Principală » 2014 » Octombrie » 28 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 28 octombrie 2014 ora 14:00 video online
23:37
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 28 octombrie 2014 ora 14:00 video online
Nu pierde o noua editie din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 28/octombrie/2014, de la ora 14:00, si afla ultimele noutati despre concurenti.
In emisiunea Mpfm de azi, 28.10.2014, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce discutii au mai aparut intre unele cupluri, ce au decis Cristian si Elly, dar si ce noutati aflam despre cei care nu formeaza un cuplu. Inregistrarea video a emisiunii poate fi gasita la noi pe site.

Dupa nominalizarea Ionelei, dupa ce a fost protejata de Elly, aceasta impreuna cu Teodor s-au aratat nemultumiti de voturile care le ofera telespectatorii, acestia situandu-se paroape pe ultimele locuri. Acestia sunt de parere ca lumea doreste sa vada doar scandal, si nu iubire, avand in vedere faptul ca ei se iubesc si stau la locul lor si nu se baga in nicio discutie.


Vezi ce tensiuni au existat in casa Mireasa pentru fiul meu, cand s-au facut nominalizarile, in gala de sambata. Se pare ca daniel a fost suparat pe faptul ca niciun baiat n-a nominalizat-o pe iubita lui, Valentina, cum era vorba, si ca toti au nominalizat-o pe Raluca. Dealtfel, toate fetele l-au nominalizat pe Daniel, la rugamintile Valentinei.


De Halloween, concurentilor l-i s-au propus un concurs: acestia vor trebui sa se transforme in mirese intunecate, licurici razboinici si vampiri patimasi. Vezi care au fost regulile jocului, in filmarea de mai jos!


Catalin, Danut si Nicolae au provocat fetele la "Ice Bucket Challenge", dupa ce acestia au acceptat provocarea.


Fetele s-au aratat destul de suparate dupa ce au aflat ce vorbesc Cristian si Danut despre ele.


EMISIUNEA COMPLETA:
PARTEA I si PARTEA II
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 28.10.2014, Emisiunea, integral, mireasa pentru fiul meu 28 octombri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: