Principală » 2014 » Octombrie » 29 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 29 octombrie 2014 ora 14:00 online
11:48
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 29 octombrie 2014 ora 14:00 online
Urmareste o noua editie cu noi discutii si dezbateri, in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri dupamiaza, 29/octombrie/2014, online de la ora 14:00, video disponibil dupa difuzare.
Astazi aflam si cum s-au descurcat cele trei echipe in obtinerea comorii, in concursul pentru castigarea unei iesiri de Halloween. Afla ce planuri si-au facut acestia, cat de aproape de pierdere a fost una dintre echipe, dar si cat de aproape de castig a fost o alta echipa. Nu pierde si noi discutii ce au avut loc in ultimul timp intre concurenti, in emisiunea Mpfm de azi, 29.10.2014, in a doua parte de la ora 14:00.

Maria isi sfatuieste baiatul ca acesta ar trebui sa fie mai indraznet. Afla care au fost nemultumirile acestuia, spuse in "camera confesiunilor".


Cum a dat prima zapada, concurentii s-au bucurat de ea mai ceva ca, copiii. Vezi cum s-au distrat acestia, in filmarea de mai jos.


Desi ei se iubesc, Ionela si Teodor simt ca nu sunt iubiti de cei de-afara, avand in vedere clasamentul fetelor. In emisiunea de azi, se pare ca acestia s-au certat din cauza concursului.


Lupta pentru castigarea concursului a fost una aprinsa. Vezi cum a decurs incercarea lui Nicolae de a o prada pe Elena.


Trupele au cautat motive legate de regulamentul concursului, folosindu-se de mobilier.


VIDEO I si VIDEO II
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu 29 octombri, Online, Mireasa pentru fiul meu, full, de azi, mireasa 29.10.2014, Emisiunea, integral, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: