Principală » 2014 » Noiembrie » 4 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 4 noiembrie 2014 ora 12:00 online
11:51
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 4 noiembrie 2014 ora 12:00 online
Urmareste online emisiunea inregistrata Mireasa pentru fiul meu de marti dimineata, 04.11.2014, prima parte de la ora 12:00 disponibila pe site, dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 4/noiembrie/2014, de la ora 12:00 aflam prin ce obstacole au mai trecut cuplurile din competitie, ce certuri au mai avut loc intre ei, dar si cum vor rezolva toate astea, aflam in prima parte din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi.

Probleme de comunicare si semne de intrebarea in relatia Valentinei cu Daniel. Vezi ce discutii au avut acestia, care crede ca au oferit mai multa afectiune si cine nu se dedica indeajuns relatiei.


In preajma pregatirilor pentru spectacolul de Halloween, prieteniile incep sa se clatine. Elena este nemultumita de implicarea Valentinei in pregatirea scenetei, iar nemultumirile Valentinei la adresa Elenei ii afecteaza relatia cu Daniel.


Mama lui Danut i-a transmis acestuia un mesaj in direct, in care ii spune ca o place pe Carmen si il sfatuieste sa fie alaturi de ea, si nu de grupul vesel. Carmen insa afirma ca o atrage Danut, dar simte ca nu se potrivesc, iar Danut doreste sa mai treaca timpul pana va fi sigur ca ea ii este sortita.


EMISIUNEA COMPLETA !!
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa 04.11.2014, de azi, ora 12:00, mireasa pentru fiul meu 4 noiembrie, Emisiunea, video, integral, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: