Principală » 2014 » Septembrie » 30 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 29 septembrie 2014 online
18:00
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 29 septembrie 2014 online
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni dimineata, 29/septembrie/2014, in prima parte a emisiunii de la ora 12:00, vom afla ce baiat a parasit competitia din motive medicale. Una din concurente avea sperante ca va forma un cuplu cu acesta, astfel fiind foarte dezamagita si suparata la aflarea vestii. Aceasta afirma ca in curand va parasi si ea competitia ca nu-si mai are rostul acolo. Afla despre cine este vorba in emisiunea Mpfm de azi, 29.09.2014 de la ora 12:00. Mai jos puteti gasi mai multe detalii despre ceea ce s-a intamplat in emisiunea de azi.


In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, Alexandru a parasit competitia din motive medicale. Asadar, randurile se strang cu unul mai putin. Andreei ii pare rau de cele intamplate, dar afirma ca sentimentele nu erau atat de puternice incat sa se infiripeze ceva si sa sufere dupa plecarea acestuia. De altfel, vedem ce sfaturi i-a oferit Catalin Cristianei, atentionand-o pe aceasta sa aiba grija cu cine sta. Elena s-a simtit si a purtat o discutie cu fetele cu lavariera inchisa. Iata o mica discutie dintre ele in pauza de publicitate.

Alexandru a parasit competitia din motive medicale. Asadar, randurile se strang cu unul mai putin. Andreei ii pare rau de cele intamplate, dar afirma ca sentimentele nu erau atat de puternice incat sa se infiripeze ceva si sa sufere dupa plecarea acestuia.


De altfel, in emisiunea de azi vedem ce sfaturi i-a oferit Catalin Cristianei, atentionand-o pe aceasta sa aiba grija cu cine sta. Elena s-a simtit si a purtat o discutie cu fetele cu lavariera inchisa. Iata o mica discutie dintre ele in pauza de publicitate.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 29.09.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 29 septembr, de azi, ora 12:00, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: