Principală » 2014 » Octombrie » 6 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 6 octombrie 2014 ora 12:00
21:46
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 6 octombrie 2014 ora 12:00
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni, 6/octombrie/2014, de la ora 12:00, aflam ce a avut Stefan de declarat dupa parasirea competitiei la gala saptamanala de sambata seara, ce au avut baietii de aflat in legatura cu parerea acestuia despre ei, ce au discutat baietii despre nominalizari, dar si ce au de gand Flavius si Raluca.
Deasemenea, tot in emisiunea Mpfm de azi, 06.10.2014, de la ora 12:00, aflam si ce nu-i place lui Danut la Carmen, si ce ar fi avut de gand in legatura cu ea.

Aici puteti urmari ce a avut Stefan de declarat dupa ce a fost eliminat din competitie. Acesta spune ca si-a dorit sa fie eliminat din competitie, ca nu s-a putut acomoda in casa, si mai ales ca nu si-a gasit jumatatea, fiind dat laoparte si de Roxana. I-a transmis lui Danut sa aiba grija cu cine vorbeste din casa deoarece sunt foarte rautaciosi unii dintre ei. A mai spus ca Lucian, Marian si Cristian se cred mai presus de ceilalti baieti in casa, si au venit ca sa se arate "jmecheri". Vezi aici cum au reactionat baietii la cele spuse de Stefan.


In acest material, Flavius vorbeste cu Marian despre nominalizari. Flavius este de parere ca daca s-ar deschide poarta si ar putea pleca care ar dori, nu ar pleca nimeni, si ca e doar gura de ei, cei care spun ca doresc sa plece. Acesta isi sustine dorinta de a parasi competitia impreuna cu Raluca, acestia afirmand ca ceea ce conteaza e ca s-au gasit unul pe celalalt si ca Raluca nu s-a putut acomoda in casa fetelor.


Danut vorbeste cu Nicolae despre Carmen. Acesta afirma ca ii place cum gandeste ea, ca e matura, dar si-ar fi dorit sa fie bruneta. A spus ca nu este genul lui de femeie, dar ar vedea-o ca pe o amica, dar totusi ar dori sa continue sa o cunoasca. La aflarea celor spuse de el, Carmen a afirmat ca ea nu-si mai doreste sa-l cunoasca.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Stefan, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 6 octombrie, mireasa pentru fiul meu 06.10.2014, ora 12:00, emisiuni, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: