moment ce ea mi-a spus unde am de facut, eu nu fac in alta parte. Pe mine nu ma comanda nimeni!", spune aceasta revoltata. Celelalte concurente o critica spunandu-i sa termine treaba alaturi de celelalte fete si mame si apoi sa-si ia pauza. In emisiune, aceasta a spus ca s-a simtit criticata prea dur, si ca fetele si mamele au tipat la ea.
Urmatorul material a fost despre reactiile Elenei si a fetelor cand a fost desemnata Mireasa Saptamanii. Unele fete cred ca aceasta si-a schimbat atitudinea fata de ele si ca a devenit mai aroganta, si aceasta este constienta de cele ce se v-a vorbi despre ea de acum incolo.

Aici puteti urmari momentul in care Andreea se simte criticata de celelalte concurente, ca nu ajuta mamele la curatenie si modul cum isi explica aceasta fapta in fata celorlalte concurente, prietenele ei.


Materialul in care Elena a discutat cu fetele despre desemnarea ei ca fiind Mireasa Saptamanii. Aceasta spune "Ce-au zis fetele pana acuma ca am fost aroganta... ce vor spune de-acum incolo, ca m-i s-a urcat la cap"
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 25.09.2014, ora 14:00, mireasa saptamani, mireasa pentru fiul meu 25 septembr, Mireasa pentru fiul meu, Elena, emisiuni | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: