Principală » 2014 » Octombrie » 7 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 7 octombrie 2014 ora 12:00
19:22
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 7 octombrie 2014 ora 12:00
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti, 7/octombrie/2014, de la ora 12:00, aflam cum a hotarat Elly sa faca un cuplu cu Cristian, de ce a fost nehotarata in privinta lui la inceput, ce a avut de afirmat despre acesta, dar si ce sfaturi a primit de la mama ei, peste gard, si alaturi de cine a sfatuit-o sa stea, dar si alaturi de cine sa nu stea.
Tot in emisiunea Mpfm de azi dimineata, 07.10.2014, de la ora 12:00, vom urmari un material dintre mame si fete, vom afla cum isi ocup acestea timpul, dar si ce activitati amuzante si-au gasit sa faca.

Elly a simtit ca s-a pus presiune asupra ei in formarea cuplului cu Cristian, deoarece nu vrea sa para ultima roata la caruta, fiind ultimii ramasi pe dinafara fara cuplu, si sa nu para ca fac cuplu doar din cauza ca nu mai au pe cine cunoaste. Aici puteti urmari o discutie intre cei doi in gala, dar si ce a discutat Elly cu fetele in legatura cu nemultumirile pe care le are la adresa lui.


Elly a primit o vizita neasteptata la gard. Mama acesteia a venit sa-i spuna ca nu a fost frumos cum s-a comportat cu Cristian in gala de sambata, ca e un baiat bun si sa faca un cuplu cu el. Deasemenea a sfatuit-o sa aiba grija la prieteniile formate in casa, ca Madalina nu e ceea ce pare, si sa termine cu prietenia dintre ele. A mai zis si ca a vazut pe internet cum ca Elena a fost cea care a lovit-o cu usa de la frigider, si ca sa aiba grija si cu ea. Aceasta insa afirma ca a ajutat-o sfatul primit in legatura cu Cristian, in schimb nu vrea sa rupa nicio legatura dintre ea si Madalina, pentru ca nu are motive sa fie suparata pe ea.


Fetele si mamele s-au distrat impreuna, jucand jocuri ale copilariei. Vezi momentul comic in filmarea de mai jos.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 7 octombrie, mireasa pentru fiul meu 07.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, ora 12:00, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: