Principală » 2014 » Noiembrie » 5 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 5 noiembrie 2014 ora 12:00 online
13:44
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de miercuri 5 noiembrie 2014 ora 12:00 online
Urmareste online emisiunea inregistrata Mireasa pentru fiul meu de miercuri, 5/noiembrie/2014 prima parte de la ora 12:00, video disponibil dupa difuzare.
In emisiunea Mpfm de azi, 05.11.2014, aflam ce a prezis Nicolae in noaptea de Halloween, cu ce a fost informat Danut cu privire la Marian si ce secrete ascunde acesta, aflate din afara competitiei, dar aflam si cum se mai inteleg Carmen si Danut, si daca e posibil ca acestia sa formeze un cuplu in viitor, sau nu se potrivesc! Afla toate acestea, in emisiunea de astazi, disponibila la noi pe site.

Baietii despre care au vorbit Simona si Roxana ca nu ar fi avut incredere in ei, spune publicul ca sunt Danut (47% din telespectatori) si Marian (14.8%). Totusi, despre cine o fi vorba, aflam doar de la ele..


Nicolae a avut o presimtire in noaptea de Halloween, ca se va forma un nou cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu. La insistentele Mirelei, acesta a afirmat ca era vorba de Cristiana si Marian.


Danut s-a tinut de glume pe seama fetelor in ultimul timp. Acesta s-a amuzat pe seama Madalinei si a lui Carmen, spunandu-le ca au primit un cadou in "dulapul de serviciu". Carmen s-a suparat pe acesta, afirmand ca are glume proaste pe el, din moment ce i-a pus un sutien in dulap, mintind-o ca a primit un cadou.


EMISIUNEA COMPLETA !!
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 5 noiembrie, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 05.11.2014, ora 12:00, Emisiunea, mpfm | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: