Principală » 2014 » Octombrie » 11 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 10 octombrie 2014 ora 12:00
01:46
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 10 octombrie 2014 ora 12:00
In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri seara, 10.10.2014, in prima parte de la ora 12:00 aflam de la ce baiat a asteptat Madalina un semn, aceasta fiind atrasa de el, ce au mai rezolvat cuplul Cristiana si Catalin in relatia de conflict pe care o au deocamdata, dar si ce parere au baietii despre conflictele si divergentele care exista tot mai mult intre fete, si pe cine considera ei vinovate.
Cele mai importante momente video din emisiunea Mpfm de azi, 10/octombrie/2014, de la ora 12:00 le puteti urmari mai jos, iar subiectele principale le aflati mai in detaliu, tot la noi pe site.


Ionela si Elena au incurajat-o pe Madalina sa spuna daca doreste sa-l cunoasca mai bine pe Marian. In schimb, aceasta are o retinere, deoarece si prietena ei, Roxana, il place pe acesta. Elena a sfatuit-o pe aceasta sa se bage, pentru ca a venit in competitie pentru a gasi un baiat, nu prieteni.
Deasemenea, Marian este admirat de Elena si Valentina, considerandu-l matur si foarte hotarat pe ceea ce face.
Madalina s-a aratat foarte dezamagita de Roxana, afirmand "azi am aflat si eu, de aceea sunt un pic bulversata. Nu ma bag, de aceea m-am dat de tot", Elena afirmand ca cam asta inseamna prietenia intr-o competitie. Tot Elena este de parere ca daca a vazut ca nu i-a mers relatia cu Stefan, si ca Madalinei ii place de Marian, Roxana nu trebuia sa se bage intre ei, afirmand ca si ei ii place de Marian. Si Simona a sfatuit-o pe Madalina sa lupte pentru Marian, Madalina afirmand ca ii place sa fie sincera intr-o prietenie, si e dezamagita de comportamentul Roxanei, mai ales ca nu i s-a zis ei prima ca acesteia ii place de Marian, afland acest lucru la urma.


Deasemenea, tot in emisiunea de azi, Catalin a afirmat ca doreste sa cunoasca celelalte fete ramase singure in competitie, pentru ca relatia cu Cristiana nu a mers si n-o sa mearga. Catalin a mai observat ca in casa fetelor s-au format doua grupuri si din aceasta cauza, Elly nu a ales in Gala de sambata s-o protejeze pe Ionela. Catalin si Danut sunt de parere ca cei care stau pe langa cea care e aleasa cel mai des Mireasa Saptamanii, raman in competitie pana la final, dandu-i ca exemple pe cei din sezonul trecut.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 10 octombri, mireasa pentru fiul meu 10.10.2014, ora 12:00, emisiuni, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: