Principală » 2014 » Octombrie » 6 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 6 octombrie 2014 ora 14:00
22:28
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni 6 octombrie 2014 ora 14:00
Urmareste cele mai importante subiecte si momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni, 06.10.2014, de la ora 14:00, aflam ce nemultumiri are Elly in privinta lui Cristian si ce anume a vorbit cu Madalina despre el, ce discutie aprinsa a avut loc intre Elly si Simona si ce prietenie mai exista intre fete.
Vom afla si ce a decis Simona in privinta lui Nicolae, intr-o discutie purtata intre ei, si vom afla ce nelamuriri si suparari are acesta in legatura cu ea. Tot in emisiunea de azi, 6/octombrie/2014, de la ora 14:00, urmarim cum se mai distreaza fetele noapte si ce activitati au.

In Playlist-ul de mai jos puteti urmari materiale in care Elly vorbeste cu Madalina despre Cristian, aceasta aratandu-se foarte deranjata de comportamentul acestuia, spunand ca nu a vorbit deloc cu ea, ca nu au comunicat, in schimb a afirmat ca o place si vrea sa o cunoasca.

Dealtfel, Elly si Simona au purtat o discutie mai aprinsa, Simona fiind inca deranjata de comportamentul care l-a avut Elly in direct cand aceasta s-a suparat cand fetele au vorbit-o pe la spate. Elly, Madalina si Roxana considera ca aceasta nu are motive de suparare. Simona le mai spune fetelor ca daca o fata se saruta cu un baiat, asta nu inseamna ca formeaza un cuplu, si ca vrea sa-l cunoasca mai bine pe Nicolae. Deasemenea, vom urmari si un material cu o discutie intre Simona si Nicolae, acesta fiind deranjat de nehotararea Simonei de a forma un cuplu cu el, acesta neintelegand ce doreste sa i se mai demonstreze ca sa aiba o relatie cu ea. Ea afirma ca a folosit cuvinte mari in legatura cu ea, ca se grabeste prea mult, iar ea doreste sa-l cunoasca mai bine, pentru ca nu a apucat sa-l cunoasca in totalitate.

Veti putea urmari si un material cu viata de noapte pe care o duc fetele. Unele canta, altele danseaza, altele improvizeaza instrumente de cantat, iar altele se amuza de mame cand dorm.

Playlist
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 6 octombrie, mireasa pentru fiul meu 06.10.2014, de azi, emisiuni, mpfm, vide | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: