Principală » 2014 » Octombrie » 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 30 septembrie 2014 ora 12:00 online
12:01
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 30 septembrie 2014 ora 12:00 online
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 30.09.2014, in prima parte a emisiunii de la ora 12:00, baietii vor fi prezenti in platou si vor vorbi despre neintelegerile care au aparut intre ei in legatura cu pastrarea curateniei.
Dealtfel aflam ce se intampla in relatia dintre Daniel si Valentina, daca au hotarat formarea unui cuplu, sau daca au vreun interes unul fata de celalalt, aflam in prima parte a emisiunii Mpfm de azi, 30/septembrie/2014 de la ora 12:00.

In primul material de astazi, Marian si Teodor se arata nemultumiti de faptul ca Stefan nu a pastrat curatenia, a mancat si nu a strans dupa el. In direct, se discuta si se vrea sa se afle care sunt acei baieti care nu fac curatenie, insa nimeni nu se simte vinovat.


Daniel vorbeste cu baietii despre Valentina. Acesta are dubii si este nehotarat in formarea unui cuplu cu aceasta. Valentina poarta si ea o discutie cu Elena, spunandu-i ca ii este frica de singuritate. In direct a fost intrebat daca prezinta vreun interes pentru Valentina, acesta afirmand ca da, dar asteapta sa intre in casa s-o cunoasca mai bine.


Dealtfel, tot in emisiunea de azi au urmat materiale cu Stefan si Nicolae. Acestia isi fac diverse farse, Stefan avand interesul de a-l necaji pe acesta, fiind persoana care no suporta cel mai mult din casa. Tot Stefan il sfatuieste pe Danut sa incerce o relatie cu Simona, si se gandeste la diferite metode de a-l da pe Nicolae laoparte si a o face pe Simona sa se razgandeasca si sa-si indrepte privirile spre Danut.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 30 septembr, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 30.09.2014, de azi, emisiuni, ora 12:00, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: