Principală » 2014 » Septembrie » 27 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 26 septembrie 2014 ora 12:00
14:33
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 26 septembrie 2014 ora 12:00
In emisiunea Mpfm de azi, 26/septembrie/2014, in prima parte de la ora 12:00, aflam ce sfaturi a dat Elena baietilor, ce l-a sfatuit pe Catalin in legatura cu Elly, dar si cum si-a argumentat aceasta in direct, cele spune.
Aflam deasemenea si ce discutie au purtat Danut si Stefan, ce neintelegeri au acestia in casa, dar si ce gen de fete prefera acestia. Deasemenea, Maria se declara nemultumita de nepotul ei, Nicolae care este nehotarat in privinta fetelor. Mai multe detalii despre acestea puteti citi jos, vizionand si materialul cu pricina. Momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 26.09.2014 de la ora 12:00.

Rezumatul emisiunii

In emisiunea de la ora 12:00, primul material este despre discutia pe care au purtat-o Elena cu baietii in vizita la acestia. Catalin afirma ca si-ar dori sa le cunoaste atat pe Cristiana cat si pe Elly. Elena se declara dezamagita de alegerea pe care si-o pronunta acesta, de a o alege pe Elly. Vezi motivarea acesteia in fata fetelor, dupa ce s-a dat materialul.
Urmatorul material a fost despre ceea ce au afirmat Danut si Stefan. Acestia isi povestesc cu cine se inteleg mai bine, dar si despre perversitatea unor fete, care cred ei ca ar fi venit in concurs pentru a se afirma.
Teodor discuta cu Catalin si ii dezvaluie acestuia ca o cunoaste pe Cristiana, sora acesteia fiind prietena varului lui Teodor. Spune despre ea ca este retrasa si ca e fata mare.
In urmatorul material, Maria se declara nemultumita de nehotararea lui Nicolae in alegerea fetelor pe care vrea sa le cunoasca. Simona se declara interesata de Nicolae, dar vrea sa cunoasca toti baietii. Baietii il sfatuiesc pe Nicolae sa o aleaga pe Simona, deoarece este o fata linistita.

Catalin o place pe Cristiana dar vrea sa o cunoasca si pe Elly. Vezi ce au avut de spus fetele care au fost in vizita la baieti, despre aceasta dorinta a lui Catalin.


Stefan si Danut stau si analizeaza comportamentul baietilor, dar vorbesc si despre ceea ce s-ar intampla daca s-ar lua cineva de prietena lui, si afirma ca daca ar fi ca Roxana sa fie aleasa lui, va fi o relatie foarte frumoasa.


Discutia dintre Teodor si Catalin despre faptul ca Teodor o cunoaste pe Cristiana, si ca e o fata linistita fata de dora ei. Vezi detalii in acest filmulet.


Maria a declarat ca nepotul ei, Nicolae s-a aratat interesat de Roxana. Acesta neaga acest lucru si spune ca ar fi zis ca si-ar dori un tipar de fata cum ar fi Roxana. Stefan s-a amuzat pe seama acestuia. Vezi mai jos momentul.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 26.09.2014, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, emisiuni, ora 12:00, video, mireasa pentru fiul meu 26 septembr | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: