Principală » 2014 » Octombrie » 22 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 22 octombrie 2014 ora 14:00 online
11:20
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 22 octombrie 2014 ora 14:00 online
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri dupamiaza, 22/octombrie/2014 in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce discutii au avut loc dupa cele intamplate in gala de sambata, ce au facut concurentii in weekend, dar si ce dispute au mai avut loc in ultimul timp.
Afla detalii despre subiectele discutate in emisiunea Mpfm de azi, 22.10.2014, de la ora 14:00, la noi pe site, si afla ce relatii de prietenie sunt pe cale sa se destrame.

Catalin s-a aratat foarte deranjat cand Marian a afirmat ca o place pe Cristiana, si a avut un schimb dur de replici cu acesta.


Roxana poarta o discutie cu Simona in care se arata foarte ingrijorata de faptul ca Elly ar putea sa protejeze un cuplu, si ca una din prietenele ei va fi eliminata. Acestea isi propun pe cine sa nominalizeze, imaginandu-si cine va fi protejat si cine nu.


Fostii concurenti ai sezonului trecut, Raymond si Constantina au venit in vizita in platoul de la Mpfm. Acestia afirma ca s-au mutat in Bucuresti, iar Constantina s-a apucat de cursuri de make-up, ca tin legatura cu majoritatea fostilor concurenti, inafara de Oana si Laur. Vezi si ce sfaturi le-au dat acestia fiecarui concurent in parte, in filmarea de mai jos.Vezi cum a reactionat Catalin si ce a avut de comentat dupa venirea surorii Cristianei in gala de sambata.


Elly si Madalina vorbesc despre cele petrecute intre Marian si Cristiana. Elly considera ca nu a uimit-o atunci cand a auzit ca cei doi se plac, deoarece in timp ce era cu Catalin, Cristiana il numea pe Marian ca fiind fratele ei, iar acum si-l doreste ca iubit. Vezi cum au comentat Marian si Cristiana cele auzite despre ei in material, in filmarea de mai jos.


Flavius si Raluca vorbesc despre cum isi doresc acestia sa fie partenerul de langa. Raluca afirma ca pentru ea nu a contat niciodata aspectul fizic la un baiat, ci comportamentul acestuia, dandu-i un exemplu din viata ei, cand a fost cu un fotbalist frumos si la parasit pentru unul mai gras si urat, doar pentru ca fotbalistul nu-i arata ca tine la ea. Raluca mai afirma ca pentru ea conteaza faptele facute de partener, si nu vorbele. In direct, aceasta afirma ca la Flavius a cucerit-o faptul ca el este foarte atent si dragastos cu ea, si se vede formand o familie cu acesta.


PARTEA I si PARTEA II

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, mireasa pentru fiul meu 22 octombri, de azi, mireasa 22.10.2014, Emisiunea, video, integral, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: