Principală » 2014 » Noiembrie » 3 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 3 noiembrie 2014 ora 14:00 online
13:05
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 3 noiembrie 2014 ora 14:00 online
Uramreste online emisiunea inregistrata Mireasa pentru fiul meu de luni dupamiaza, 03.11.2014 de la ora 14:00. Afla ce concurenti au facut schimb de informatii si au complotat din echipe diferite, in castigarea concursului de Halloween.
Tot in emisiunea Mpfm de azi, 3/noiembrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce dispute au aparut intre Marian si Danut, pana unde s-a ajuns, si ce l-a nemultumit pe Marian la Danut, aflam in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi.
$CUT$
Teodor simte ca-i lipseste sustinerea familiei, mai ales de cand i-a spus mama lui, Anisoara, ca familia lor nu ii sustine pe acestia. Acesta este foarte suparat si dezamagit, mai ales de tatal lui, care ii era foarte apropiat, dar totusi nu il sustine in relatia pe care o are, si promite ca va avea grija de fiecare, cand va iesi din competitie.


La impartirea costumatiilor de Halloween, Ionela s-a suparat pe fete, reprosandu-i Ralucai ca nu a chemat-o cand au fost aduse costumatiile, Cristiana intervenind pentru Raluca, spunandu-i Ionelei ca nu a vrut s-o deranjeze pentru ca era intr-o discutie cu Teodor, si n-au vrut sa-i deranjeze.


Dupa un mesaj primit de la staff, cum ca baietii nu au voie sa doarma in casa fetelor, Danut le da trezirea lui Nicolae si lui Marian. Marian a fost deranjat de metoda lui Danut de a-l trezi din somn.


Elena se pare ca in ultimul timp este foarte suparata si hotarata sa plece din competitie. Nu stim motivele reale ale acesteia, insa se pare ca doamna Nagie nu mai poate suporta capriciile acesteia, si sustine ca in curand isi va spune si ea punctul de vedere, pe cand fiul ei, Lucian, ii ia apararea Elenei, si spune ca va avea rabdare cu ea si in curand ii va trece, motivand ca "asa e ea.. mai ciudata" si ca o sa o ajute sa treaca peste.


EMISIUNEA COMPLETA:
VIDEO I si VIDEO II
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 03.11.2014, mireasa pentru fiul meu 3 noiembrie, Emisiunea, integral | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: