Principală » 2014 » Octombrie » 17 » Emisiunea Next Star de joi 16 octombrie 2014 online
15:39
Emisiunea Next Star de joi 16 octombrie 2014 online
Noi concurenti talentati puteti vedea in emisiunea Next Star de azi, 16/octombrie/2014. Dan Negru ne va prezenta si astazi urmatorii opt concurenti, pentru a fi ales doar unul singur care va concura in Marea Finala.
Cei 8 concurenti ai acestei editii Next Star de joi seara, 16.10.2014, al acestui sezon, sunt: Iulia Bogza, Emanuel Stan, Vladut Timofti, Antonia Munteanu, Mark Mesaros, Denisa Oncea, Diana Codreanu si Ela Tau. Pasionati de dansuri, de muzica, beatbox, actorie, acestia au facut un spectacol senzational in aceasta seara. Poti urmari interpretarile concurentilor puse la dispozitie, la noi pe site.

Iulia Bogza are 13 ani, e din Baia Mare si ii place pictura, innotul, muzica, dansul, si mai ales e pasionata de fotbal. Aceasta a interpretat melodia "Let it go".Diana Codreanu, micuta in varsta de 5 ani, a interpretat melodia de la Zdob si Zdub, "Everybody in casa mare". Vezi gingasia cu care a interpretat aceasta melodie, aici:


Emanuel Stan are 11 ani si e din Toplita. Ii plac jocurile la calculator, pianul si vioara. Dan Negru il lauda ca fiind un baiat curajos, care e in stare sa aiba grija si sa duca 12 vaci la adapat. Din lumea muzicii populare, acesta spune ca le prefera pe Maria Dragomiroiu si Maria Carneci. Maria Dragomiroiu a venit in platoul de la Next Star pentru a-l sustine pe acesta. Emanuel va canta o melodie de muzica populara.Vladut Timfoti are 10 ani, este un copil energic, curios, mamos, il caracterizeaza mama lui ca fiind. Hobby-ul lui Vladut sunt colectionarea masinutelor, avand pana acum o colectie de 78 de masini. Acesta interpreteaza o sceneta comica pe scena de la Next Star.Antonia are 9 ani, e din Adjud, si ii place foarte mult sa cante, facand canto de la 4 anisori. Fetita a venit racita la concurs, avand febra 39 grade, insistand totusi sa cante. A interpretat melodia lui Katy Perry, "Dark Horse".Mark Mesaros are 11 ani, este pasionat de tenis de la varsta de 4 ani. Acesta a facut insa o reprezentatie de beatbox uimitoare pe scena de la Next Star. A fascinat juriul din prima secunda.Denisa are 13 ani, este o fire visatoare, o fata silitoare, si este pasionata de astrologie. Aceasta viseaza ca intr-o zi, sa-si cumpere o stea de pe cer, care sa ii poarte numele, Next Star indeplinindu-i acest vis. Fetita interpreteaza melodia lui Sophie McNeil "Make you feel my love".Ela Tau are 10 ani, ii place sa deseneze, sa coase la masina, si multe alte pasiuni. Micuta are si un inceput de scolioza, facand kinetoterapie, dar totusi n-a renuntat la pasiunea ei mare, de a dansa. Micuta a uimit juriul prin miscarile ei senzationale.Castigatorul editiei 5 al acestui sezon, este Mark Mesaros, copilul pasionat de beatbox. Vezi reactia acestuia, aici.
Categorie: Next Star | Adăugat de: admin | Tag-uri: castigator, next star, dan negru, next star 16 octombrie 2014, concurenti, Online, de azi, next star 16.10.2014, Emisiunea, video | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: