Principală » 2014 » Octombrie » 21 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 21 octombrie 2014 ora 12:00 online
18:44
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 21 octombrie 2014 ora 12:00 online
Urmareste online o noua editie cu noi discutii si dezvaluiri despre concurenti, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 21/octombrie/2014, in prima parte de la ora 12:00.
Afla ce dezvaluire a facut Nicolae despre fosta lui iubita, Simona, care mai este relatia dintre Cristiana si Marian, cum a mai incercat Danut sa o cucereasca pe Carmen, dar si cum au ajuns Cristiana si Nicolae sa declare ca formeaza un cuplu. Vezi detalii din emisiunea Mpfm de azi, 21.10.2014, de la ora 12:00, mai jos.

Nicolae considera ca, cauza celor doua cupluri destramate, formate din Nicolae - Simona si Cristiana - Catalin, este Marian. Acesta ii spune lui Marian ca a observat in ultimul timp ca lui Simona ii place de Marian.


Desi se inteleg la dans si la petreceri si stau mai tot timpul impreuna, Cristiana si Marian inca afirma ca nu vor forma un cuplu, deoarece Marian isi doreste o persoana matura, iar Cristiana tot o persoana matura dar apropiata varstei.


Concurentii au fost rugati de catre staff, sa se scrie pe o foaie toti cei care formeaza un cuplu. Se pare ca Cristiana s-a simtit deranjata de faptul ca a vazut scris pe foaie ca s-au trecut si Catalin cu Roxana, ca formand un cuplu. Dupa asta, aceasta a facut o gluma si s-a trecut si ea cu Nicolae.


Vedem si un ultim material, in care Danut incearca sa o cucereasca pe Carmen.


VIDEO I, VIDEO II si VIDEO III
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 21.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, ora 12:00, Emisiunea, integral, mireasa pentru fiul meu 21 octombri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: