Principală » 2014 » Octombrie » 27 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 27 octombrie 2014 ora 14:00 video online
16:30
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 27 octombrie 2014 ora 14:00 video online
Urmareste online ceea ce s-a intamplat azi in emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27/octombrie/2014 in a doua parte de la ora 14:00 si afla la ce teste au fost supusi cuplurile, care dintre ei s-au dovedit a se cunoaste mai bine reciproc, dar si care s-au dovedit a se cunoaste cel mai putin intre ei.
Nu rata si noi dezvaluiri in emisiunea Mpfm de luni dupamiaza, 27.10.2014, de la ora 14:00, video disponibil dupa difuzare, la noi pe site.

Concurentii care au un cuplu au fost supusi unor teste care sa demonstreze cat de bine isi cunosc partenerul. Iata ce raspunsuri au dat Ionela si Teodor la testul la care au fost supusi.


Vezi cum au raspuns Lucian si Elena la intrebarile cu referire la partener.


Iata cum au raspuns si Valentina cu Daniel.


Cristian si Elly la testul de cuplu.


Valentina si Daniel se pare ca se cunosc cel mai bine unul pe celalalt. Acestia au castigat concursul de cunoastere al partenerilor, adresat cuplurilor.


Lucian are parte de un tratament corporal special, cu ingrediante din frigider, oferit de baieti.


Catalin afirma despre Simona ca e detreaba si desteapta, despre Carmen ca e linistita, dar e prea inalta, iar despre Madalina spune ca e detreaba si te face sa te simti bine.


Se pare ca Cristian nu a rezistat mult in pauza decisa de el in relatia cu Elly, si a revenit langa Elly. Aceasta asteapta insa niste explicatii de la el, si un raspuns ferm, daca mai sunt sau nu impreuna.


VIDEO I si VIDEO II
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: full, de azi, integral, Emisiunea, video, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 27 octombri, mireasa 27.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: