Principală » 2014 » Octombrie » 2 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 1 octombrie 2014 ora 12:00
14:30
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 1 octombrie 2014 ora 12:00
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, 1/octombrie/2014, in prima parte de la ora 12:00, vom afla ce discutii au purtat baietii in privinta anumitor fete din casa, ce nemultumiri au acestia, dar si pe ce fete au pus ochii inca de la inceput, care acum formeaza cupluri cu altcineva. Dealtfel, acestia au si un top al fetelor pe care le prefera, care arata bine, care l-i s-au parut urate dar si-au schimbat parerea cand le-au vazut fara masca.
Deasemenea, vom afla ce a discutat Catalin cu baietii dupa Gala de sambata, despre Cristiana. Ce nelamuriri avea acesta, dar si din ce cauza l-a dezamagit aflati in emisiunea Mpfm de miercuri de la 12:00, din data de 01.10.2014, sau puteti afla la noi pe site rezumatul emisiunii, tot ce s-a intamplat astazi, insotit de cateva momente video.

In primul material de astazi, Marian si Daniel discuta despre faptul ca au observat ca in platoul emisiunii au existat niste schimburi de priviri intre Raluca si Marian, acesta afirmand ca ea il privea insistent. Aceasta neaga cele spuse, iar Flavius se enerveaza si simte ca este provocat de baieti. Marian i-a spus ca ar trebui sa stea linistit si sa fie mandru ca are o asa fata frumoasa langa el, iar ca el este liber sa priveasca si sa admire ce vrea. In sfarsit, cei doi, Flavius si Raluca se simt deranjati de acest material.
In urmatorul material de astazi, baietii discuta despre fete. Danut afirma ca in casa sunt doua fete foarte frumoase, Catalin completandu-l, spunand ca e vorba de Raluca si Elena. Tot Catalin afirma despre Carmen ca in momentul in care au vazut-o cu masca, i s-a parut hidoasa, dar si-a schimbat parerea cand a vazut-o fara masca. Deasemenea, Danut afirma cu tarie ca Raluca este cea mai frumoasa din competitie, si spune pedeasupra ca fetele care arata bine nu prea "le duce capul". Baietii spun ca toate sunt frumoase machiate, dar daca le-ar vedea dimineata, probabil s-ar speria.
Aici puteti vedea materialul in care baietii vorbesc despre anumite fete, si ce preferate au.


In ultimul material din emisiunea de la 12:00, Catalin s-a aratat foarte dezamagit de Cristiana, dupa Gala de sambata, spunand ca este satul de copile, si ca vrea sa declare in direct ca este disponibil sa le cunoasca pe celelalte fete ramase singure, pe Madalina si pe Elly. Acesta s-a simtit deranjat si de faptul ca in timp ce vorbea cu ea, aceasta nu il baga in seama si vorbea cu fetele. In direct, acesta spune ca a zis cuvinte grele deoarece era suparat pe Cristiana, dar ca acum o cunoaste mai bine. Acesta impreuna cu mama lui sunt foarte suparati din cauza regulilor impuse de concurs, de a-i tine despartiti unii de altii, afirmand ca fac acest lucru pentru a ajunge sa se certe unii cu altii.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 1 octombrie, de azi, ora 12:00, mireasa pentru fiul meu 01.10.2014, emisiuni, mpfm, vide | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: