Principală » 2014 » Octombrie » 24 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 24 octombrie 2014 ora 14:00 online
14:59
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 24 octombrie 2014 ora 14:00 online
Vezi de ce activitati au mai avut parte concurentii de la Mireasa pentru fiul meu, in emisiunea de vineri dupamiaza, 24/octombrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, ce va fi disponibila la noi pe site, dupa difuzare.
Afla ce au decis cei care inca erau in perioada de cunoastere, este vorba despre Carmen cu Danut si de Cristiana cu Marian. Daca vor forma un cuplu, sau sunt decisi sa nu-l formeze, veti putea afla in emisiunea Mpfm de azi, 24.10.2014, de la ora 14:00.
Deasemenea, o fosta concurenta din sezonul trecut vine in vizita in platoul emisiunii. Afla despre cine este vorba, si cu ce ganduri a venit, in detalii puse la dispozitie mai jos, disponibile dupa difuzarea emisiunii.

Cum au clarificat Elly si Cristian situatia in care a fost pusa Elly, in care i s-au aratat pozele unde era in sanii goi. Puteti urmari si un material in care Elly se arata geloasa pe Roxana, reprosandu-i lui Cristian ca a lasat-o pe aceasta sa-i admire tatuajele.


Daniel o sfatuieste pe Valentina sa-i asculte sfatul matusei ei, si sa-si vada numai de ei doi si ca ar fi bine sa-nceteze cu prieteniile, pentru ca odata si-odata tot o sa se certe.


Vezi ce pedepse si-au dat concurentii unii altora, dupa niste partide de carti. Acestia se pare ca s-au amuzat si s-au distrati toti impreuna.

Gina, fosta concurenta a sezonului trecut, a venit sa-si revendice masina. Ca noutati, aflam de la aceasta ca se va muta in Bucuresti peste o luna pentru a-si cauta de munca, nu are niciun iubit deocamdata, si mai spune ca aceasta competitie a schimbat-o foarte mult in bine, avand acum mai multa incredere-n ea.


Gina a venit impreuna cu parintii ei pentru a lua masina castigata la Mireasa pentru fiul meu, in urma unui concurs.


PARTEA I, PARTEA II, PARTEA III
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, mireasa pentru fiul meu 24.10.2014, mireasa pentru fiul meu 24 octombri, Emisiunea, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: