Principală » 2014 » Octombrie » 1 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 30 septembrie 2014 ora 14:00 online
12:14
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 30 septembrie 2014 ora 14:00 online
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, 30/septembrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, vom urmari un material facut de doamna Nagie si doamna Ecaterina, care au starnit amuzamentul fetelor, deghizandu-se in batrani. Tot astazi, aflam ce conflict poarta Andreea cu restul casei, de ce anume sunt deranjate acestea si ce reactii a avut in urma conflictelor.
Tot in emisiunea de la ora 14:00, de marti dupamiaza, 30.09.2014, s-a mai oficializat un cuplu, si anume, cel format din Nicolae si Simona. Dupa lungi tachinari, acestia au ajuns la un numitor comun, si au decis ca e momentul sa formeze o relatie.

Mamele au facut un moment amuzant in casa fetelor, deghizandu-se intr-o baba si un mosneag si facand teatru in fata fetelor, starnind amuzamentul acestora. Vezi mai jos momentul comic petrecut in casa, si afla cine sunt protagonistele acestuia.


Cristiana este deranjata de faptul ca Andreea ii foloseste fardurile, fara sa i le ceara. Deasemenea, fetele afirma ca n-au putut sa doarma din cauza ca Andreea sforaie, doamna Nagie spunand ca se aude pana in camera mamelor. Deasemenea, fetele sunt deranjate si de unele fete care nu le-au lasat sa doarma, primind mesaje intr-una din staff.


Andreea este criticata de toate fetele din casa de faptul ca aceasta a vorbit aiurea despre ele in direct. Aceasta se simte pusa la zid de toata casa, si afirma ca deabia asteapta sa paraseasca casa si sa spuna tot ceea ce stie despre anumite persoane. Aceasta crede ca anumite fete o critica prea mult si ca e luata de fraiera. Anumite fete si mame din casa ii ofera sfaturi acesteia, ea nebagandu-le in seama. Vezi ceea ce au discutat, in filmarea de mai jos.


Urmareste un material in care Simona si Nicolae se tachineaza. Nicolae o intreaba pe aceasta ce decizie a luat in privinta lui, aceasta spunand ca se mai gandeste ca vrea sa-l cunoasca mai bine. Nicolae ii spune acesteia ca daca ar fi sa paraseasca competitia, ar veni sa ofere el bani sa reintre in casa pentru ea. Dupa lungi tachinari, Simona i-a oferit un raspuns, si anume a spus ca vrea sa formeze un cuplu cu acesta. Oficial, acestia formeaza un cuplu, afirmand acest lucru si in direct.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 30 septembr, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 30.09.2014, de azi, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: