Principală » 2014 » Octombrie » 4 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 2 octombrie 2014 ora 14:00
14:20
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 2 octombrie 2014 ora 14:00
In emisiunea Mpfm de joi dupamiaza, 2/octombrie/2014 in a doua parte de la ora 14:00, vom afla ce nemultumiri au fetele la adresa Elenei, ce discutii au purtat Carmen si Danut, si cum isi doreste acesta sa fie iubita lui.
Tot in emisiunea de azi vom urmari un material in care baietii discuta cu Danut si incearca sa-l inteleaga pe acesta, criticandu-i comportamentul si nehotararea care o are in privinta lui Carmen. Aflam si ce nemultumiri are Elena in privinta baietilor, afirmand ca a fost catalogata si inteleasa gresit de acestia, aflam toate acestea in filmarile si descrierile de mai jos din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, 02.10.2014.

Elena este criticata de Madalina de faptul ca are un aer de superioritate fata de celelalte, fiind deranjata de ceea ce i-a adresat Andreei, si anume ca "nu te-ai pus cu cine trebuie". Tot Madalina afirma ca aceasta poarta discutii cu lavaliera inchisa, si toata casa a fost deranjata de mesajele care le-a primit Elena, refuzand s-o mai poarte, din cauza ca nu a fost lasata sa-l vada pe Lucian.


Danut poarta o discutie cu Carmen despre cum ar dori sa fie viitoarea lui iubita. Acesta afirma ca dragostea intre 2 persoane e doar la inceput, dupaia intervenind respectul, iar Carmen este intr-un gand cu acesta. Acesta crede si ca anumite persoane din competitie au ceva cu el, Carmen spunandu-i sa stea linistit, ca nu are nimeni nimic cu el.


Baietii nu inteleg atitudinea si comportamentul lui Danut in privinta lui Carmen. Marian ii spune ca nu are un caracter si o personalitate a lui, Danut raspunzandu-i ca la el e in functie de zi, de cum e afara, de starea pe care o are. Marian i-a spus ca nu-l poate intelege, Danut spunand ca nici el nu se intelege, azi avand un caracter, iar maine poate avea un altul. Marian concluzioneaza ca acesta nu are o planeta a lui, si ca e genul de om care te lasa balta.


Elena simte ca a fots catalogata gresit si este nemultumita de modul in care o percep baietii. Aceasta spune ca are acest comportamentul asta pentru ca a trecut prin multe si asa trebuie sa fii ca sa poti trai. Dealtfel, aceasta s-a simtit deranjata si de sfaturile date de prietenii prietenelor ei, cum ca sa aiba grija ce prietenii isi fac si cu cine stau. Catalin a afirmat ca nu-i plac prietenele Cristianei, sfatuind-o sa aiba grija.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 02.10.2014, ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 2 octombrie, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: