Principală » 2014 » Septembrie » 30 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 29 septembrie 2014 ora 14:00 online
20:15
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 29 septembrie 2014 ora 14:00 online
Urmareste a doua parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni dupamiaza, 29.09.2014 de la ora 14:00, la noi gasind doar rezumatul emisiunii si unele dintre cele mai importante momente video din emisiune.
Alexandru a intervenit telefonic astazi pentru a clarifica tot cu Andreea, negand cele afirmate de ea, spunandu-i ca-i pare rau ca a cunoscut-o. Aceasta este foarte dezamagita, spunand ca va parasi competitia cat de curand. Vom afla si cu ce anume a suparat Andreea aproape toate concurentele, si ce discutii au iesit.
Deasemenea vom urmari mai jos si materiale despre intalnirea celor 4 concurenti care nu s-au ales reciproc. Afla ce au discutat acestia in emisiunea Mpfm de azi, 29/septembrie/2014 de la ora 14:00.

Cei 4 concurenti, Marian, Danut, Carmen si Madalina, care nu s-au ales reciproc, s-au intalnit in casa baietilor. Acestia discuta despre graba cu care s-au format cuplurile, ca nu au procedat corect si s-au grabit toti, si unele fete considera Marian ca nu sunt pregatite de casatorie. Madalina afirma ca a stat mai mult de vorba cu Marian si spune despre el ca este un tip detreaba si optimist.


Baietii discuta despre aparitia Andreei in Gala de sambata, Alexandru povestind despre ceea ce ar fi avut de gand cu ea. Fetele o tachineaza pe Andreea in legatura cu Alexandru, facand-o geloasa. Dealtfel, Madalina, Elly si Roxana vorbesc codificat despre aceasta, amuzandu-se pe seama ei.


Fetele sunt deranjate de ceea ce a afirmat Andreea despre unele fete din competitie, si anume ca le-au auzit sforaind. Ionela s-a suparat foarte rau, dand sfaturi la cei din casa sa o tina toata lumea la distanta. Simona afirma ca aceasta nu gandeste si ca tace si face, iar doamna Ecaterina le sfatuieste pe fete sa stea departe de ea, deoarece e mai jmechera ca toate la un loc. Andreea a afirmat in platoul emisiunii ca poate sa spuna toata lumea ce vor despre ea, ca oricum vrea sa paraseasca competitia.


Alexandru, cel care a parasit competitia, a intrat in legatura telefonica in direct pentru a lamuri totul cu Andreea, si tot ce a afirmat aceasta despre el. Neaga faptul ca a vorbit cu Andreea la telefon inainte de a intra in competitie si spune ca de cand a iesit, a vazut atitudinea si comportamentul adevarat al Andreei si ca vorbeste numai prostii. Acesta a afirmat ca daca ar fi stiut anumite lucruri pe care le-a aflat despre Andreea cand a iesit din competitie, nu ar mai fi dorit s-o cunoasca. Afirma si ca a vorbit anumite lucruri rusinoase cu fetele, pe care le stie intreaga tara, facandu-se de ras.


Concurentii se amuza de afirmatiile pe care le-a facut bunica si anume ca inchide lavaliera ca sa nu se consume. Aceasta le-au dat lectii fetelor despre cum sa vorbeasca cu lavaliera inchisa, acestea amuzandu-se pe seama asta, spunand ca va da vina pe ea daca l-i se vor face observatii. Vezi glumele facute de fete si mame in materialul de mai jos.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 29.09.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 29 septembr, de azi, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: