Principală » 2014 » Octombrie » 22 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 22 octombrie 2014 ora 12:00 online
10:58
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 22 octombrie 2014 ora 12:00 online
Afla noutati despre concurentii Mireasa pentru fiul meu in emisiunea de azi, 22/octombrie/2014 in prima parte de la ora 12:00, la noi pe site.
Astazi aflam ce relatii de prietenie s-au destramat, ce discutii au aparut intre unele fete, ce anume le-au deranjat dar si pana unde s-au ajuns cu discutiile, aflam in emisiunea Mpfm de miercuri dimineata, 22.10.2014, de la ora 12:00. Detalii despre subiectele discutate in emisiunea de astazi, le puteti afla la noi pe site, dupa difuzare.

Elena si Daniel s-au simtit deranjati de afirmatiile matusei Valentinei. Aceasta este de parere ca Valentina a format un cuplu cu Daniel, la indemnul Elenei. Elena a afirmat insa ca doar i s-a cerut un sfat din partea Valentinei, si i l-a oferit.


Matusa Valentinei a afirmat in gala de sambata, ca la inceput, acesteia i-ar fi placut ca Valentina sa formeze un cuplu cu Cristian. La aflarea acestora, Daniel a incetat sa mai vorbeasca cu Valentina, fiind foarte deranjat de afirmatii, si punandu-l pe ganduri in legatura cu relatia lui cu Valentina.Doamna Ecaterina afirma ca a auzit din partea doamnei Gheorghita ca a zis ca daca Raluca va fi pe primul loc, acestia nu vor mai dori sa plece. Dupa scandalul dintre doamna Ecaterina si doamna Gheorghita, Catalin s-a aratat cel mai deranjat de aceasta situatie, afirmand si ca n-a venit in aceasta emisiune sa-si caute disperat o iubita, referindu-se la Flavius.


Simona s-a simtit deranjata de comportamentul si reactiile lui Nicolae. Catalin si Roxana o sfatuiesc pe aceasta sa fie indiferenta si sa nu se mai arate ca-i pasa de el. In direct, dupa difuzarea materialului, Nicolae si-a cerut scuze fata de Simona si fata de familia acesteia pentru cele spuse la nervi despre ea.


VIDEO INTEGRAL

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 22.10.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 22 octombri, de azi, ora 12:00, Emisiunea, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: