Principală » 2014 » Octombrie » 7 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 7 octombrie 2014 ora 14:00
20:40
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de marti 7 octombrie 2014 ora 14:00
Vezi o noua editie cu noi subiecte interesante intre concurentii de la Mireasa pentru fiul meu in emisiunea de marti, 7/octombrie/2014, de la ora 14:00. Vom afla care dintre baieti este total refuzat de toate fetele din casa, si care nu si-l doresc nici macar in vizita. Aflam si din ce cauza s-au contrazis mamele si fetele si ce au fost puse sa aleaga.
Tot in emisiunea de azi, 07.10.2014, de la ora 14:00, vom afla care este noul cuplu format in casa Mpfm, ce nemultumiri are Flavius la adresa lui Nicolae si al lui Danut, dar si multe alte subiecte interesante petrecute in ultimul timp in casa Mireasa pentru fiul meu.

Flavius a aflat de o discutie secreta purtata intre Danut si Nicolae. Acesta spune ca planul acestora ar fi sa-i trimita biletele fara destinatar lui Raluca, Nicolae sfatuindu-l pe Danut sa o cucereasca pe aceasta. Flavius s-a aratat foarte deranjat din aceasta cauza, acuzandu-i pe acestia ca vor sa desparta cupluri, Danut fiind atras de Raluca, Valentina si Cristiana.


Intr-o cearta dintre Simona si Ionela, in care isi reproseaza tonul pe care si-l adreseaza una alteia, Valentina si Daniel au inmuiat discutiile dintre fete, afirmand ca oficial formeaza un cuplu de sambata.


Dupa ce au intrebat daca vor fi vizitate de baieti, fetele si mamele au fost puse de staff sa aleaga 5 baieti care sa le vina in vizita in casa. Neintelegandu-se la cum sa-i aleaga, acestea au avut cateva incercari de a spune la staff ca nu vor sa aleaga cei 5 baieti, pentru ca vor sa vina toti. Mamele si unele dintre fete au gandit ca cel mai bine ar fi sa vina baietii care au mama in competitie, celelalte fete opunandu-se.


In final, mamele si fetele s-au pus deacord si au tras la sorti, iar cei norocosi au fost Danut, Catalin, Cristian, Flavius si Lucian. Elena a venit cu ideea de a-l sterge pe Danut de pe lista pentru ca nu si-l doreste nimeni la ele in casa, Carmen afirmand ca nu doreste sa mai stea de vorba cu el. Simona insa afirma ca nu i se pare corect, deoarece si Danut este concurent, si daca a cazut el, atunci el sa ramana. Dupa lungi dezbateri, fetele au tras alt baiat in locul lui Danut, acesta fiind Daniel. Afla ce a avut prezentatoarea de spus in aceasta privinta, caruia nu i s-a parut corect ceea ce au facut fetele, avand si el drepturi, ca oricare concurent.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 07.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 7 octombrie, ora 14:00, de azi, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: