Principală » 2014 » Octombrie » 10 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 9 octombrie 2014 ora 12:00
16:10
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de joi 9 octombrie 2014 ora 12:00
Afla vesti despre concurentii Mireasa pentru fiul meu in emisiunea de joi dimineata, 9/octombrie/2014 de la ora 12:00. Aici puteti urmari cele mai discutate subiecte din emisiunea de azi, si cele mai importante momente video.
In emisiunea de azi, 09.10.2014, in prima parte a emisiunii de la ora 12:00, aflam ca un cuplu din casa Mpfm s-a despartit, afla despre cine este vorba, dar si cauza despartirii lor, mai jos. Deasemenea, Carmen a afirmat foarte sigura pe ea, ca nu-si mai doreste sa-l cunoasca pe Danut, vezi reactiile acestuia dupa cele afirmate de Carmen. Aflam si de ce s-a suparat Catalin si a injurat in gala de sambata, pe Elly, la aflarea fetei pe care aceasta a dorit sa o protejeze. Aflam si ce a avut de spus Cristiana si mama lui Catalin dupa reactiile acestuia.

Catalin a decis ca nu se mai merita sa formeze un cuplu cu Cristiana, la o cearta intre ei, dupa reactiile lui Catalin la Finala Saptamanii, dupa ce a injurat-o pe Elly si s-a enervat foarte tare, ca Elly a protejat-o pe prietena ei, Madalina si nu pe Ionela, care avea un cuplu. In urma reactiilor lui, Cristiana si mama lui s-au aratat foarte dezamagite de el, mama acestuia spunandu-i ca nu era cazul sa se bage pentru altii, si ca ar trebui sa-si vada doar de relatia lui, nu de a altora.


Dupa ce Elly a afirmat ca vrea sa o protejeze pe Madalina in Gala de sambata, Elena si Catalin au reactionat foarte urat, spunand ca isi ajuta prietenele in loc sa o ajute pe Ionela, care formeaza un cuplu. Acesta mai spune despre Madalina ca "a venit sa faca un cuplu sau sa stea pe banca", la care Elena ii raspunde amuzata ca "ca sa se-ngrase de Craciun, de-aia sta". Mama acestuia il sfatuieste pe Catalin sa termine si sa-si vada de cuplul lui, pentru ca ea nu a venit sa se certe pe-aici, incepand pana la urma sa planga.


La Finala Saptamanii de sambata seara, Danut a afirmat ca daca va fi sa fie eliminat in acea seara, isi doreste ca Carmen sa-si aleaga un baiat potrivit pentru caracterul ei. La spusele acestuia, Carmen s-a suparat si s-a hotarat ca nu vrea sa-l mai cunoasca pe acesta, evitandu-l.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 9 octombrie, de azi, ora 12:00, mireasa pentru fiul meu 09.10.2014, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: