Principală » 2014 » Septembrie » 27 » Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 26 septembrie 2014 ora 14:00
16:33
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri 26 septembrie 2014 ora 14:00
In emisiunea Mpfm de azi, 26/septembrie/2014, in a doua parte de la ora 14:00, aflam ce rivalitati au mai aparut intre fete, ce nemultumiri are Elena la adresa unui baiat, dar si cum l-a caracterizat aceasta pe Lucian. Deasemenea, baietii isi exprima antipatia fata de Elena, spunand ca Lucian va avea de suferit alaturi de ea.
Afla si ce subiect de critica au gasit mamele la adresa Ionelei, dar si cum isi argumenteaza cele spuse.
Momente video din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de vineri, 26.09.2014 de la ora 14:00.


Rezumatul emisiunii

In primul material din emisiunea de la ora 14:00, aflam ce nemultumiri au fetele la adresa lui Danut, ce a afirmat acesta despre ele si le-au deranjat, dar si cine doreste totusi sa il cunoasca, vezi in primul filmulet de mai jos.
Fetele se considera nemultumite de faptul ca Elena impreuna cu prietenele ei vorbesc pe ascuns in baie. Deasemenea, Elena este deranjata de comportamentul lui Cristian, despre care spune ca nu stie sa se comporte cu fetele.
Mamele au purtat o discutie despre faptul ca Ionela nu a avut grija de pantofii imprumutati de la doamna Nagie. Aceasta afirma ca-i are de mult timp si nu i-a facut cum i-a adus ea, dar i-a dat pentru ca-i este draga. In ultimul material de azi, baietii vorbesc intre ei despre alegerea pe care a avut-o Lucian, Elena. Spun despre ea ca este intepata, smecherita, si ca Lucian v-a avea de suferit cu ea.

Danut este criticat dur de fetele din competitie, considerandu-l imatur. In schimb Carmen spune ca ar dori sa il cunoasca, si ca nu trebuie criticat si etichetat dupa niste vorbe.


Elena, Valentina si Cristiana le-au fost atrase atentia pentru faptul ca au vorbit fara lavariere, in baie. Dealtfel, Elena isi exprima antipatia fata de Cristian, despre care spune ca nu stie sa se comporte cu fetele.


Nagie este suparata pe Ionela deoarece aceasta i-a imprumutat o pereche de pantofi dar aceasta nu a avut grija de ei.


Teodor si Flavius au o parere foarte rea despre aleasa lui Lucian, Elena. Aceasta afirma despre Lucian ca nu este tiparul ei fizic, dar caracterul ei este de nota 10.
Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu 26.09.2014, ora 14:00, Online, Mireasa pentru fiul meu, de azi, emisiuni, video, mireasa pentru fiul meu 26 septembr | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: